- 22 Ağustos 2015
- 2.193
- 2.050
- 133
- 34
- Konu Sahibi Homely_angel
- #13.621
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 1896220 Kızlar ovulasyon testi yaptım bugün 16.günüm sizce ne yapmalıyım
Hayalet cizgi gorduuumm:)Ewet yine bi test sorunsali
Hayalet cizgi gorduuumm:)
Aynen canim ama degiyor kesinlikle onun bi gülüşü dunyaya bedelCanım benim valla herkes öyle diyor. Bol bol uyu sonra uykuyu özleyeceksin diyorlar napalım sağlıkla gelsin de dayaniriz.
Canım çok güzel haber bu ya gayet iyi değerin maşallah Allah tamamına erdirecek inş. Bu sefer, olumlu düşün her zaman
Ben bi adet daha test istiyorum varsa yaaap bu sefer sanki husran olmicak valla baak :)Bnm öyle hüsranim var ya o yüzden sewinemedim kuşum
Sifir degil canim sen bu 1.5 senenin icinde hamile kalabildigini ogrenmis oldun sen negatif bi kiz degilsin lutfen enerjini modunu dusurme canimm iyiye odaklan ve onu cagir insallah gerek kalmicak hic bi isleme...doktorlar tersini söylüyor tatlım zaten. daha çok erken, sonuçta sıfırdan başladı diyorlar. ama sonuç olarak 1,5 senede elde var sıfır.
oyyy gaz problemi büyük sıkıntı ya kim bakıyor sen okuldayken? Allah kolaylıklar versin canım.
Ben bi adet daha test istiyorum varsa yaaap bu sefer sanki husran olmicak valla baak :)
Ewet yine bi test sorunsali
Merhaba arkadaşlar öncelikle ben cok düzensiz adet görüyorum bazen 7-8 ay görmediğim oluyor polikistik över dendi yıllar önce ama su son 3 yıldır pko değilsin diyorlar ne olduğunu söylemiyorlar gebelik istiyorum bir yıl dene olmazsa tedavi diyorlar ben 5 Aydır falan adet görmedim yine ama dün hafif pembemsi cok cok hafif ama leke geldi hatta bugün sabahta tuvalet kağıdına hafif pembemsi gibi y da böle cok açık kahverengi gibi leke geldi ama cok hafif fakat şimdi Yok gibi o lekelenme geçti gibi sizce neden kaynaklanıyor olabilir hamilelik cok zor bir ihtimal olsa da aklıma gelmeli bayan arkadaşlarımın fikrini almak istiorumm lütfen yazın teeekkürler
TSK ederim yorumun için Can'ım ama şöle bir durum var doktora cok gittim genç kızlığımdan beri var bu durumum ailem farklı doktorlara cok götürdü hepsi polikistik över demişti en son bir profesöre gittim o da aynı polikistik over sesi böle kapı kapı doktor doktor gezme bu konuda yapılacak birşey Yok hamilelik istemezsen yasmin hapı ile adet görebilirsin kullanmak istemiyorsan kullanmayıp kendi haline bırakabilirsin dedi yıllar geçti evlendim yine 3-4 farklı doktora gittim onlarda kistin Yok polikistik over değilsin dediler adet görememe durumuma açıklama getiremediler hormon bozukluğu Bebek istiyorum dedim 1 yıl dene olmazsa tedaviye başlarız dedi hepsicanım öncelikle regli periyodu 40 günün üzerinde olmamalı. bu sağlıklı bir durum değil. ciddi ve iyi bir doktor bulup durumu takip ettirmeni öneririm.
hamile olabilir misin? neden olmasın ki canım? ne mucizeler gördük yaşadık biz burada. belki de yerleşme kanaması yaşıyorsun.
bir diğer ihtimal kistin olabilir ve o bu şekilde lekelenme yaşatıyordur.
yani doktora gidip detaylı bir kontrolden geçmek en iyi çözüm senin için.
Aaa ne guzel bi ruyaaa... Derler ki yeni kaldiginiz bi evde ilk gece gordugunuz ruya gercek olur insallah seninki de gercek olmustur canim benimmmİki gün sonra yaparım canım ew taşıdim mahvoldum yeni ewde ki ilk geceki rüyam pozitif idrar testiydi hiç bi belirti olmayınca çok da sallamadim açıkçası inşallah güzel olur bu sefer
canım bizim daha 5 günümüz var di mi? umarım vardır hayalet çizgi ve giderek koyulaşır
Aaa ne guzel bi ruyaaa... Derler ki yeni kaldiginiz bi evde ilk gece gordugunuz ruya gercek olur insallah seninki de gercek olmustur canim benimmm
Tamm canım hayırlısı olsn calısalım bu gecekesinlikle değerlendirmelisin canım bu akşam veya yarın sabah
TSK ederim yorumun için Can'ım ama şöle bir durum var doktora cok gittim genç kızlığımdan beri var bu durumum ailem farklı doktorlara cok götürdü hepsi polikistik över demişti en son bir profesöre gittim o da aynı polikistik over sesi böle kapı kapı doktor doktor gezme bu konuda yapılacak birşey Yok hamilelik istemezsen yasmin hapı ile adet görebilirsin kullanmak istemiyorsan kullanmayıp kendi haline bırakabilirsin dedi yıllar geçti evlendim yine 3-4 farklı doktora gittim onlarda kistin Yok polikistik over değilsin dediler adet görememe durumuma açıklama getiremediler hormon bozukluğu Bebek istiyorum dedim 1 yıl dene olmazsa tedaviye başlarız dedi hepsi
İnşallah kuzum ama bnm hiç öyle bi hissiyatım yok tabi rabbim bilir hayırlısı olsun insallah
Bakalım kuşum hayırlısı olsun sen nasılsın nasıl gidiyor pasayla hayat
En son Reglimi 4 ay önce falan oldum ama o da tam anlamıyla Regl değildi aynı böle lekelenme şeklindeydi Bebek denemelerine de başlayalı 8 ay falan oldutabi doktorlar bizden daha iyi bilir. biz okuduklarımızdan ve burada anlatılanlardan hareketle fikir verebiliriz canım. peki bebek denemelerine ne zaman başladınız? ve en son reglini ne zaman oldun?