- 30 Temmuz 2015
- 1.063
- 844
- 43
- 38
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #12.221
Kizlar benim cok kask agrm vardi doktora gittim. Karindan bakti keseyi gormedi. Vajinal bakarsak gorebilirz belki dedi bakti gormedi sdce kucuk bir alan gordu buradan olusacak gibi gozukuyor dedi. Kanama alani vardi yan tarafinda rahim agzina cok yakin cikabilir lekelenme yasayabilirsin dedi. Kan degeri istedi 3200 cikmasi lazim dedi 4150 cikti cok iyi ama bu degerle keseyi daha iyi gormek isterdim dedi 5 binde karindan goruluyomus cunku. 2 gun sonraya verdi randevu. Insallah goruruz
cnm kanama alanın varsa progeston iğne vuruluyorsun di mi.. onu bırakma bence ikiz olduğu için görğnmüo değer yüksek o yüzden.. acele etme bekle ben 6+3 ken gördüm.. bi de kan sulandırıcı vuruluyor musun.. bende de aynı şey oldu hala kanamam oluo ama rengi kahverengiye döndü.. çok şükür.. doktoruna sor mutlaka... kan sukandırıcıtı kesmeli miyim die?Kizlar benim cok kask agrm vardi doktora gittim. Karindan bakti keseyi gormedi. Vajinal bakarsak gorebilirz belki dedi bakti gormedi sdce kucuk bir alan gordu buradan olusacak gibi gozukuyor dedi. Kanama alani vardi yan tarafinda rahim agzina cok yakin cikabilir lekelenme yasayabilirsin dedi. Kan degeri istedi 3200 cikmasi lazim dedi 4150 cikti cok iyi ama bu degerle keseyi daha iyi gormek isterdim dedi 5 binde karindan goruluyomus cunku. 2 gun sonraya verdi randevu. Insallah goruruz
Kan sulandirixi vuruluyorum canim. 2 gun sonra bir daha kontrolum var sorarim o zaman.cnm kanama alanın varsa progeston iğne vuruluyorsun di mi.. onu bırakma bence ikiz olduğu için görğnmüo değer yüksek o yüzden.. acele etme bekle ben 6+3 ken gördüm.. bi de kan sulandırıcı vuruluyor musun.. bende de aynı şey oldu hala kanamam oluo ama rengi kahverengiye döndü.. çok şükür.. doktoruna sor mutlaka... kan sukandırıcıtı kesmeli miyim die?
Ohh iyi tatiller canım, biz ağustosta düşünüyoruz şimdi bu ara düğün mevsimi temmuz boyunca şehir şehir düğün gezicez
Bu arada da artık her şey oturur diye düşünüyorum, en nazlılardan biri benimki biliyorsun:)
Ama hepimize şunu söylemek istiyorum: çok şanslıyız! Arkadaşımın da bizim gibi uzun süredir çocuğu olmuyor, başka şehirde o hafta sonu bana geldi. Kendisinde sorun yokmuş eşi de asla test yaptırmıyor. Bence olsa da olur olmasa da olur diyormuş. Asla beni o doktora getiremezsin diye kızı ağlatmış kaç kez.. Yani diyceğim o ki en azından eşlerimiz destek. Bu çok önemli gerçekten kızlar
Deneyimli arkadaşlar yardım edin lütfen. İlk kez klomen kullandım yumurta 11.gün 13 mm idi fakat 15. Gün tekrar gittiğimde 9 mm e gerilemiş yani tedaviye cevap vermemiş yumurtam.. Doktor gonal f tedavisi düşünüyor. Erken değil mi? Pkoluyum ve 10 aylık evliyim. Tamam yumurtlama peoblemim var ama ne bileyim hemen iğne tedavisine geçmeli miyim?
Kizlar benim cok kask agrm vardi doktora gittim. Karindan bakti keseyi gormedi. Vajinal bakarsak gorebilirz belki dedi bakti gormedi sdce kucuk bir alan gordu buradan olusacak gibi gozukuyor dedi. Kanama alani vardi yan tarafinda rahim agzina cok yakin cikabilir lekelenme yasayabilirsin dedi. Kan degeri istedi 3200 cikmasi lazim dedi 4150 cikti cok iyi ama bu degerle keseyi daha iyi gormek isterdim dedi 5 binde karindan goruluyomus cunku. 2 gun sonraya verdi randevu. Insallah goruruz
Teşekkür ederim canım. Aynen öyle. Başka bi doktora danıştım 3 kez klomenle dene diyorBu konuda doktorlardan daha bilinçli bir yorum yapmamız zor canım ama sana tavsiyem böyle önemli bir tedavi öncesi mutlaka ikinci bir doktorun da görüşünü alman. Çünkü bazı doktorlar hemen iğnelere ilaçlara saldırıyor. Umarım en kısa zaman da kavuşursun bebeğine :)
Teşekkür ederim canım. Aynen öyle. Başka bi doktora danıştım 3 kez klomenle dene diyor
Tamam teşekkür ederim. Ama malesef benim yumurtam büyüyemeden küçüldühayırlısı olsun. Bir de ben Klomen kullandığımda doktor 1 ay kullan 1 ay boş geç demişti. Çünkü 1 kutu iki aya da sirayet ediyormuş. üstelik ben ikinci ayda hamile kalmıştım. İstersen onu da bir danış.
Yaa keşke gelse o kız.. Ah ahh..teşekkürler canım :) Biz o düğün furyasını atlattık galiba artık senede 2-3 taneyle kapatıyoruz :)
senin ki çok nazlı gerçekten, kız gelicek galiba
haklısın gerçekten, eşler anlayışsız olsa ya da gamsız, daha zor olurdu. Allah' a şükür öyle değiller.
Yaa keşke gelse o kız.. Ah ahh..
Sen de güzel bir tatil geçir canım, inşallah 2 kişi gidip 3 kişi dönersiniz
Ya ben bugün öylesine ovulasyon testi yaptım bu şekilde çıktı tekrardan mi yumurtlayacam degerlendirmem gerekir mi 6 gün var reglime 13.gun çift çizgi görmüştüm zaten
sanmam canım, regliye yakın bu ovulasyon testlerinde çizgi çıkıyor zaten. önemli olan koyulaşıp diğer çizgi ile aynı renk olmaması.
canım benim ara vermekle çok iyi yapmışsın kendini toparlarsın bu süreçte...Kızlar 10 günün ardından dün ilk kez girdim.mutlu haber verenleri tebrik ediyorum.doğum yapanlar da güle güle büyütün inşallah.inanır mısınız biraz uzak kalmak iyi geldi.kendime ve eşime daha fazla vakit ayırmaya başladım.eskiden günümün en az 5 saatini bırada geçiyordum.sadece geçirsem sorun yok da fazlasıyla stres yapıyordum.bizim tatil de bayram sonrası inşallah.ben alıiverişi çoooktaaan yaptım.malum kafa dağıtmanın bir numaralı alternatifi ama inanın hala bebek mağazalarının önünden gerken içim yanmıyor desem yalan olur.ovulasyon testleri nasıl gidiyor?kaçıncı gün pozitif oldu?bebek hazırlığı yapanlar da pek hamarat maşallah.ellerinden her iş geliyor :)
interiorarchitect mf_d birbuyuktemmuzaski angel-devil Princess91 Homely_angel
Kızlar 10 günün ardından dün ilk kez girdim.mutlu haber verenleri tebrik ediyorum.doğum yapanlar da güle güle büyütün inşallah.inanır mısınız biraz uzak kalmak iyi geldi.kendime ve eşime daha fazla vakit ayırmaya başladım.eskiden günümün en az 5 saatini bırada geçiyordum.sadece geçirsem sorun yok da fazlasıyla stres yapıyordum.bizim tatil de bayram sonrası inşallah.ben alıiverişi çoooktaaan yaptım.malum kafa dağıtmanın bir numaralı alternatifi ama inanın hala bebek mağazalarının önünden gerken içim yanmıyor desem yalan olur.ovulasyon testleri nasıl gidiyor?kaçıncı gün pozitif oldu?bebek hazırlığı yapanlar da pek hamarat maşallah.ellerinden her iş geliyor :)
interiorarchitect mf_d birbuyuktemmuzaski angel-devil Princess91 Homely_angel
gelicek annesi gelicek
ahh bu duayı çok sevdim, amin inşallah canım benim.
Cok güzel olmuş canımgünaydın güzel hatunlaaar :)
Homely_angel bugün büyük gün inşallah adını anmak istemediğim o gıcık şey sana görünmez bugün ve geri kalan 36 hafta :)
bizim dün kontrolümüz vardı çok şükür oğluşum hızla büyüyor teyzeleri :)
kontrolden sonra oğluşuma kapı süsü yaptım bakın bakalım güzel olmuş mu :)Eki Görüntüle 1851666
çok teşekkürler canım benimCok güzel olmuş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?