- 24 Eylül 2015
- 639
- 621
- 103
- 30
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #12.241
Gozun aydin canim darisi kalp atsinina insallah ikiz diyilmi ?Kizlar kontrolden geldim. Keseyi karindan gorebildik. 5 hafta 2 gunluk dedi. Haftasiyla uyumluymus 5.1mm olctu keseyi. Etrafindaki beyaz siviyida gordu bunu gormek sevindirdi bizi dedi o ne bilmiyorum ama. Yolku goremedik daha kucuk 6.haftada bebegi gorcez dedi. O zaman kalp atisinida duyariz dedi. Ama bayram geldigi icin 7.haftaya kaliyo. Bende durumlar boyle kanama alanim.azalmis
Hyr 1 kese gorunduGozun aydin canim darisi kalp atsinina insallah ikiz diyilmi ?
Kızlar 10 günün ardından dün ilk kez girdim.mutlu haber verenleri tebrik ediyorum.doğum yapanlar da güle güle büyütün inşallah.inanır mısınız biraz uzak kalmak iyi geldi.kendime ve eşime daha fazla vakit ayırmaya başladım.eskiden günümün en az 5 saatini bırada geçiyordum.sadece geçirsem sorun yok da fazlasıyla stres yapıyordum.bizim tatil de bayram sonrası inşallah.ben alıiverişi çoooktaaan yaptım.malum kafa dağıtmanın bir numaralı alternatifi ama inanın hala bebek mağazalarının önünden gerken içim yanmıyor desem yalan olur.ovulasyon testleri nasıl gidiyor?kaçıncı gün pozitif oldu?bebek hazırlığı yapanlar da pek hamarat maşallah.ellerinden her iş geliyor :)
interiorarchitect @mf_d birbuyuktemmuzaski @angel-devil @melekbaby Homely_angel
Kizlar kontrolden geldim. Keseyi karindan gorebildik. 5 hafta 2 gunluk dedi. Haftasiyla uyumluymus 5.1mm olctu keseyi. Etrafindaki beyaz siviyida gordu bunu gormek sevindirdi bizi dedi o ne bilmiyorum ama. Yolku goremedik daha kucuk 6.haftada bebegi gorcez dedi. O zaman kalp atisinida duyariz dedi. Ama bayram geldigi icin 7.haftaya kaliyo. Bende durumlar boyle kanama alanim.azalmis
Evet tek gordu :)çok çok sevindim, süper haber. tek kese mi gördü canım?
Canm bende yumurtam catliyo catliycak die bekledim 6 gun kala koyulasmaya basladi devam etti 2 gun kala hamile oldugumu ogrendim insallah senin kide ole biseydirYa ben bugün öylesine ovulasyon testi yaptım bu şekilde çıktı tekrardan mi yumurtlayacam degerlendirmem gerekir mi 6 gün var reglime 13.gun çift çizgi görmüştüm zaten
Masallah canim. Buyumussunuz baya. Pek ugramaz oldun buralara. Nasil gidiyor hamilelik yolundadir insallah herseyCanm bende yumurtam catliyo catliycak die bekledim 6 gun kala koyulasmaya basladi devam etti 2 gun kala hamile oldugumu ogrendim insallah senin kide ole biseydir
Allaha sukur yolunda canm herseyden cok etkileniyorum ya bise olursa fln die pek girmiyorum ama birakamiyorumda baya buyuduk teyzesi cok sukur acayip odem yapiyo vucudum onun disinda bi problemim yokMasallah canim. Buyumussunuz baya. Pek ugramaz oldun buralara. Nasil gidiyor hamilelik yolundadir insallah hersey
Senin nasil gidiyoMasallah canim. Buyumussunuz baya. Pek ugramaz oldun buralara. Nasil gidiyor hamilelik yolundadir insallah hersey
Benimde iyi canim. Tek sikintim sicaklar. Nefes almakta zorlaniyorum. Calismaya devam ediyorsun sanirim. Surekli ayakta durmak odemi arttirir sanirim. Ben isten ayrilmistim 4. Ayimda hep evdeyim. Surekli dinlenme modunda oldugumdan odem problemim yok henuz. +13 kiloyla hamilelige devamSenin nasil gidiyo
Devam ediyorum eylul 15 de dogum iznine ayrilcam allah nasip ederse ama sicaklar gecmis olacak calisirken birden evde olmakta kilo yapiyo etkilemistr oda dogumdan sonra verirsin hayirlisiyla kucagimiza alalimdaBenimde iyi canim. Tek sikintim sicaklar. Nefes almakta zorlaniyorum. Calismaya devam ediyorsun sanirim. Surekli ayakta durmak odemi arttirir sanirim. Ben isten ayrilmistim 4. Ayimda hep evdeyim. Surekli dinlenme modunda oldugumdan odem problemim yok henuz. +13 kiloyla hamilelige devam
gözünaydın canım vajinal mi karından mı?Kizlar yolkuda gorduk icim.cok rahat etti artk bos gebelik degil eminiz :) bayrami rahat gecirebilirim:) bayramdan sonraki ilk hafta kalp atisini duycaz. Ya hangi tarafta oluyo ki bu doktora sormayi unutuyorum o an heycandan
Vajinal cnmgözünaydın canım vajinal mi karından mı?
Kizlar yolkuda gorduk icim.cok rahat etti artk bos gebelik degil eminiz :) bayrami rahat gecirebilirim:) bayramdan sonraki ilk hafta kalp atisini duycaz. Ya hangi tarafta oluyo ki bu doktora sormayi unutuyorum o an heycandan
kız gibi geldi bana canımVajinal cnm
Yaa hadi insallah oyledir. Sagdami furuyo kesekız gibi geldi bana canım
kese değil canım yolk saç solda resimde ama vajinal olduğu için tam ters oluyo yani aslında sağda o yüzden kız gibi dedim ama bebiş tam görününce bi daha at bakalım :) bazen yolk saç yanıltabiliyo :)Yaa hadi insallah oyledir. Sagdami furuyo kese
Yaaa cok tesekkur ederim bende bana ne zaman tahmin yapabilir acaba diyodum:) bebegi gorur gormez aticam:)kese değil canım yolk saç solda resimde ama vajinal olduğu için tam ters oluyo yani aslında sağda o yüzden kız gibi dedim ama bebiş tam görününce bi daha at bakalım :) bazen yolk saç yanıltabiliyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?