- 1 Eylül 2014
- 1.740
- 1.888
- 358
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #12.261
Canım hadi gözün aydın çok sevindim:) ohh tam bayram olmuş sanaKizlar yolkuda gorduk icim.cok rahat etti artk bos gebelik degil eminiz :) bayrami rahat gecirebilirim:) bayramdan sonraki ilk hafta kalp atisini duycaz. Ya hangi tarafta oluyo ki bu doktora sormayi unutuyorum o an heycandan
seninde kadir gecen mübarek olsun canım benimmm birbirimize dua edelim bu gece bolll booolll :) öpüyoruz seni kocaman bal teyzoş :)Arkadaşlar kadir geceniz mübarek olsun, tüm dualarınız kabul olsun
Aynen aynen bayram oldu valla insallah boyle saglikli devam eder. Cok dua ediyorum sanadaCanım hadi gözün aydın çok sevindim:) ohh tam bayram olmuş sana
Rebel92 canımm ne güzel büyümüşsünüz, sağlıkla al kucağına:)) çok öpüyorum
Homely_angel senin de kadir gecen mübarek olsun canım, ayrıca iyi tatiller sana:) çok iyi gelecek bu tatil sana, çok öptüm.
Canm cok tesekkur ederim insallah burdaki herkes bugunleri ve daha ilerisini gorurCanım hadi gözün aydın çok sevindim:) ohh tam bayram olmuş sana
Rebel92 canımm ne güzel büyümüşsünüz, sağlıkla al kucağına:)) çok öpüyorum
Homely_angel senin de kadir gecen mübarek olsun canım, ayrıca iyi tatiller sana:) çok iyi gelecek bu tatil sana, çok öptüm.
Ay cok sewindim cnm esinle kavusacaginiza allah ayirmasinMerhaba hanımlar herkese çok çok teşekkür ederim ayrı ayrı pek giremiyorum ama aklım sizlerle arada bakıp kapatıyorum güzel haberler görmek istiyorum herkesten inşallah en kisa zamanda herkesin hamile oldugunu okurum bu arada oğlumun ayağı ugurlu geldi kizlar tayinim de cikti çok şükür artık babamızın yanında olucaz hep bayram sonrasında inşallah taşınacam hepinizi opuyorum kocaman kocaman
Princess91 ardaemre kizlar bu gun bat gununuz insallah guzel haberler verirsiniz bayram sevinciniz ikiye katlar
Yaa.. Ben de oldum. kaldık yine bir dahaki ayaKızlar hayırlı bayramlar kosturmacadan giremedim ben regli oldum tatlım umut bundan sonraya inşallah hayırlı vakitte gelsin insallah
Ben de erken oldum 3 gün. 30 temmuz fazla erken değil mi? Kaç günde bir adet oluyorsun canımYeni bat 30 temmuz gösteriyor son uc adeti yazınca
Yanı Aslı'nda 28 gündeydi hep ama nisan ayında ve simdi temmuzda iki gun erken geldiBen de erken oldum 3 gün. 30 temmuz fazla erken değil mi? Kaç günde bir adet oluyorsun canım
Anladım canım. Çok da oynamamış aslında 28 26 çok fark etmiyor gibi geldi bana. İnşallah her şey gönlünüzce olur canım. Sonuçlar güzel çıkar umarım:)Yanı Aslı'nda 28 gündeydi hep ama nisan ayında ve simdi temmuzda iki gun erken geldi26 gun oluyor uc adeti yazınca bat hesaplamasında ve oda 30 temmuz oldu of yaa insaallah salı sabah eşim tekrar sperm testi verecek ve biz sonuca gore ilk asilama icin kollari sıvyaacağız Rabb'imin izniyle insaallah ilk denemede sonuc aleioz ama olurda alamazsak ikinciyi de düşünüyorum asilama hersey esimin sonucuna bagli umarim daha iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?