- 24 Haziran 2015
- 1.377
- 1.380
- 133
- 38
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #13.641
Valla kuzum bu beni yoruyor ya bulantı halsizlik kabızlık gaz ne ararsan varardaemre ablacim nasil gidiyor hamilelik
Amin canim insallahİnşallah kuzum ama bnm hiç öyle bi hissiyatım yok tabi rabbim bilir hayırlısı olsun insallah
Bakalım kuşum hayırlısı olsun sen nasılsın nasıl gidiyor pasayla hayat
Amin canim insallah
Canim valla o kadar yoruluyorum ki... Annem elim ayagimdi gidince her iate bana bakinca cok zorlanir oldum hem okul hem ev hem bebek hem ödev huniyi takmak uzereyim :)
Ablacim bence bu sefer ki kiz ben oyle hissediyorum :) tabi oncelik sagligi ama hislerim o yonde :) Allah yardimcin olsun ablacim insallah bi an once gecerValla kuzum bu beni yoruyor ya bulantı halsizlik kabızlık gaz ne ararsan varpaşam nasıl sen nasılsın
Aynen canim sukurler olsun rabbim verdi mucizesini.. Isteyen herkese de nasip etsin.. Canim cizgi görüyorum ben :)Olsun kuzum alışırsın yavaş yavaş düzene girer hayatın çok savaş verdin bu zamana gelene kadar inşallah bundan sonrası sakinleşir bu da testimin beklemiş hali
Aynen canim sukurler olsun rabbim verdi mucizesini.. Isteyen herkese de nasip etsin.. Canim cizgi görüyorum ben :)
Bi test daha yaparsan sende inanırsın canim :)Benim neden inanasım gelmiyor ki acaba
Bi test daha yaparsan sende inanırsın canim :)
Bak bakalım bugünkü ultrason görüntümüzAblacim bence bu sefer ki kiz ben oyle hissediyorum :) tabi oncelik sagligi ama hislerim o yonde :) Allah yardimcin olsun ablacim insallah bi an once gecer
Pasa iyi gazli bi bebis ama eskiye nazaran daha iyi baslarda cok zorladi bizi kolik sancilari ama artik toparlamaya basliyo bu sefer de kakayi rahat yapamaz oldu :) oyle oyle buyuyecek :) bende yorgunluk disinda iyiyim mutluyum pasamla sukurler olsun :)
Kuzu bende görüyorum çok heyecanlı kaç gün var adetineOlsun kuzum alışırsın yavaş yavaş düzene girer hayatın çok savaş verdin bu zamana gelene kadar inşallah bundan sonrası sakinleşir bu da testimin beklemiş hali
icini ferh tut canım insallah guzel sonuclarla karsilasirsinBaşka bi marka daha almam lazım cnm ancak öyle inanırım artık yada ancak kan testinde inanırım
Teyzesininnnn minnnoooosuuuu :) masallah benim balima ablacim ben kizdan yana oyumu kullanıyorum :)Bak bakalım bugünkü ultrason görüntümüzBenim Arda'da çok gazlıydı 6 -aydan sonra düzeldi şükür
Doğru bildinTeyzesininnnn minnnoooosuuuu :) masallah benim balima ablacim ben kizdan yana oyumu kullanıyorum :)
Kuzu bende görüyorum çok heyecanlı kaç gün var adetine
Âmin bitanem Allah razı olsun benimde 3 gün kala böyle çıkmıştı inş sendende hayırlı haberler alalım çoksevindim şuan3 4 gün var bekliyorum bakalım belli olur haftasonu maşallah subhanallah kocaman olmuş sağlıkla kucağına alırsın insallah
Yuppiiiiidik dogru bildim :) bence degismez ablacimDoğru bildinDoktor yüzde 99 kız dedi ama ben hala inanamıyorum 12 haftalığız değişir die korkuyorum
Aynen bildin valla sen baştan beri kız dedin hep hayırlısı olur inş ablamYuppiiiiidik dogru bildim :) bence degismez ablacim
günaydın tatlım bende gördüm cizgiyi emin olmak için kanda baktırBu da sabah yaptığım test bebetime olduğu için mi güvenmek gelmiyor içimden
günaydın tatlım bende gördüm cizgiyi emin olmak için kanda baktırhayırlısı ile hamilesindir imşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?