• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Kizlar kontrolden geldim. Keseyi karindan gorebildik. 5 hafta 2 gunluk dedi. Haftasiyla uyumluymus 5.1mm olctu keseyi. Etrafindaki beyaz siviyida gordu bunu gormek sevindirdi bizi dedi o ne bilmiyorum ama. Yolku goremedik daha kucuk 6.haftada bebegi gorcez dedi. O zaman kalp atisinida duyariz dedi. Ama bayram geldigi icin 7.haftaya kaliyo. Bende durumlar boyle kanama alanim.azalmis
Gozun aydin canim darisi kalp atsinina insallah ikiz diyilmi ?

Kızlar 10 günün ardından dün ilk kez girdim.mutlu haber verenleri tebrik ediyorum.doğum yapanlar da güle güle büyütün inşallah.inanır mısınız biraz uzak kalmak iyi geldi.kendime ve eşime daha fazla vakit ayırmaya başladım.eskiden günümün en az 5 saatini bırada geçiyordum.sadece geçirsem sorun yok da fazlasıyla stres yapıyordum.bizim tatil de bayram sonrası inşallah.ben alıiverişi çoooktaaan yaptım.malum kafa dağıtmanın bir numaralı alternatifi ama inanın hala bebek mağazalarının önünden gerken içim yanmıyor desem yalan olur.ovulasyon testleri nasıl gidiyor?kaçıncı gün pozitif oldu?bebek hazırlığı yapanlar da pek hamarat maşallah.ellerinden her iş geliyor :)
interiorarchitect interiorarchitect @mf_d birbuyuktemmuzaski birbuyuktemmuzaski @angel-devil @melekbaby Homely_angel Homely_angel

ben de tatilde hiç düşünmemeye çalışacağım. hatta tam yumyum günleri olacak ve test bile yapmayabilirim.
bebek mağazalarına gelince o konu bende de aynı. şimdi olsaydı... ile başlayan cümleler akla geliyor mutlaka.
umarım bu tatil bizlere çooook iyi gelir, bebişleri getirir :)

Kizlar kontrolden geldim. Keseyi karindan gorebildik. 5 hafta 2 gunluk dedi. Haftasiyla uyumluymus 5.1mm olctu keseyi. Etrafindaki beyaz siviyida gordu bunu gormek sevindirdi bizi dedi o ne bilmiyorum ama. Yolku goremedik daha kucuk 6.haftada bebegi gorcez dedi. O zaman kalp atisinida duyariz dedi. Ama bayram geldigi icin 7.haftaya kaliyo. Bende durumlar boyle kanama alanim.azalmis

çok çok sevindim, süper haber. tek kese mi gördü canım?

Ya ben bugün öylesine ovulasyon testi yaptım bu şekilde çıktı tekrardan mi yumurtlayacam degerlendirmem gerekir mi 6 gün var reglime 13.gun çift çizgi görmüştüm zaten
Canm bende yumurtam catliyo catliycak die bekledim 6 gun kala koyulasmaya basladi devam etti 2 gun kala hamile oldugumu ogrendim insallah senin kide ole biseydir

Canm bende yumurtam catliyo catliycak die bekledim 6 gun kala koyulasmaya basladi devam etti 2 gun kala hamile oldugumu ogrendim insallah senin kide ole biseydir
Masallah canim. Buyumussunuz baya. Pek ugramaz oldun buralara. Nasil gidiyor hamilelik yolundadir insallah hersey

Masallah canim. Buyumussunuz baya. Pek ugramaz oldun buralara. Nasil gidiyor hamilelik yolundadir insallah hersey
Allaha sukur yolunda canm herseyden cok etkileniyorum ya bise olursa fln die pek girmiyorum ama birakamiyorumda baya buyuduk teyzesi cok sukur acayip odem yapiyo vucudum onun disinda bi problemim yok

Senin nasil gidiyo
Benimde iyi canim. Tek sikintim sicaklar. Nefes almakta zorlaniyorum. Calismaya devam ediyorsun sanirim. Surekli ayakta durmak odemi arttirir sanirim. Ben isten ayrilmistim 4. Ayimda hep evdeyim. Surekli dinlenme modunda oldugumdan odem problemim yok henuz. +13 kiloyla hamilelige devam :KK55:

Benimde iyi canim. Tek sikintim sicaklar. Nefes almakta zorlaniyorum. Calismaya devam ediyorsun sanirim. Surekli ayakta durmak odemi arttirir sanirim. Ben isten ayrilmistim 4. Ayimda hep evdeyim. Surekli dinlenme modunda oldugumdan odem problemim yok henuz. +13 kiloyla hamilelige devam :KK55:
Devam ediyorum eylul 15 de dogum iznine ayrilcam allah nasip ederse ama sicaklar gecmis olacak calisirken birden evde olmakta kilo yapiyo etkilemistr oda dogumdan sonra verirsin hayirlisiyla kucagimiza alalimda

Kizlar yolkuda gorduk icim.cok rahat etti artk bos gebelik degil eminiz :) bayrami rahat gecirebilirim:) bayramdan sonraki ilk hafta kalp atisini duycaz. Ya hangi tarafta oluyo ki bu doktora sormayi unutuyorum o an heycandan

Eklentiler

• IMG-20160701-WA0000.jpeg
    IMG-20160701-WA0000.jpeg
    33,8 KB · Görüntüleme: 38
Kızlar kandilinizi ve bayramınızı kutluyorum. Bu mübarek günde tüm dualarınızın kabul olmasını, güzel bir bayram geçirmenizi dilerim.

Ben iki hafta kadar kafa dağıtma moduna geçiyorum. Bu ay takip filan da yapmayacağım. Akışına bırakıyorum.

Burada olmadığım zamanlarda birbirinize iyi bakın :) hepinizi çoook öpüyorum :KK68:

kese değil canım yolk saç solda resimde ama vajinal olduğu için tam ters oluyo yani aslında sağda o yüzden kız gibi dedim ama bebiş tam görününce bi daha at bakalım :) bazen yolk saç yanıltabiliyo :)
Yaaa cok tesekkur ederim bende bana ne zaman tahmin yapabilir acaba diyodum:) bebegi gorur gormez aticam:)

Back