• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

Arkadaslar iyi aksamlar yalvaririm bana yardim edin kafayi yiyicem bugun transferimin 10.gunu dayanamayip esimi ikna ettm tahlile gittk sonuc 0.12 tabi ben yıkıldım eşim çok üzülmesin diye ağlamamaya calışıyorum icime attım hep.
:( bu arada embriyom 3.gun embriyosuydu.Doktoru aradi eşim sonucu soyledi ilaclari biraksinmi diye doktorda 12.gün yükselebilir neden yaptirdiniz bugun 12gun dememizin sebebi buydu demis. Benim sorum su arkadaslar 10.gün negatif olup 12.gün yükselen duydunuzmu hiç Allah rızası için olumlu yada olumsuz cevap verin ne olur.

Arkadaslar iyi aksamlar yalvaririm bana yardim edin kafayi yiyicem bugun transferimin 10.gunu dayanamayip esimi ikna ettm tahlile gittk sonuc 0.12 tabi ben yıkıldım eşim çok üzülmesin diye ağlamamaya calışıyorum icime attım hep.
:KK43: bu arada embriyom 3.gun embriyosuydu.Doktoru aradi eşim sonucu soyledi ilaclari biraksinmi diye doktorda 12.gün yükselebilir neden yaptirdiniz bugun 12gun dememizin sebebi buydu demis. Benim sorum su arkadaslar 10.gün negatif olup 12.gün yükselen duydunuzmu hiç Allah rızası için olumlu yada olumsuz cevap verin ne olur.

Benim bir bilgim yok ama inşallah değerin yükselir canım allah ım yeter ki ol desin

:KK43: bu arada embriyom 3.gun embriyosuydu.Doktoru aradi eşim sonucu soyledi ilaclari biraksinmi diye doktorda 12.gün yükselebilir neden yaptirdiniz bugun 12gun dememizin sebebi buydu demis. Benim sorum su arkadaslar 10.gün negatif olup 12.gün yükselen duydunuzmu hiç Allah rızası için olumlu yada olumsuz cevap verin ne olur.
Sende benim gibj olmuşsun arkadaşım... bnde bugun cok kotu oldum dünyam başıma yıkıldı sanki :( degerim 9. Gun 0.1 cikti bana da 12. Gun tekrarla dediler ama boş biliyorum

kizlar merhaba, bi süredir üzgün ve umutsuz olduğum için burada yoktum, bugün güzel haberi aldim. Transferimin 9. gününde betam 0.7 , test günümde de 5.4 çikmişti. Doktorum dedi ki önceki değerini bilmesem direkt negatif derdim ama 2 gün sonra tekrar baktir ilaçlari birakma dedi ve bugün sürpriz haberi aldim betam 25 olmuş. evet biraz düsük bir değer ama düzenli arttiği için doktor hamilesin dedi. Haberi aldığımdan bu yana sevinçten ağliyorum bana dua edin bebeğim sımsıkı tutunsun, Allah hepinize de pozitifleri görmeyi kismet etsin:KK200::anneadayı:

Maşallah :) Öyle güzel bir haber verdin ki bize inan :) hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun. 9. gün test yaptırıp düşük çıkan arkadaşlar lütfen hemen üzülüp umudunuzu kaybetmeyin. Bakın çok güzel bir örnek var önümüzde.

Canm bilemiyorumki rabbim hayırlısını nasip etsin regl olmazsan 12. Gün tekrarla testi İnşaAllah güzel sonuç alırsın da boşuna üzülmüşüm dersin

Çok teşekkürler hepinize Allah nasip etsin bakalım daha ultrasona girmedik sıkıntı çokmaz inşAllah
Tebrik ederim benim de 9. Gün 431 11. Gün 1800 çıktı iki embriyo transfer edilmişti kontrolüm iki hafta sonra bekliyoruz bakalım. Benim transferin 7. Gününden beri çok çok açık kahve lekelenmem oluyo kesilmedi ama artmadı da. İğne oluyorum şu an.

Tebrik ederim benim de 9. Gün 431 11. Gün 1800 çıktı iki embriyo transfer edilmişti kontrolüm iki hafta sonra bekliyoruz bakalım. Benim transferin 7. Gününden beri çok çok açık kahve lekelenmem oluyo kesilmedi ama artmadı da. İğne oluyorum şu an.
Owww senin daha yüksekmiş valla bende igne oluyorum clexane göbekten ama lekelenme olmadı hiç ,bence senin ikiz ihtimali daha yüksek hadi hayırlı uğurlu gelsin bebişlerin inşallah

Owww senin daha yüksekmiş valla bende igne oluyorum clexane göbekten ama lekelenme olmadı hiç ,bence senin ikiz ihtimali daha yüksek hadi hayırlı uğurlu gelsin bebişlerin inşallah
Amin canım zor yollardan geldik buralara çok üzüldük çok yorulduk rabbim daim eder inşallah. Allah isteyen emek veren herkese nasip etsin. Seninde gününe göre epey yüksek canım.

Tebrikler arkadaşım. Bir ikiz bebiş daha geliyor inşallah :)

Benim gibi sonucu bu sekilde olup hamile olan var mi?
9.gun 32.25
11.gun 40.64
İlk değerinde düşük sayılır ikincide iki kat artması olmamış.korkarim kimyasal gebelik olacak sende de.benimde bir kimyasalın var ordân biliyorum değerim 220 ye kadar çıkmıştı sonra geri düşüşe geçti.

4 hücreli 2. Gun embriyosuydu benim. Bugun 11inci gun tahlil yaptirdim 15,32 çikti doktorum arada bir deger ama pozitif dedi 2 gün sonra tekrar yaptircam sevinsem mi uzulsem mi bilemedim :/

Back