- 24 Haziran 2015
- 1.377
- 1.380
- 133
- 38
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #13.661
Hayırlı olsun bitanemBu da sabah yaptığım test bebetime olduğu için mi güvenmek gelmiyor içimden
Hayırlı olsun bitanemGeliyor bebiş
Rabbim gönlüne göre versin bitanem inş hayırlısı ile sağlıkla gelsin yavrunAyy ağzın bal yesin inşallah geliyordur gece rüyamda bi kız çocuğu gördüm ama o kadar ttli ki kocaman renkli gözleri vardı aşık oldum resmen çocuğa
En son Reglimi 4 ay önce falan oldum ama o da tam anlamıyla Regl değildi aynı böle lekelenme şeklindeydi Bebek denemelerine de başlayalı 8 ay falan oldu
Bak bakalım bugünkü ultrason görüntümüzBenim Arda'da çok gazlıydı 6 -aydan sonra düzeldi şükür
Bu da ovulasyon testim
canım bence de geliyor bebiş. çizgiler fotoğrafta bile rahatça görünüyor. sağlık ocağına kadar gidebilme şansın yok mu? pazartesiye kadar meraktan çatlarız biz :)
ayy hadi inşallah yaa, bu ay patlama olsun buralarda
ben diyordum ya seninle aynı zamanda hamiş olacaz diye, beni de umutlandırıyorsun :) gerçi hiç bir belirtim yok.
Âmin teysesi inş sizlerdende güzel haberler bekliyoruz Allah'ın izniyleayy kocaman olmuş, maşallah ona :) güle güle büyüsün, güle güle doğsun inş.
Biliyorsun daha beni bu ay 18. Gün bi oldu ondan sonra ew telaşına girdim unuttum gitti ben hamileliği hiç de bi belirti olmayınca dedim bu ay da olmadı hafta sonu düğünde deli gibi oynadım zıpladım nasıl olsa yok diye pazartesi ew taşıdim ağırlık kaldırmaktan kollarım uzadı sonuç bu inşallah birlikte hamile kalırız çok isterim bunu
Can'ım benim bu kadar takar ve üzülürsen Zaten olmaz burdaki çoğu ark neler yaşadık hepimiz ama en umutsuz olduğumuz anda çıktı geldi meleğimiz o yüzden karamsar olma rabbım bilir vakti zamanınıBurdan sizleri okudukça ümitleniyorum olumsuz düşünme diyorum ama elimde değil. her adet olduğumda oturup ağlıyorum o gün çok mutsuz oluyorum. Adetim o kadar düzenli ki bir gün bile sektirmiyo acaba mı duygusunu bile yaşamadım yani hiç. Bugünde olcam muhtemelen. diğer aya hiç bişey yapmak istemiyorum artık hüsran yaşamak üzülmek istemiyorum.
Biz gidiyoruz arkamızdan sizde geliyorsunuz sonra hamişler topigi açıyoruzinşallah tatlım bekliyoruz işte :) evet sürpriz yazdığımefsunsuz du :) hepinizi hamiş olarak gönderiyorum bu listeden hayırlısıyla :)
Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım. 3 yıllık evliyim 1,5 yıldır bebek istiyoruz geçen ay ilk defa klomen kullandım sonra çatlatma iğnesi oldum progestan verdi .bugün hap bitiyo iğneden sonra 14 gün geçti ama adetime 2 gün var . suan karnım cok agrıyo yine olmadı sanırım(
Biz gidiyoruz arkamızdan sizde geliyorsunuz sonra hamişler topigi açıyoruz
Yapıcaz yapıcaz çok azkaldı ben hissediyorumcanım hayalim oydu zaten ama yapamadık bir türlü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?