- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
- #13.681
Yapıcaz yapıcaz çok azkaldı ben hissediyorum
hadi inşallah, hamişsin ya belki de içine doğmuştur :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapıcaz yapıcaz çok azkaldı ben hissediyorum
İnşallah canım ama adet olduğumda da hep böyle yoğun ağrıyo sabahtan başlıyo ağrı. Neyse dediğin gibi sabretmek lazım hakkımızda hayırlısı hep dua ediyorum zateno ümitsizlikleri, ağlamaları, her ay umutla bekleyip hüsranları emin ol çok iyi biliyoruz canım. ama tüm bekleyenler bir gün kavuştu dileklerine. sen de sakin olmaya çalış. geçen ay itibariyle ben de bıraktım tüm testleri. bu arada hamile olduğunda da regl ağrısı benzeri ağrılar olabiliyor.
Deniyorum tam kafamdan siliyorum çevremdeki insanların sormasından da bıktım artık ya da herkesin o gözle bakmasından. Öyle canım tabi Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin. İnşallah bizde o günleri görürürüz.Can'ım benim bu kadar takar ve üzülürsen Zaten olmaz burdaki çoğu ark neler yaşadık hepimiz ama en umutsuz olduğumuz anda çıktı geldi meleğimiz o yüzden karamsar olma rabbım bilir vakti zamanını
Canım git direk kana baktir sen ancak oyle inanirsin :) bal gibi cizgi var iste :)Bu da sabah yaptığım test bebetime olduğu için mi güvenmek gelmiyor içimden
Canım git direk kana baktir sen ancak oyle inanirsin :) bal gibi cizgi var iste :)
Hiii anladim canimAnnemler burada cnm gidecem de işte onlara demeyecem bu sefer hemen
hormon bozukluğu varken bebek olamaz ki ben ce direk tüp bebek merkezine git canım... ben iki yıl gittim doktorlara pco demedi hiç biri ama öleymiş.. ben düzenli adet görüyordum üstelik... ben her ay gelişmeyen tumurtaları atıyormuşum kimi atamıyormuş.. tüp bebekle hamileyim şimdi.. bu umursamaz doktorlara çok kızıorum...TSK ederim yorumun için Can'ım ama şöle bir durum var doktora cok gittim genç kızlığımdan beri var bu durumum ailem farklı doktorlara cok götürdü hepsi polikistik över demişti en son bir profesöre gittim o da aynı polikistik over sesi böle kapı kapı doktor doktor gezme bu konuda yapılacak birşey Yok hamilelik istemezsen yasmin hapı ile adet görebilirsin kullanmak istemiyorsan kullanmayıp kendi haline bırakabilirsin dedi yıllar geçti evlendim yine 3-4 farklı doktora gittim onlarda kistin Yok polikistik over değilsin dediler adet görememe durumuma açıklama getiremediler hormon bozukluğu Bebek istiyorum dedim 1 yıl dene olmazsa tedaviye başlarız dedi hepsi
Tüp bebek süreci çok mu zor geçiyor eşim hiç yanaşmıyor hep geri duruyor kendine iş cıksınn istemiyor böle şeylerden cok bunalıyor nasıl bir süreç oluyor yaşadığım yerde tüp bebek merkezide Yok ayrıca bir de be Kadarlık bir bütçe gidiyorhormon bozukluğu varken bebek olamaz ki ben ce direk tüp bebek merkezine git canım... ben iki yıl gittim doktorlara pco demedi hiç biri ama öleymiş.. ben düzenli adet görüyordum üstelik... ben her ay gelişmeyen tumurtaları atıyormuşum kimi atamıyormuş.. tüp bebekle hamileyim şimdi.. bu umursamaz doktorlara çok kızıorum...
İnşallah bizde yazarız yaa Allah kucagına almayıda nasip etsin inş. Canım bende cok tükendim artık(kızlar tekrar bu sayfada hem de hamiş olarak yazmak çok güzel
dile kolay bir yıldan fazla oldu....
Allah bekleyen herkese bu duyguyu yaşatsın
İnşallah bizde yazarız yaa Allah kucagına almayıda nasip etsin inş. Canım bende cok tükendim artık(
cok sevindim canım senin adına . Benimde 15. Ayım hep normal yolla denedik ama olmadı bir yıl dolduktan sonra ilaç tedavisine basladım serephone oda olmadı bilmiyorum bugun çatlatma iğnesinin 14. Günü karnım cok agroyo adet olcam gibi yine hüsrancanım ben tüp bebek düşünmeye başlamıştım
tam 15 ay oldu
cok sevindim canım senin adına . Benimde 15. Ayım hep normal yolla denedik ama olmadı bir yıl dolduktan sonra ilaç tedavisine basladım serephone oda olmadı bilmiyorum bugun çatlatma iğnesinin 14. Günü karnım cok agroyo adet olcam gibi yine hüsran
cnm tüp bebekte iş kadında erkek bi sperm veriyor.. ama tabi şehir de olmaması sıkıntı biraz.. benim ki de öleydi hiç istemedi.. erkekler böle.. çoğu muayeneye tek başıma gittim.. maddi olarak yaptırcapın merkeze göre değişir biz 4-5 milyar verdikTüp bebek süreci çok mu zor geçiyor eşim hiç yanaşmıyor hep geri duruyor kendine iş cıksınn istemiyor böle şeylerden cok bunalıyor nasıl bir süreç oluyor yaşadığım yerde tüp bebek merkezide Yok ayrıca bir de be Kadarlık bir bütçe gidiyor
çok şükür cnm cuma ciğer geliştirici iğne yapılcak.. çook uykum geliyor sürekli uyuyorum uyanmaya gücüm olmuyor zor yiyorum geralde enerjim tükeniyor.. inşallah 32 yi de görürüz.. dua edip yatmaktan başka biley gelmiyor zaten elimden..angel-devil canım çok şükür 28'i gördün, şimdi sıra 32 de :) nasılsın nasıl gidiyor?
çok şükür cnm cuma ciğer geliştirici iğne yapılcak.. çook uykum geliyor sürekli uyuyorum uyanmaya gücüm olmuyor zor yiyorum geralde enerjim tükeniyor.. inşallah 32 yi de görürüz.. dua edip yatmaktan başka biley gelmiyor zaten elimden..