• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

En son Reglimi 4 ay önce falan oldum ama o da tam anlamıyla Regl değildi aynı böle lekelenme şeklindeydi Bebek denemelerine de başlayalı 8 ay falan oldu :KK43:

seninkini takip etmek baya zor canım, yumyum günlerini bulabilmek için sürekli ovulasyon testi kullanabilirsin. ama o da stres yaratıyor insanda.

Bu da ovulasyon testim

Eklentiler

• SmartSelectImage_2016-10-12-08-58-12.png
    SmartSelectImage_2016-10-12-08-58-12.png
    73,6 KB · Görüntüleme: 28
Bu da ovulasyon testim

canım bence de geliyor bebiş. çizgiler fotoğrafta bile rahatça görünüyor. sağlık ocağına kadar gidebilme şansın yok mu? pazartesiye kadar meraktan çatlarız biz :)

ayy hadi inşallah yaa, bu ay patlama olsun buralarda :KK33:

ben diyordum ya seninle aynı zamanda hamiş olacaz diye, beni de umutlandırıyorsun :) gerçi hiç bir belirtim yok.

Biliyorsun daha beni bu ay 18. Gün bi oldu ondan sonra ew telaşına girdim unuttum gitti ben hamileliği hiç de bi belirti olmayınca dedim bu ay da olmadı hafta sonu düğünde deli gibi oynadım zıpladım nasıl olsa yok diye pazartesi ew taşıdim ağırlık kaldırmaktan kollarım uzadı sonuç bu inşallah birlikte hamile kalırız çok isterim bunu
canım bence de geliyor bebiş. çizgiler fotoğrafta bile rahatça görünüyor. sağlık ocağına kadar gidebilme şansın yok mu? pazartesiye kadar meraktan çatlarız biz :)

ayy hadi inşallah yaa, bu ay patlama olsun buralarda :KK33:

ben diyordum ya seninle aynı zamanda hamiş olacaz diye, beni de umutlandırıyorsun :) gerçi hiç bir belirtim yok.

Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım. 3 yıllık evliyim 1,5 yıldır bebek istiyoruz geçen ay ilk defa klomen kullandım sonra çatlatma iğnesi oldum progestan verdi .bugün hap bitiyo iğneden sonra 14 gün geçti ama adetime 2 gün var . suan karnım cok agrıyo yine olmadı sanırım:((

Biliyorsun daha beni bu ay 18. Gün bi oldu ondan sonra ew telaşına girdim unuttum gitti ben hamileliği hiç de bi belirti olmayınca dedim bu ay da olmadı hafta sonu düğünde deli gibi oynadım zıpladım nasıl olsa yok diye pazartesi ew taşıdim ağırlık kaldırmaktan kollarım uzadı sonuç bu inşallah birlikte hamile kalırız çok isterim bunu

inşallah canım, ben yine test yapmıyorum. bu arada sen artık dikkatli ol ;)

Burdan sizleri okudukça ümitleniyorum olumsuz düşünme diyorum ama elimde değil. her adet olduğumda oturup ağlıyorum o gün çok mutsuz oluyorum. Adetim o kadar düzenli ki bir gün bile sektirmiyo acaba mı duygusunu bile yaşamadım yani hiç. Bugünde olcam muhtemelen. diğer aya hiç bişey yapmak istemiyorum artık hüsran yaşamak üzülmek istemiyorum.

Âmin teysesi inş sizlerdende güzel haberler bekliyoruz Allah'ın izniyle ☺️ Bu arada Yen'i gördüm efsunsuz efsunsuz da hamile mayıs annelerinde karşılaştık

inşallah tatlım bekliyoruz işte :) evet sürpriz yazdığım efsunsuz efsunsuz du :) hepinizi hamiş olarak gönderiyorum bu listeden hayırlısıyla :)

Burdan sizleri okudukça ümitleniyorum olumsuz düşünme diyorum ama elimde değil. her adet olduğumda oturup ağlıyorum o gün çok mutsuz oluyorum. Adetim o kadar düzenli ki bir gün bile sektirmiyo acaba mı duygusunu bile yaşamadım yani hiç. Bugünde olcam muhtemelen. diğer aya hiç bişey yapmak istemiyorum artık hüsran yaşamak üzülmek istemiyorum.
Can'ım benim bu kadar takar ve üzülürsen Zaten olmaz burdaki çoğu ark neler yaşadık hepimiz ama en umutsuz olduğumuz anda çıktı geldi meleğimiz o yüzden karamsar olma rabbım bilir vakti zamanını

Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım. 3 yıllık evliyim 1,5 yıldır bebek istiyoruz geçen ay ilk defa klomen kullandım sonra çatlatma iğnesi oldum progestan verdi .bugün hap bitiyo iğneden sonra 14 gün geçti ama adetime 2 gün var . suan karnım cok agrıyo yine olmadı sanırım:KK43:(

o ümitsizlikleri, ağlamaları, her ay umutla bekleyip hüsranları emin ol çok iyi biliyoruz canım. ama tüm bekleyenler bir gün kavuştu dileklerine. sen de sakin olmaya çalış. geçen ay itibariyle ben de bıraktım tüm testleri. bu arada hamile olduğunda da regl ağrısı benzeri ağrılar olabiliyor.

Back