Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

cnm kanama alanın varsa progeston iğne vuruluyorsun di mi.. onu bırakma bence ikiz olduğu için görğnmüo değer yüksek o yüzden.. acele etme bekle ben 6+3 ken gördüm.. bi de kan sulandırıcı vuruluyor musun.. bende de aynı şey oldu hala kanamam oluo ama rengi kahverengiye döndü.. çok şükür.. doktoruna sor mutlaka... kan sukandırıcıtı kesmeli miyim die?

Kan sulandirixi vuruluyorum canim. 2 gun sonra bir daha kontrolum var sorarim o zaman.

teşekkürler canım :) Biz o düğün furyasını atlattık galiba artık senede 2-3 taneyle kapatıyoruz :)

senin ki çok nazlı gerçekten, kız gelicek galiba

haklısın gerçekten, eşler anlayışsız olsa ya da gamsız, daha zor olurdu. Allah' a şükür öyle değiller.

Bu konuda doktorlardan daha bilinçli bir yorum yapmamız zor canım ama sana tavsiyem böyle önemli bir tedavi öncesi mutlaka ikinci bir doktorun da görüşünü alman. Çünkü bazı doktorlar hemen iğnelere ilaçlara saldırıyor. Umarım en kısa zaman da kavuşursun bebeğine :)

İkiz olduğundan değeri çok çabuk yükseltmiş olabilir tatlım, bazı bebekler daha geç görünüyor. Sen endişlere kapılıp bebeişleri üzme, yarın göreceksin inşallah

Teşekkür ederim canım. Aynen öyle. Başka bi doktora danıştım 3 kez klomenle dene diyor

Teşekkür ederim canım. Aynen öyle. Başka bi doktora danıştım 3 kez klomenle dene diyor

hayırlısı olsun. Bir de ben Klomen kullandığımda doktor 1 ay kullan 1 ay boş geç demişti. Çünkü 1 kutu iki aya da sirayet ediyormuş. üstelik ben ikinci ayda hamile kalmıştım. İstersen onu da bir danış.

Tamam teşekkür ederim. Ama malesef benim yumurtam büyüyemeden küçüldü

Yaa keşke gelse o kız.. Ah ahh..
Sen de güzel bir tatil geçir canım, inşallah 2 kişi gidip 3 kişi dönersiniz

Ya ben bugün öylesine ovulasyon testi yaptım bu şekilde çıktı tekrardan mi yumurtlayacam degerlendirmem gerekir mi 6 gün var reglime 13.gun çift çizgi görmüştüm zaten

Eklentiler

• SmartSelectImage_2016-06-28-15-58-35.png
    79,2 KB · Görüntüleme: 43
Ya ben bugün öylesine ovulasyon testi yaptım bu şekilde çıktı tekrardan mi yumurtlayacam degerlendirmem gerekir mi 6 gün var reglime 13.gun çift çizgi görmüştüm zaten

sanmam canım, regliye yakın bu ovulasyon testlerinde çizgi çıkıyor zaten. önemli olan koyulaşıp diğer çizgi ile aynı renk olmaması.

Kızlar 10 günün ardından dün ilk kez girdim.mutlu haber verenleri tebrik ediyorum.doğum yapanlar da güle güle büyütün inşallah.inanır mısınız biraz uzak kalmak iyi geldi.kendime ve eşime daha fazla vakit ayırmaya başladım.eskiden günümün en az 5 saatini bırada geçiyordum.sadece geçirsem sorun yok da fazlasıyla stres yapıyordum.bizim tatil de bayram sonrası inşallah.ben alıiverişi çoooktaaan yaptım.malum kafa dağıtmanın bir numaralı alternatifi ama inanın hala bebek mağazalarının önünden gerken içim yanmıyor desem yalan olur.ovulasyon testleri nasıl gidiyor?kaçıncı gün pozitif oldu?bebek hazırlığı yapanlar da pek hamarat maşallah.ellerinden her iş geliyor :)
interiorarchitect mf_d birbuyuktemmuzaski angel-devil Princess91 Homely_angel

canım benim ara vermekle çok iyi yapmışsın kendini toparlarsın bu süreçte...
alışveriş çoook iyi gelir kendimden biliyorum :) tatilde üstüne ohh miss :) inşallah tatil dönüşü bomba gibi gelirsiniz sen ve Homely_angel
bu arada darısı sizin bebişlerin hazırlıklarına canım beniiim

Bu ay olmazsa bende bi süre ara verecem canım seninde ıyi olduğuna sevindim dinlenmek iyi gelmiştir eminin

Kizlar kontrolden geldim. Keseyi karindan gorebildik. 5 hafta 2 gunluk dedi. Haftasiyla uyumluymus 5.1mm olctu keseyi. Etrafindaki beyaz siviyida gordu bunu gormek sevindirdi bizi dedi o ne bilmiyorum ama. Yolku goremedik daha kucuk 6.haftada bebegi gorcez dedi. O zaman kalp atisinida duyariz dedi. Ama bayram geldigi icin 7.haftaya kaliyo. Bende durumlar boyle kanama alanim.azalmis

Cok güzel olmuş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…