• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Anladım canım. Çok da oynamamış aslında 28 26 çok fark etmiyor gibi geldi bana. İnşallah her şey gönlünüzce olur canım. Sonuçlar güzel çıkar umarım:)

Ben de tedavsisiz olmayacak belli de atama olayını bekliyorum aşılama için falan. Güzel olacak her şey, pozitif enerjini kaybetme:)
Sagolasin canimm yok cok sukur enerjim tam neler var neler Rabb'im sağlık versin hersey olur er yada gec ne yapalım daha ağır dertlerde var buna da sukur :) insaallah senin icinde oyle cnm ztn sizin problem yok asilama da yada tup mutlaka sonuc guzel olacaktır bekli de bu arada kendi kendine gelecektir :)

Sagolasin canimm yok cok sukur enerjim tam neler var neler Rabb'im sağlık versin hersey olur er yada gec ne yapalım daha ağır dertlerde var buna da sukur :) insaallah senin icinde oyle cnm ztn sizin problem yok asilama da yada tup mutlaka sonuc guzel olacaktır bekli de bu arada kendi kendine gelecektir :)
Yok kendi kendine gelmeyecek o belli..
Ama olsun gelsin de nasıl gelirse gelsin ☺️
Senin için de hayırlısı olsun canım, bence seninki de hemen tutacaktır;)

Eklentiler

• 20160711_202142-1.jpg
    20160711_202142-1.jpg
    26,7 KB · Görüntüleme: 38
interiorarchitect interiorarchitect nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik? Ağırlaşmaya başladın mı? Bebişin gelişimi nasıl?
canım iyiym çok şükür seni sormalı?valla 3 gündür karnımda kasılmalar var :(karnım taş gibi..
ağırlaşmada başladı :( bebeğimi en son 32 haftada görmüştüm 2150 gram 43.5 cm di bu cuma kontrolüm var senin durumun nasıl canım?

canım iyiym çok şükür seni sormalı?valla 3 gündür karnımda kasılmalar var :KK43:karnım taş gibi..
ağırlaşmada başladı :KK43: bebeğimi en son 32 haftada görmüştüm 2150 gram 43.5 cm di bu cuma kontrolüm var senin durumun nasıl canım?
Ben de idare ediyorum canım. Biraz biraz ağırlaştım. Benim de anlık ağrılar giriyor. Bazen kasıklarıma ve belime ağrı giriyor. Özellikle çatı bölgesinde ağrı oluyor.
Maşallah bebişinin gelişimi iyi. Bizim kontrollerimiz sıklaştı. Artık her hafta gidiyoruz. Nst ye giriyoruz. Normal doğum istiyorum. Cuma bizim de kontrolümüz var ve çatı muayenesini yapacak doktor. İnşallah normal yapabilirsin der. Kaç kilo aldın canım?

Back