- 30 Temmuz 2015
- 1.063
- 844
- 43
- 38
- Konu Sahibi Homely_angel
- #12.221
Kizlar benim cok kask agrm vardi doktora gittim. Karindan bakti keseyi gormedi. Vajinal bakarsak gorebilirz belki dedi bakti gormedi sdce kucuk bir alan gordu buradan olusacak gibi gozukuyor dedi. Kanama alani vardi yan tarafinda rahim agzina cok yakin cikabilir lekelenme yasayabilirsin dedi. Kan degeri istedi 3200 cikmasi lazim dedi 4150 cikti cok iyi ama bu degerle keseyi daha iyi gormek isterdim dedi 5 binde karindan goruluyomus cunku. 2 gun sonraya verdi randevu. Insallah goruruz
cnm kanama alanın varsa progeston iğne vuruluyorsun di mi.. onu bırakma bence ikiz olduğu için görğnmüo değer yüksek o yüzden.. acele etme bekle ben 6+3 ken gördüm.. bi de kan sulandırıcı vuruluyor musun.. bende de aynı şey oldu hala kanamam oluo ama rengi kahverengiye döndü.. çok şükür.. doktoruna sor mutlaka... kan sukandırıcıtı kesmeli miyim die?Kizlar benim cok kask agrm vardi doktora gittim. Karindan bakti keseyi gormedi. Vajinal bakarsak gorebilirz belki dedi bakti gormedi sdce kucuk bir alan gordu buradan olusacak gibi gozukuyor dedi. Kanama alani vardi yan tarafinda rahim agzina cok yakin cikabilir lekelenme yasayabilirsin dedi. Kan degeri istedi 3200 cikmasi lazim dedi 4150 cikti cok iyi ama bu degerle keseyi daha iyi gormek isterdim dedi 5 binde karindan goruluyomus cunku. 2 gun sonraya verdi randevu. Insallah goruruz