• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

İnşallah kuzum ama bnm hiç öyle bi hissiyatım yok tabi rabbim bilir hayırlısı olsun insallah

Bakalım kuşum hayırlısı olsun sen nasılsın nasıl gidiyor pasayla hayat
Amin canim insallah
Canim valla o kadar yoruluyorum ki... Annem elim ayagimdi gidince her iate bana bakinca cok zorlanir oldum hem okul hem ev hem bebek hem ödev huniyi takmak uzereyim :)

Olsun kuzum alışırsın yavaş yavaş düzene girer hayatın çok savaş verdin bu zamana gelene kadar inşallah bundan sonrası sakinleşir bu da testimin beklemiş hali
Amin canim insallah
Canim valla o kadar yoruluyorum ki... Annem elim ayagimdi gidince her iate bana bakinca cok zorlanir oldum hem okul hem ev hem bebek hem ödev huniyi takmak uzereyim :)

Eklentiler

• 20161011_211456.png
    20161011_211456.png
    233,1 KB · Görüntüleme: 38
Valla kuzum bu beni yoruyor ya bulantı halsizlik kabızlık gaz ne ararsan var :KK43: paşam nasıl sen nasılsın
Ablacim bence bu sefer ki kiz ben oyle hissediyorum :) tabi oncelik sagligi ama hislerim o yonde :) Allah yardimcin olsun ablacim insallah bi an once gecer
Pasa iyi gazli bi bebis ama eskiye nazaran daha iyi baslarda cok zorladi bizi kolik sancilari ama artik toparlamaya basliyo bu sefer de kakayi rahat yapamaz oldu :) oyle oyle buyuyecek :) bende yorgunluk disinda iyiyim mutluyum pasamla sukurler olsun :)

Ablacim bence bu sefer ki kiz ben oyle hissediyorum :) tabi oncelik sagligi ama hislerim o yonde :) Allah yardimcin olsun ablacim insallah bi an once gecer
Pasa iyi gazli bi bebis ama eskiye nazaran daha iyi baslarda cok zorladi bizi kolik sancilari ama artik toparlamaya basliyo bu sefer de kakayi rahat yapamaz oldu :) oyle oyle buyuyecek :) bende yorgunluk disinda iyiyim mutluyum pasamla sukurler olsun :)
Bak bakalım bugünkü ultrason görüntümüz ☺️ Benim Arda'da çok gazlıydı 6 -aydan sonra düzeldi şükür

Eklentiler

• IMG_3154.JPG
    IMG_3154.JPG
    32,1 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_3155.JPG
    IMG_3155.JPG
    36,4 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG_3156.JPG
    IMG_3156.JPG
    33,7 KB · Görüntüleme: 49
Back