• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

Kızlar demin embriyoların biyometrisini gönderdiler.3 tane grade 2 ve 1 tanede grade 3 embriyo varmış.grade dediği kalitesiymiş.böle 2. Ve ya 3. Kalite embriyo transfer ettiren var mı?önemli birşey mi bu acaba?

Selam kızlar,hamile kaldigima tam sevinemeden şimdi de kanamalarla uğraşıyorum.cumartesi gecesi tuvalete kalktığımda idrarimla birlikte kan geldi.hemen acile gittik bebek yada kese gözükmedi.ama kanda gebelik hala vardı.pruloton iğne yaptırdık hemen.bugun de ultrasonda kendi doktorum baktı kese gözüktü ama bugün yine kanama oldu.simdi de ara ara pembe lekeler gelmeye devam ediyor :dua:

Selam kızlar,hamile kaldigima tam sevinemeden şimdi de kanamalarla uğraşıyorum.cumartesi gecesi tuvalete kalktığımda idrarimla birlikte kan geldi.hemen acile gittik bebek yada kese gözükmedi.ama kanda gebelik hala vardı.pruloton iğne yaptırdık hemen.bugun de ultrasonda kendi doktorum baktı kese gözüktü ama bugün yine kanama oldu.simdi de ara ara pembe lekeler gelmeye devam ediyor :dua:
Selam kızlar bugün 12. Günüm 2 .kan testi 1103 çıktı

Dinlen bol bol canım dikkat et kendine inşallah bebeğin sımsıkı tutunur sana Allah yardımcın olsun..

Back