• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Tatlım bugün senin günün demi yoktur inşallah kırmızılar var mı bi belirti Homely_angel Homely_angel

günaydın güzel hatunlaaar :) :halay:
Homely_angel Homely_angel bugün büyük gün inşallah adını anmak istemediğim o gıcık şey sana görünmez bugün ve geri kalan 36 hafta :)
bizim dün kontrolümüz vardı çok şükür oğluşum hızla büyüyor teyzeleri :)
kontrolden sonra oğluşuma kapı süsü yaptım bakın bakalım güzel olmuş mu :)Eki Görüntüle 1851666

Maalesef canlarım benden kırmızı kart :duduk:

günaydın güzel hatunlaaar :) :halay:
Homely_angel Homely_angel bugün büyük gün inşallah adını anmak istemediğim o gıcık şey sana görünmez bugün ve geri kalan 36 hafta :)
bizim dün kontrolümüz vardı çok şükür oğluşum hızla büyüyor teyzeleri :)
kontrolden sonra oğluşuma kapı süsü yaptım bakın bakalım güzel olmuş mu :)Eki Görüntüle 1851666
Yaaa çok güzel olmuşş eline sağlık:) maşallah oğluşunaaa yer onu teyzeleri;)
Maalesef canlarım benden kırmızı kart :duduk:
Hayırlısı olsun kuzu yaa bir dahaki aya inşallah

eğer 1 senedir korunmuyor ve olmuyosa gecikmeden doktora gidin.. ben üç sene bekledim.. iki sene pek umursamadım, son 1 sene dikkatli takip ettim yine olmayınca doğru doktora önce bana bişeyin yok dediler o zmn eşimde dedim onu da yıprattım, ama sorun bendeymiş.. öle normal kadın doğumcuya değil infertilite tedavisi yapan bi yere gidin.. yaş geçiyor yaş ne kadar küçükse tedaviye cevap ta o kadar erken oluyor.. ihmal etmeyin lütfen..
bende ilk 6-7 ay pek umursamadım zaten ovi günü falan bilmiodum hiç :) 1.sene dolduğunda gebe kaldım ama düşükle sonuçlandı sadece kese 5mm gördüm ve ogün düşük oldu sonra bekledim işte düşüğün arkasından bikaç aya olur dediler olmadı martta hsg çekildim şükür temiz çıktı ondan sonra da şans artar die bi 3 ayda öle bekledim..hormonlar normal geçen ay gittim neden olmuyor diye insülin direncim varmış malesef onun için matofin verdi hem yumiler içinde yararlıymış (aynı zamanda diet-spor başladım) bide coraspin eşimede promotil-m verdi morfoloji %8 aslında dünya sağlık örgütü %4 ve üzerini normal görüyor ama dr um daha iyi olur dedi buay kullanıyoruz işte bakalım inşallah işe yarar. dr um korkma 10 çocuk doğurursun dedi bilmiorum neye dayanarak söledi birkaç ayrı kişinin tavsiyesiyle gittim inşallah vesilem olur
özel olmazsa senin neydi canım ? sağol tatlım ilgin için

bende ilk 6-7 ay pek umursamadım zaten ovi günü falan bilmiodum hiç :) 1.sene dolduğunda gebe kaldım ama düşükle sonuçlandı sadece kese 5mm gördüm ve ogün düşük oldu sonra bekledim işte düşüğün arkasından bikaç aya olur dediler olmadı martta hsg çekildim şükür temiz çıktı ondan sonra da şans artar die bi 3 ayda öle bekledim..hormonlar normal geçen ay gittim neden olmuyor diye insülin direncim varmış malesef onun için matofin verdi hem yumiler içinde yararlıymış (aynı zamanda diet-spor başladım) bide coraspin eşimede promotil-m verdi morfoloji %8 aslında dünya sağlık örgütü %4 ve üzerini normal görüyor ama dr um daha iyi olur dedi buay kullanıyoruz işte bakalım inşallah işe yarar. dr um korkma 10 çocuk doğurursun dedi bilmiorum neye dayanarak söledi birkaç ayrı kişinin tavsiyesiyle gittim inşallah vesilem olur
özel olmazsa senin neydi canım ? sağol tatlım ilgin için
olur o zaman canım Allah basip etcek inşallah.. benim polikistikmiş yumurtalarım..

merhaba kızlar, iyi haftalar herkese :)
bu haftasonunu iple çekenler parmak kaldırsın, tatil gelioooooo :rolleyes:

bütün hafta sonu temizlik modundaydım :temizlik: bugün itibariyle de tatil alışverişi başlasın o zaman :KK5:

böylece kafayı komple dağıtıyorum sanırım. Yaz sonuna kadar da biraz takipten uzaklaşmayı düşünüyorum. bizim eşşek sıpası naz yapıyorsa ben de karşı naza geçiyim de görsün gününü :KK54:

sizler de ne var ne yok? tatil planları var mı?

Valla cnm nasıl olsun bende bat tarihimi bekliyorum işte bnm de annemler kayinvalidemler falan bendeydi bir kaç gündür dolu doluydu gittiler boşlukta kaldım bugün çok defresif çok gerginim bir haftadır

bütün hafta sonu temizlik modundaydım :temizlik: bugün itibariyle de tatil alışverişi başlasın o zaman :KK5:

böylece kafayı komple dağıtıyorum sanırım. Yaz sonuna kadar da biraz takipten uzaklaşmayı düşünüyorum. bizim eşşek sıpası naz yapıyorsa ben de karşı naza geçiyim de görsün gününü :KK54:

Ohh iyi tatiller canım, biz ağustosta düşünüyoruz şimdi bu ara düğün mevsimi temmuz boyunca şehir şehir düğün gezicez :D

Bu arada da artık her şey oturur diye düşünüyorum, en nazlılardan biri benimki biliyorsun:)

Ama hepimize şunu söylemek istiyorum: çok şanslıyız! Arkadaşımın da bizim gibi uzun süredir çocuğu olmuyor, başka şehirde o hafta sonu bana geldi. Kendisinde sorun yokmuş eşi de asla test yaptırmıyor. Bence olsa da olur olmasa da olur diyormuş. Asla beni o doktora getiremezsin diye kızı ağlatmış kaç kez.. Yani diyceğim o ki en azından eşlerimiz destek. Bu çok önemli gerçekten kızlar

Deneyimli arkadaşlar yardım edin lütfen. İlk kez klomen kullandım yumurta 11.gün 13 mm idi fakat 15. Gün tekrar gittiğimde 9 mm e gerilemiş yani tedaviye cevap vermemiş yumurtam.. Doktor gonal f tedavisi düşünüyor. Erken değil mi? Pkoluyum ve 10 aylık evliyim. Tamam yumurtlama peoblemim var ama ne bileyim hemen iğne tedavisine geçmeli miyim?

Kizlar benim cok kask agrm vardi doktora gittim. Karindan bakti keseyi gormedi. Vajinal bakarsak gorebilirz belki dedi bakti gormedi sdce kucuk bir alan gordu buradan olusacak gibi gozukuyor dedi. Kanama alani vardi yan tarafinda rahim agzina cok yakin cikabilir lekelenme yasayabilirsin dedi. Kan degeri istedi 3200 cikmasi lazim dedi 4150 cikti cok iyi ama bu degerle keseyi daha iyi gormek isterdim dedi 5 binde karindan goruluyomus cunku. 2 gun sonraya verdi randevu. Insallah goruruz

Back