- 27 Ağustos 2015
- 482
- 399
- 23
- 36
- Konu Sahibi Homely_angel
- #1.481
bugunü ii değerlendirin cnmkızlar hamiş haberleri var ne güzel hayırlı olsun. Benim daha 15i yum günüm, bakalım bu ay ne olacak inş hayırlısı olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugunü ii değerlendirin cnmkızlar hamiş haberleri var ne güzel hayırlı olsun. Benim daha 15i yum günüm, bakalım bu ay ne olacak inş hayırlısı olsun.
şuan eşim yanımda değil cnm yarın inş olur artık, haftayada yoğun çalışmalar başlasın :)bugunü ii değerlendirin cnm
kasık agrısı var ama hıckırıgı duymadm hiç cnm ama daha 11 gün var senin bata. belki o yumurtlama agrısıdırSag kasgm seyirip duruyo bu belirtilr arasnda varmı bide hıckıriklar kısa sureli
Canımmmmm çok güzel hayırlı olsun :)Kızlar Kan testi sonucum: 205
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun, dualarım seninle ve diğer bütün bebek isteyen ve bekleyenlerle...
Allah razı olsun canım, çok teşekkür ederimm :)
Canım özel yaptığım birşey yoktu kür falan... son 2 aydır ovülasyon testi yaptım. 2 aydada çizgiyi koyu göremedim bir türlü.
Adetimin 16. gününde kasık ağrım vardı ve akıntım olmaya başladı. o gün yumurtlama günü olduğunu anladım. Akşam eve gidince ovü testi yaptım ve çizgiyi koyu gördüm. O günü ve sonraki günü değerlendirdik.
Tek yaptığım buydu. birde ilişkiden sonra bacaklarımı 5 dakika kaldırıyodum okadar. ondan sonra yatıyodum.
Canım 2 senedir evliyim. Bu sene şubat ayından beri korunmuyoruz. Korunmadada ben ilaç falan kullanmadım. eşim korunuyrdu. oda şubatta bıraktı.
6 ay denemelerin sonucu hep hüsrandı.. 7. ay deneme sonucumuz çok şükür mutluluk oldu :)
Belirtilerim: Her sabah adet sancılarıyla uyandım, ayy bugün kesin olucam diyodum. Adet belirtileriyle aynıymış gerçekten.
Vücut ısı'm yüksek, çok sıcaklıyorum. yanaklarıma falan dokunuyorum sımsıcağım.
Göğüslerim şişti ama aşırı şişlik yok.
Ve sağ tarafımda fazlasıyla kasık ağrım var..
4 gün adetim gecikti. 6 eylüldü bat'ım. ben 5 eylülde dayanamayıp test yaptım. negatif çıktı. silik çizgi bile yoktu.
Bugün yaptığım test hemen koyulaştı..
Çok teşekkür ederim canım, bu grubumuz bana uğurlu geldi. Listemize benide hamiş yazar mısınız efendim
Aminnn canımmmmm, çok teşekkürler )
Sen yine iyi vermişsin canım ben de Bim gibi heryerde Şubesi olan özel bi hastaneye gitmiştim ilkinde iyide para verdim kadın 3 ayda ne olacak ki biraz sorun var gibi ama sen 6 ay daha dene bakalım ha bide düşük falan yapma ihtimalin var yaparsan gel dedi inanabiliyormusun ama şuanki doktorum çok titiz herşeyime bakıyor özel muayenehanesi var o yüzden abuk sabuk testlerden kar amacıda yok artık özel hast. Güvenmiyorum benBen de özele gitmiştim hem de 40 tl aldılar ama yüzüme bile bakmadı başka bi özele daha gidicem kendileri bilir :) sen morelini yüksek tut cnm sorunu bulunca çözümü kolay olur Allah gönlüne göre versin inş
Canımmmmm çok güzel hayırlı olsun :)
Çok teşekkür ederim canım, sağolasın :)
ay cnm cok sevindum ayni gundu adet tarihimizÇok teşekkür ederim canım, sağolasın :)
ay cnm cok sevindum ayni gundu adet tarihimiz
Kızlar ben hamileyim. Doktora gideyim sizleri haberdar edeceğim.
tebrik ederim. Bat kaçtı?Kızlar ben hamileyim. Doktora gideyim sizleri haberdar edeceğim.
ovu testi mi bhcg testi mi bu ? Nie kaybolsun kiKgzlar evd ygnla olan testlermdn birini yaptm boyle cgkti ve kayboldu
Kizlar sabah ilk idrarla testim bu sekilde cikti. Ogleden sonra devlet hastanesinin aciline gittim kan vermeye degerim 0.56 cikti bata 4 gun var. Bu arada yumurtlama akintisi ilk 29 unda geldi en son 2 sinde tekrar geldi. Son iliskimde 3 eyluldeydi. Kizlar kafam oyle karisti ki ama sanirim hamile degilim
Amin canım Allah razı olsun... :) Kalbin temiz, içine doğmuş canım.
Darısı bebek isteyen herkesin başına inşallah.