- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
- #13.601
ardaemre ablacim nasil gidiyor hamilelik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çıktı çıktı 527 küsür çıktı 14. Gün bugün transfer sonrası.mavimli naptin canim?
Cok sevindim canım Allah kucagına almayı nasip etsinÇıktı çıktı 527 küsür çıktı 14. Gün bugün transfer sonrası.
Amin canım sağolasın isteyen herkesin inşallah.Cok sevindim canım Allah kucagına almayı nasip etsin
Homely_angel canim naailain nasil gidiyor? Anladigim kadariyla zayiflama takimina girmissin cok iyi yapmissin boyle seyler insana cok guzel enerji katiyor kafanın baska seylerle oyalanmasindan daha guzel bi sey yok o zaman insanin vucududa rahatliyor insallah kiloyla beraber vucudunda biriken stres ve negatif iyonlarin hepai ucaaar gider yerini pozitif iyonlar ve miniminnos bebis aliir :)
Çıktı çıktı 527 küsür çıktı 14. Gün bugün transfer sonrası.
Amin canım sağolasın. düşünebilesin tüp bebek. ne kadardır uğraşıyorsun?çok çok sevindim, tebrik ederim. sonuna kadar sağlıklı bir hamişlik ve sonrasında sağlıkla bebişini kucağına almanı dilerim.
ben de düşünüyorum artık tüp bebişi ciddi ciddi.
Gozunaydin caniim :) sagllikla gelsin findiiik :)Çıktı çıktı 527 küsür çıktı 14. Gün bugün transfer sonrası.
gelsin inşallah fındıkkkk :)))Gozunaydin caniim :) sagllikla gelsin findiiik :)
Amin canım sağolasın. düşünebilesin tüp bebek. ne kadardır uğraşıyorsun?
evet ben de 25 haftalıktı kaybettiğimde tam bir sene bekledik ama sonra yapışıklık olmuş histeroskopi yapıldı sen kontrol ettirmişmiydin rahim filmi falan?2015 nisan'dan beri. ama arada benim bir hamilelik var biliyorsun. 14 haftalıkken gitti. mart ayında operasyon oldu, sonra biraz korunma süresi vardı. bu 5.ay olduğu için doktorlar tüp bebeği kabul etmiyor şu an.
Dur bakalim canim oyle hemen pes etmek neden?bunu sana bi doktor soyleyene kadar kendini buna kosullandirma lutfen.. Cinar iyi sukur gaziyla bogusuyo yavrum bende okula basladim o kdar yogun ve yorucu geciyor ki gunler kendime bakamaz oldum.. Rabbim bana guc ver diye dua ediyorum hayirlisiyla su son sinifta bi bitsinde baska bi sey istememaynı tatlım bir değişiklik yok, artık pek bir şeye dikkat ettiğim de yok. dediğin gibi zayıflama takımım var artık :) elimden geldiğince sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. bu bekleme döneminde de almıştım ve iyice dobiş oldum. artık bebeğin normal olacağını düşünmüyorum sanırım, bir kaç ay sonunda tüp bebek düşünmek belki de en iyisi.
sen nasılsın? çınar kuzu nasıl? annelik nasıl gidiyor?
Canım benim valla herkes öyle diyor. Bol bol uyu sonra uykuyu özleyeceksin diyorlar napalım sağlıkla gelsin de dayaniriz.Canim saglikla al kucagina insallah...
Aksatmiyorum ama oyle yorucu oluyor ki...
Bebisin dogunca gunler nasil geçiyor anlamayacaksin :)
Canım çok güzel haber bu ya gayet iyi değerin maşallah Allah tamamına erdirecek inş. Bu sefer, olumlu düşün her zamanÇıktı çıktı 527 küsür çıktı 14. Gün bugün transfer sonrası.
canım bende dış gebelik geçirmiştim ondan sonra sol tüpüm sıvı toplamış doktor sağda birşey yok dedi ama keşke onu da kapatsaydı sonrasında iki adet dondurulmuş embriyom var üçüncü gün seninki tutumuş rabbim kucağına almayı nasip etsin inşaallah seninkiler kaçıncı gün embriyosu bir de kaç hücreli idi merak ediyorum bir de bana sadece doğum kontrol hapı verdi doktor sana nasıl ilaçlar verilmişti seninki de dondurulmuş embriyo diye hatırlıyorumevet ben de 25 haftalıktı kaybettiğimde tam bir sene bekledik ama sonra yapışıklık olmuş histeroskopi yapıldı sen kontrol ettirmişmiydin rahim filmi falan?
evet ben de 25 haftalıktı kaybettiğimde tam bir sene bekledik ama sonra yapışıklık olmuş histeroskopi yapıldı sen kontrol ettirmişmiydin rahim filmi falan?
Dur bakalim canim oyle hemen pes etmek neden?bunu sana bi doktor soyleyene kadar kendini buna kosullandirma lutfen.. Cinar iyi sukur gaziyla bogusuyo yavrum bende okula basladim o kdar yogun ve yorucu geciyor ki gunler kendime bakamaz oldum.. Rabbim bana guc ver diye dua ediyorum hayirlisiyla su son sinifta bi bitsinde baska bi sey istemem
Amin inşallah. Çok geçmiş olsun canım inşallah bu sefer tutar. Benimkiler 3. Gün 9 hücreliydi dondurulmuştu. bantlara başlamıştım, jel ve arada bir iğne ama isim hafızam hiç yok. Bir de ben clexane ve coraspin kullanıyorum kan sulandirici.canım bende dış gebelik geçirmiştim ondan sonra sol tüpüm sıvı toplamış doktor sağda birşey yok dedi ama keşke onu da kapatsaydı sonrasında iki adet dondurulmuş embriyom var üçüncü gün seninki tutumuş rabbim kucağına almayı nasip etsin inşaallah seninkiler kaçıncı gün embriyosu bir de kaç hücreli idi merak ediyorum bir de bana sadece doğum kontrol hapı verdi doktor sana nasıl ilaçlar verilmişti seninki de dondurulmuş embriyo diye hatırlıyorum
Rahim filmi önemli benden söylemesi. Rahim filmine kadar bende de herşey normaldi hatta yapışıklık yok dediler ama varmış.normal kontroller yapıldı ama rahim filmi çektirmedim canım.
Rahim filmi önemli benden söylemesi. Rahim filmine kadar bende de herşey normaldi hatta yapışıklık yok dediler ama varmış.