- 23 Temmuz 2015
- 2.344
- 3.032
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
- #12.201
Ayy ben çok beğendim cnm sağlıkla gelsin inşallah interiorarchitect
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok teşekkür ederim canım beniim :) seninde ayrıntılın temiz çıkmış gözünaydın canııım sağlıkla al kucagına inşallah:)Ayy ne kadar guzel olmus yaa bebisinede kocaman masallah hizlica buyusun ve gelsin
Tatlım bugün senin günün demi yoktur inşallah kırmızılar var mı bi belirti Homely_angel
günaydın güzel hatunlaaar :)
Homely_angel bugün büyük gün inşallah adını anmak istemediğim o gıcık şey sana görünmez bugün ve geri kalan 36 hafta :)
bizim dün kontrolümüz vardı çok şükür oğluşum hızla büyüyor teyzeleri :)
kontrolden sonra oğluşuma kapı süsü yaptım bakın bakalım güzel olmuş mu :)Eki Görüntüle 1851666
Canım benim teşekkür ederiiim darısı senin bebişine inşallahAyy ben çok beğendim cnm sağlıkla gelsin inşallah interiorarchitect
hayırlısı olsun canımMaalesef canlarım benden kırmızı kart
çok sağol canım benimm...interiorarchitect kapı süsü çok şeker olmuş tatlım :)
Maalesef canlarım benden kırmızı kart
Yaaa çok güzel olmuşş eline sağlık:) maşallah oğluşunaaa yer onu teyzelerigünaydın güzel hatunlaaar :)
Homely_angel bugün büyük gün inşallah adını anmak istemediğim o gıcık şey sana görünmez bugün ve geri kalan 36 hafta :)
bizim dün kontrolümüz vardı çok şükür oğluşum hızla büyüyor teyzeleri :)
kontrolden sonra oğluşuma kapı süsü yaptım bakın bakalım güzel olmuş mu :)Eki Görüntüle 1851666
Hayırlısı olsun kuzu yaa bir dahaki aya inşallahMaalesef canlarım benden kırmızı kart
Oy benim oğluşumda teyzelerini yeeeeeeeeeer :) :) hemde fıstık gibbiii :)Yaaa çok güzel olmuşş eline sağlık:) maşallah oğluşunaaa yer onu teyzeleri
Hayırlısı olsun kuzu yaa bir dahaki aya inşallah
bende ilk 6-7 ay pek umursamadım zaten ovi günü falan bilmiodum hiç :) 1.sene dolduğunda gebe kaldım ama düşükle sonuçlandı sadece kese 5mm gördüm ve ogün düşük oldu sonra bekledim işte düşüğün arkasından bikaç aya olur dediler olmadı martta hsg çekildim şükür temiz çıktı ondan sonra da şans artar die bi 3 ayda öle bekledim..hormonlar normal geçen ay gittim neden olmuyor diye insülin direncim varmış malesef onun için matofin verdi hem yumiler içinde yararlıymış (aynı zamanda diet-spor başladım) bide coraspin eşimede promotil-m verdi morfoloji %8 aslında dünya sağlık örgütü %4 ve üzerini normal görüyor ama dr um daha iyi olur dedi buay kullanıyoruz işte bakalım inşallah işe yarar. dr um korkma 10 çocuk doğurursun dedi bilmiorum neye dayanarak söledi birkaç ayrı kişinin tavsiyesiyle gittim inşallah vesilem olureğer 1 senedir korunmuyor ve olmuyosa gecikmeden doktora gidin.. ben üç sene bekledim.. iki sene pek umursamadım, son 1 sene dikkatli takip ettim yine olmayınca doğru doktora önce bana bişeyin yok dediler o zmn eşimde dedim onu da yıprattım, ama sorun bendeymiş.. öle normal kadın doğumcuya değil infertilite tedavisi yapan bi yere gidin.. yaş geçiyor yaş ne kadar küçükse tedaviye cevap ta o kadar erken oluyor.. ihmal etmeyin lütfen..
olur o zaman canım Allah basip etcek inşallah.. benim polikistikmiş yumurtalarım..bende ilk 6-7 ay pek umursamadım zaten ovi günü falan bilmiodum hiç :) 1.sene dolduğunda gebe kaldım ama düşükle sonuçlandı sadece kese 5mm gördüm ve ogün düşük oldu sonra bekledim işte düşüğün arkasından bikaç aya olur dediler olmadı martta hsg çekildim şükür temiz çıktı ondan sonra da şans artar die bi 3 ayda öle bekledim..hormonlar normal geçen ay gittim neden olmuyor diye insülin direncim varmış malesef onun için matofin verdi hem yumiler içinde yararlıymış (aynı zamanda diet-spor başladım) bide coraspin eşimede promotil-m verdi morfoloji %8 aslında dünya sağlık örgütü %4 ve üzerini normal görüyor ama dr um daha iyi olur dedi buay kullanıyoruz işte bakalım inşallah işe yarar. dr um korkma 10 çocuk doğurursun dedi bilmiorum neye dayanarak söledi birkaç ayrı kişinin tavsiyesiyle gittim inşallah vesilem olur
özel olmazsa senin neydi canım ? sağol tatlım ilgin için
merhaba kızlar, iyi haftalar herkese :)
bu haftasonunu iple çekenler parmak kaldırsın, tatil gelioooooo
bütün hafta sonu temizlik modundaydım bugün itibariyle de tatil alışverişi başlasın o zaman
böylece kafayı komple dağıtıyorum sanırım. Yaz sonuna kadar da biraz takipten uzaklaşmayı düşünüyorum. bizim eşşek sıpası naz yapıyorsa ben de karşı naza geçiyim de görsün gününü
sizler de ne var ne yok? tatil planları var mı?
şükür kavuşmuşsun canım bebişlerine Rabbim kucaına sağsalim almayı nasip etsinolur o zaman canım Allah basip etcek inşallah.. benim polikistikmiş yumurtalarım..
Valla cnm nasıl olsun bende bat tarihimi bekliyorum işte bnm de annemler kayinvalidemler falan bendeydi bir kaç gündür dolu doluydu gittiler boşlukta kaldım bugün çok defresif çok gerginim bir haftadır
bekleme batı ki gelmesin :) bendeki yeni mantık bu :)
merhaba kızlar, iyi haftalar herkese :)
bu haftasonunu iple çekenler parmak kaldırsın, tatil gelioooooo
bütün hafta sonu temizlik modundaydım bugün itibariyle de tatil alışverişi başlasın o zaman
böylece kafayı komple dağıtıyorum sanırım. Yaz sonuna kadar da biraz takipten uzaklaşmayı düşünüyorum. bizim eşşek sıpası naz yapıyorsa ben de karşı naza geçiyim de görsün gününü
sizler de ne var ne yok? tatil planları var mı?