Gebeliğe Hazırlık Ağustos ayında çatlatma iğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktorum 19 20 Ağustos ilişki olsun dedi benim de ağrılarım başladı acaba şimdi bu gece mi çatladı eğer öyleyse vay halime😊 eşimle de limoniyiz birliktelik olmaz nolacak şimdi ya 😒🙄
Canım bence çatladı yumurtalarımiz aranız hemen düzelecek gibi değil mi 😓 ssana ndn 2 gün verdi acaba bana 19_20_21_23_25 verdi

Canım bence çatladı yumurtalarımiz aranız hemen düzelecek gibi değil mi 😓 ssana ndn 2 gün verdi acaba bana 19_20_21_23_25 verdi
Öyle önemli bir problem değil ama kırgınım ondan adım bekliyorum 😊 valla bilmiyorum ki benim doktorum hep öyle ki ilk çatlatma iğnesi verdiğinde de 1 gün tek demişti düşün

Öyle önemli bir problem değil ama kırgınım ondan adım bekliyorum 😊 valla bilmiyorum ki benim doktorum hep öyle ki ilk çatlatma iğnesi verdiğinde de 1 gün tek demişti düşün
Mmmm bence bu kez adımını bekleme değerlendir derim ama tabiki yine de senin kararın. .. hmm bnm doktor niye çok dedi bilmiyorum tabiki ama inşallah ikimizinde bu ay sonuç pozitif olur

Yaa üzüldüm canım neyse kısmet önümüzdeki aya olsun. Bende bugün kan verdim sonucu bekliyorum acaba ne zaman e nabiza düşer sağlık ocağında verdim
normalde devlette yapılınca 15.00 ten sonra çıkıyordu. belki seninde belli olmuştur. hadi hayırlısı inşallah vardır bebiş

Ebe unutmuştur diyor yarın yine gel dedi. Ay kod aliniyormus normalde labaratuvar sonuçları netten bakmak için onu da sabah alabilirmis kan verdigimizde . Ay sistim
acile gitseydin keşke gebelikten şüpheleniyorum deyince bakıyorlar normalde bakmiyolar. kaçıncı günündü. benimde çarşamba adet bakalım. ama duphastontan midir nedir rahmin olduğu yer taş gibi göğüs ağrısı çok. beklemek sıkıcı ya

acile gitseydin keşke gebelikten şüpheleniyorum deyince bakıyorlar normalde bakmiyolar. kaçıncı günündü. benimde çarşamba adet bakalım. ama duphastontan midir nedir rahmin olduğu yer taş gibi göğüs ağrısı çok. beklemek sıkıcı ya
Evet canım sıkıcı.
Devlette yapıyorlar mı acilden gebelik testi? Özel şuan bulunduğum yere uzak cunku

Evet canım sıkıcı.
Devlette yapıyorlar mı acilden gebelik testi? Özel şuan bulunduğum yere uzak cunku
ben bir iki kez gitmiştim karin agrisi bas donmesi vardı. gebelikte olabilir deyince baktılar o zaman. direk söyleyince bakmıyorlar. sende öyle yapabilirsin özele bosyere ücret ödeme

ben bir iki kez gitmiştim karin agrisi bas donmesi vardı. gebelikte olabilir deyince baktılar o zaman. direk söyleyince bakmıyorlar. sende öyle yapabilirsin özele bosyere ücret ödeme
Ama sanırım o. Da yarın çıkıyor değil mi hemen söylemezler yani sağlık ocağına da gitsem aynı olur 😐 neyse akşama 6 dan sonra bı bakayım bazen doktor görmeden dusmuyormus sisteme

Ama sanırım o. Da yarın çıkıyor değil mi hemen söylemezler yani sağlık ocağına da gitsem aynı olur 😐 neyse akşama 6 dan sonra bı bakayım bazen doktor görmeden dusmuyormus sisteme
1 saatte çıkıyor kan sonucu. hem idrar yoluna hem bhcg ye bakıyorlar
senden bir gün sonra olmuşum 12de ben de mi yarın kan versem bi taraftan batı bekliyim diyorum çarşamba belli olacak zaten herhangi belirti var mi
Benimde çok oldu ama şuan pek bişey kalmadi
senden 1 gün sonra olmuşum iğneyi bat carsamba olmazsa bende o gün test yapcam

X