Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun, dualarım seninle ve diğer bütün bebek isteyen ve bekleyenlerle... Allah razı olsun canım, çok teşekkür ederimm :)
Canım özel yaptığım birşey yoktu kür falan... son 2 aydır ovülasyon testi yaptım. 2 aydada çizgiyi koyu göremedim bir türlü.
Adetimin 16. gününde kasık ağrım vardı ve akıntım olmaya başladı. o gün yumurtlama günü olduğunu anladım. Akşam eve gidince ovü testi yaptım ve çizgiyi koyu gördüm. O günü ve sonraki günü değerlendirdik.
Tek yaptığım buydu. birde ilişkiden sonra bacaklarımı 5 dakika kaldırıyodum okadar. ondan sonra yatıyodum. Canım 2 senedir evliyim. Bu sene şubat ayından beri korunmuyoruz. Korunmadada ben ilaç falan kullanmadım. eşim korunuyrdu. oda şubatta bıraktı.
6 ay denemelerin sonucu hep hüsrandı.. 7. ay deneme sonucumuz çok şükür mutluluk oldu :)
Belirtilerim: Her sabah adet sancılarıyla uyandım, ayy bugün kesin olucam diyodum. Adet belirtileriyle aynıymış gerçekten.
Vücut ısı'm yüksek, çok sıcaklıyorum. yanaklarıma falan dokunuyorum sımsıcağım.
Göğüslerim şişti ama aşırı şişlik yok.
Ve sağ tarafımda fazlasıyla kasık ağrım var..
4 gün adetim gecikti. 6 eylüldü bat'ım. ben 5 eylülde dayanamayıp test yaptım. negatif çıktı. silik çizgi bile yoktu.
Bugün yaptığım test hemen koyulaştı.. Çok teşekkür ederim canım, bu grubumuz bana uğurlu geldi. Listemize benide hamiş yazar mısınız efendim Aminnn canımmmmm, çok teşekkürler )