• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Kizlar yolkuda gorduk icim.cok rahat etti artk bos gebelik degil eminiz :) bayrami rahat gecirebilirim:) bayramdan sonraki ilk hafta kalp atisini duycaz. Ya hangi tarafta oluyo ki bu doktora sormayi unutuyorum o an heycandan
Canım hadi gözün aydın çok sevindim:) ohh tam bayram olmuş sana;)

Rebel92 Rebel92 canımm ne güzel büyümüşsünüz, sağlıkla al kucağına:)) çok öpüyorum

Homely_angel Homely_angel senin de kadir gecen mübarek olsun canım, ayrıca iyi tatiller sana:) çok iyi gelecek bu tatil sana, çok öptüm.

Canım hadi gözün aydın çok sevindim:) ohh tam bayram olmuş sana:KK66:

Rebel92 Rebel92 canımm ne güzel büyümüşsünüz, sağlıkla al kucağına:)) çok öpüyorum

Homely_angel Homely_angel senin de kadir gecen mübarek olsun canım, ayrıca iyi tatiller sana:) çok iyi gelecek bu tatil sana, çok öptüm.
Aynen aynen bayram oldu valla insallah boyle saglikli devam eder. Cok dua ediyorum sanada

Canım hadi gözün aydın çok sevindim:) ohh tam bayram olmuş sana:KK66:

Canm cok tesekkur ederim insallah burdaki herkes bugunleri ve daha ilerisini gorur

Merhaba hanımlar herkese çok çok teşekkür ederim ayrı ayrı pek giremiyorum ama aklım sizlerle arada bakıp kapatıyorum güzel haberler görmek istiyorum herkesten inşallah en kisa zamanda herkesin hamile oldugunu okurum bu arada oğlumun ayağı ugurlu geldi kizlar tayinim de cikti çok şükür artık babamızın yanında olucaz hep bayram sonrasında inşallah taşınacam hepinizi opuyorum kocaman kocaman:KK54::KK68::KK68::KK68:

Merhaba hanımlar herkese çok çok teşekkür ederim ayrı ayrı pek giremiyorum ama aklım sizlerle arada bakıp kapatıyorum güzel haberler görmek istiyorum herkesten inşallah en kisa zamanda herkesin hamile oldugunu okurum bu arada oğlumun ayağı ugurlu geldi kizlar tayinim de cikti çok şükür artık babamızın yanında olucaz hep bayram sonrasında inşallah taşınacam hepinizi opuyorum kocaman kocaman:KK54::KK68::KK68::KK68:
Ay cok sewindim cnm esinle kavusacaginiza allah ayirmasin

İyi bayramlaarr arkadaşlar, çok yoğunuz bayram nedeniyle umarım tatil dönüşü bir sürü güzel haber alırız ;)

Hayırlı Bayram'lar Can'larım .. Bu ay iki gun erken geldi yine adetim :( 8 temmuz battı 6 temmuzda yani bu sabah adet oldum .. Asilama düşünüyorum ekimde iki sene olacak en azından bir iki kere asilama denemek istiyorum ..şehir dışındayım Suan da adetimin 3. Gunü dr a gidicem :(

Ben de erken oldum 3 gün. 30 temmuz fazla erken değil mi? Kaç günde bir adet oluyorsun canım
Yanı Aslı'nda 28 gündeydi hep ama nisan ayında ve simdi temmuzda iki gun erken geldi :( 26 gun oluyor uc adeti yazınca bat hesaplamasında ve oda 30 temmuz oldu :( of yaa insaallah salı sabah eşim tekrar sperm testi verecek ve biz sonuca gore ilk asilama icin kollari sıvyaacağız Rabb'imin izniyle insaallah ilk denemede sonuc aleioz ama olurda alamazsak ikinciyi de düşünüyorum asilama hersey esimin sonucuna bagli umarim daha iyidir

Yanı Aslı'nda 28 gündeydi hep ama nisan ayında ve simdi temmuzda iki gun erken geldi :KK43: 26 gun oluyor uc adeti yazınca bat hesaplamasında ve oda 30 temmuz oldu :KK43: of yaa insaallah salı sabah eşim tekrar sperm testi verecek ve biz sonuca gore ilk asilama icin kollari sıvyaacağız Rabb'imin izniyle insaallah ilk denemede sonuc aleioz ama olurda alamazsak ikinciyi de düşünüyorum asilama hersey esimin sonucuna bagli umarim daha iyidir
Anladım canım. Çok da oynamamış aslında 28 26 çok fark etmiyor gibi geldi bana. İnşallah her şey gönlünüzce olur canım. Sonuçlar güzel çıkar umarım:)

Ben de tedavsisiz olmayacak belli de atama olayını bekliyorum aşılama için falan. Güzel olacak her şey, pozitif enerjini kaybetme:)

Back