Evet biraz yüksek ama iki transfer edildiyse o sebepledir. İyi düşünelimÇok teşekkür ederim ama bugün akşam yine yaptıracağım yüksek gibi geldi bana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet biraz yüksek ama iki transfer edildiyse o sebepledir. İyi düşünelimÇok teşekkür ederim ama bugün akşam yine yaptıracağım yüksek gibi geldi bana
Doğru ikiz oluyormul birdeEvet biraz yüksek ama iki transfer edildiyse o sebepledir. İyi düşünelim
Sağlıklı sıhhatli olsun inşallahDoğru ikiz oluyormul birde
Amin hepimize Allah sağlıklı sıhhatli evlatbasip etsinSağlıklı sıhhatli olsun inşallah
Aminnn canım inşallahAmin hepimize Allah sağlıklı sıhhatli evlatbasip etsin
Aminnn canım inşallah
Çok güzel değer. Hayırlı olsun. Bence ikizBendede çok agrı var ben kantesti yaptırdım 378 çıktı 9. Günümde bakalım telaşlanmayın bence tutunmaya çalışıyor
Canım ne dedi doktorun değerin için bi tık düşük gibi sanki ama belli de olmaz 2 gün sonra tekrarla benceBenim gibi sonucu bu sekilde olup hamile olan var mi?
9.gun 32.25
11.gun 40.64
dr pek ic acici konusmadi. 2 gun sonra yine kan vericemCanım ne dedi doktorun değerin için bi tık düşük gibi sanki ama belli de olmaz 2 gün sonra tekrarla bence
Umarım bir mucize olur!!dr pek ic acici konusmadi. 2 gun sonra yine kan vericem
Moralini bozma canım. İnşallah güzel sonuçlar alırsındr pek ic acici konusmadi. 2 gun sonra yine kan vericem
insallahUmarım bir mucize olur!!
insallahMoralini bozma canım. İnşallah güzel sonuçlar alırsın
Selam kızlar bugün 12. Günüm 2 .kan testi 1103 çıktıSelam kızlar,hamile kaldigima tam sevinemeden şimdi de kanamalarla uğraşıyorum.cumartesi gecesi tuvalete kalktığımda idrarimla birlikte kan geldi.hemen acile gittik bebek yada kese gözükmedi.ama kanda gebelik hala vardı.pruloton iğne yaptırdık hemen.bugun de ultrasonda kendi doktorum baktı kese gözüktü ama bugün yine kanama oldu.simdi de ara ara pembe lekeler gelmeye devam ediyor
Maşallah canım hayırlı olsun çok güzel değerinSelam kızlar bugün 12. Günüm 2 .kan testi 1103 çıktı
Dinlen bol bol canım dikkat et kendine inşallah bebeğin sımsıkı tutunur sana Allah yardımcın olsun..Selam kızlar,hamile kaldigima tam sevinemeden şimdi de kanamalarla uğraşıyorum.cumartesi gecesi tuvalete kalktığımda idrarimla birlikte kan geldi.hemen acile gittik bebek yada kese gözükmedi.ama kanda gebelik hala vardı.pruloton iğne yaptırdık hemen.bugun de ultrasonda kendi doktorum baktı kese gözüktü ama bugün yine kanama oldu.simdi de ara ara pembe lekeler gelmeye devam ediyor
Teşekkürler canımMaşallah canım hayırlı olsun çok güzel değerin