Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Ewet yine bi test sorunsali

Eklentiler

• SmartSelectImage_2016-10-11-18-03-00.png
    184,6 KB · Görüntüleme: 37
Aynen canim ama degiyor kesinlikle onun bi gülüşü dunyaya bedel

Sifir degil canim sen bu 1.5 senenin icinde hamile kalabildigini ogrenmis oldun sen negatif bi kiz degilsin lutfen enerjini modunu dusurme canimm iyiye odaklan ve onu cagir insallah gerek kalmicak hic bi isleme...
Annem yanimdaydi cumartesi dondu simdi kv ile altli ustlu oturuyorum evden cikinca o iniyo sonra gorumcem geliyo genc kiz ama guzel bakiyo zaten yarim gun her gun carsamba da ders yok cok sukur rahat programim

Merhaba arkadaşlar öncelikle ben cok düzensiz adet görüyorum bazen 7-8 ay görmediğim oluyor polikistik över dendi yıllar önce ama su son 3 yıldır pko değilsin diyorlar ne olduğunu söylemiyorlar gebelik istiyorum bir yıl dene olmazsa tedavi diyorlar ben 5 Aydır falan adet görmedim yine ama dün hafif pembemsi cok cok hafif ama leke geldi hatta bugün sabahta tuvalet kağıdına hafif pembemsi gibi y da böle cok açık kahverengi gibi leke geldi ama cok hafif fakat şimdi Yok gibi o lekelenme geçti gibi sizce neden kaynaklanıyor olabilir hamilelik cok zor bir ihtimal olsa da aklıma gelmeli bayan arkadaşlarımın fikrini almak istiorumm lütfen yazın teeekkürler

İki gün sonra yaparım canım ew taşıdim mahvoldum yeni ewde ki ilk geceki rüyam pozitif idrar testiydi hiç bi belirti olmayınca çok da sallamadim açıkçası inşallah güzel olur bu sefer
Ben bi adet daha test istiyorum varsa yaaap bu sefer sanki husran olmicak valla baak :)

canım öncelikle regli periyodu 40 günün üzerinde olmamalı. bu sağlıklı bir durum değil. ciddi ve iyi bir doktor bulup durumu takip ettirmeni öneririm.
hamile olabilir misin? neden olmasın ki canım? ne mucizeler gördük yaşadık biz burada. belki de yerleşme kanaması yaşıyorsun.
bir diğer ihtimal kistin olabilir ve o bu şekilde lekelenme yaşatıyordur.
yani doktora gidip detaylı bir kontrolden geçmek en iyi çözüm senin için.

TSK ederim yorumun için Can'ım ama şöle bir durum var doktora cok gittim genç kızlığımdan beri var bu durumum ailem farklı doktorlara cok götürdü hepsi polikistik över demişti en son bir profesöre gittim o da aynı polikistik over sesi böle kapı kapı doktor doktor gezme bu konuda yapılacak birşey Yok hamilelik istemezsen yasmin hapı ile adet görebilirsin kullanmak istemiyorsan kullanmayıp kendi haline bırakabilirsin dedi yıllar geçti evlendim yine 3-4 farklı doktora gittim onlarda kistin Yok polikistik over değilsin dediler adet görememe durumuma açıklama getiremediler hormon bozukluğu Bebek istiyorum dedim 1 yıl dene olmazsa tedaviye başlarız dedi hepsi

İki gün sonra yaparım canım ew taşıdim mahvoldum yeni ewde ki ilk geceki rüyam pozitif idrar testiydi hiç bi belirti olmayınca çok da sallamadim açıkçası inşallah güzel olur bu sefer
Aaa ne guzel bi ruyaaa... Derler ki yeni kaldiginiz bi evde ilk gece gordugunuz ruya gercek olur insallah seninki de gercek olmustur canim benimmm

canım bizim daha 5 günümüz var di mi? umarım vardır hayalet çizgi ve giderek koyulaşır

İnşallah kuzum ama bnm hiç öyle bi hissiyatım yok tabi rabbim bilir hayırlısı olsun insallah
Aaa ne guzel bi ruyaaa... Derler ki yeni kaldiginiz bi evde ilk gece gordugunuz ruya gercek olur insallah seninki de gercek olmustur canim benimmm

Bakalım kuşum hayırlısı olsun sen nasılsın nasıl gidiyor pasayla hayat

tabi doktorlar bizden daha iyi bilir. biz okuduklarımızdan ve burada anlatılanlardan hareketle fikir verebiliriz canım. peki bebek denemelerine ne zaman başladınız? ve en son reglini ne zaman oldun?

tabi doktorlar bizden daha iyi bilir. biz okuduklarımızdan ve burada anlatılanlardan hareketle fikir verebiliriz canım. peki bebek denemelerine ne zaman başladınız? ve en son reglini ne zaman oldun?
En son Reglimi 4 ay önce falan oldum ama o da tam anlamıyla Regl değildi aynı böle lekelenme şeklindeydi Bebek denemelerine de başlayalı 8 ay falan oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…