• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

Selam kızlar bugün 12. Günüm 2 .kan testi 1103 çıktı
Tebrik ederim Allah isteyen herkese nasip etsin.acaba Ankarada mısın ? Ankarada oturmama rağmen iyi bulduğum Dr için İstanbul da tedavi oldum ankarada kime gidebilirim bundan sonra ki süreçte en azından ilk muayeneyi olabileceğim doktor merkez gidenler bilgi verebilir mi ? Teşekkür ederim kızlar

Merhaba kızlar Temmuz 26 da ilaçlara başladım. 5 agustos da opu oldum 20 yumurtadan 14 döllendi ve 5. Güne 9 tanesi ulaştı ve 2 adet array yollandı. Sonuçları beklerken Dr um histereskopi yapılmasını uygun gördü ve dün genel anestezi altında oldum lakin Dr. Um rahim içinde polip miyom VS. Olmadığını ama rahim içi düzensizliklerin olduğunu ve biyopsi aldığını söyledi ve tüm dünyam yıkıldı. Herşey yolunda derken nerden çıktı şimdi bu :(. Benim gibi histereskopi olup böyle bir problemle karşı karşıya gelen oldu mu. Lütfen 1 cümlede olsa cvb yazın içimde ki kurt beni yiyecek yoksa

Tebrik ederim Allah isteyen herkese nasip etsin.acaba Ankarada mısın ? Ankarada oturmama rağmen iyi bulduğum Dr için İstanbul da tedavi oldum ankarada kime gidebilirim bundan sonra ki süreçte en azından ilk muayeneyi olabileceğim doktor merkez gidenler bilgi verebilir mi ? Teşekkür ederim kızlar
Ben doçent doktor Gamze Sinem Çağlar'a gidiyorum.Memnunum. Ufuk Üniversitesi Rıdvan Ege'de çalışıyor.Muayenehanesi de var Cinnah'ta

Merhaba kızlar Temmuz 26 da ilaçlara başladım. 5 agustos da opu oldum 20 yumurtadan 14 döllendi ve 5. Güne 9 tanesi ulaştı ve 2 adet array yollandı. Sonuçları beklerken Dr um histereskopi yapılmasını uygun gördü ve dün genel anestezi altında oldum lakin Dr. Um rahim içinde polip miyom VS. Olmadığını ama rahim içi düzensizliklerin olduğunu ve biyopsi aldığını söyledi ve tüm dünyam yıkıldı. Herşey yolunda derken nerden çıktı şimdi bu :KK43:. Benim gibi histereskopi olup böyle bir problemle karşı karşıya gelen oldu mu. Lütfen 1 cümlede olsa cvb yazın içimde ki kurt beni yiyecek yoksa
Şu yönden düşün arkadaşım belki tüp bebeğe başlayıp defalarca negatif sonuç alacaktin ama sebebini bitmeyecektin.Şimdi ise problem ortaya çıkıp tedavini olup daha sağlıklı baslayacaksin tedaviye.Basarisizligin sebebini bilmek de önemli tedavi için. Benim boş gebeliğin sebebi kan pihtilasmasi olduğu söylendi ama ben pıhtılaşma problemini kurtajdan sonra öğrendim.Önceden bilsem Ona göre kan sulandirici kullanırdım.Nitekim ilk gittiğim doktor yumurtalikların rahmin çok temiz gebeliğe hazır dedi bir ay geçmedi ben doğal gebe kaldımsol yumurtalikta 5 cm kisti, 2.5 cm miyomun varligini öğrendim.Mantar gibi iki haftada üremedi ya bunlar göremedi bilemedi.Bu doktor benim 5.doktorum.Herbiri farklı bişey söyledi. İyi düşün iyi olsun arkadaşım.Sebebi bilinmeyen dusuklerden iyidir problemin bilinmesi.Çünkü hepsi ayrı yıpratiyor.Çok uzun yazdım biliyorum :olamaz:

Benim ilk tüp bebek denemem de rahmin ters olduğundan kaynaklandı şöyle ki o kadar doktora muayene oldum hiç biri senin rahim in ters deyip bilgilendirmedi muhtemelen kendileri de bilemedim. Tüp bebek tedavisini yapan doktorum kendi de transfer anında öğrendi.iki dk süren transfer ben de on beş dk sürdü Rahmi göremedi embriyoları yerlestirirken panik oldu hemsireler kendi aralarında neden olmadı ki tarzı konuşmaları falan.Ben de gerildim olacağı varsa da olmadı zati. 2. aynı doktorla denedim durumumu biliyor diye her ne kadar eşim Rıza gostermese de bu sefer pozitif sonuç aldık. Ama devam eder ama etmez bilmiyorum geriye tevekkül etmek kaldı.Hayırlısı...

Şu yönden düşün arkadaşım belki tüp bebeğe başlayıp defalarca negatif sonuç alacaktin ama sebebini bitmeyecektin.Şimdi ise problem ortaya çıkıp tedavini olup daha sağlıklı baslayacaksin tedaviye.Basarisizligin sebebini bilmek de önemli tedavi için. Benim boş gebeliğin sebebi kan pihtilasmasi olduğu söylendi ama ben pıhtılaşma problemini kurtajdan sonra öğrendim.Önceden bilsem Ona göre kan sulandirici kullanırdım.Nitekim ilk gittiğim doktor yumurtalikların rahmin çok temiz gebeliğe hazır dedi bir ay geçmedi ben doğal gebe kaldımsol yumurtalikta 5 cm kisti, 2.5 cm miyomun varligini öğrendim.Mantar gibi iki haftada üremedi ya bunlar göremedi bilemedi.Bu doktor benim 5.doktorum.Herbiri farklı bişey söyledi. İyi düşün iyi olsun arkadaşım.Sebebi bilinmeyen dusuklerden iyidir problemin bilinmesi.Çünkü hepsi ayrı yıpratiyor.Çok uzun yazdım biliyorum :olamaz:
Tüp bebek denemesi öncesinde 4 defa düşük yaptım gittiğim o kadar Dr nin biride çıkıp demedi bir histereskopi yapalım etek dolusu para harcadık ben histereskopi yapsak iyi olmaz mı dedikçe gerek yok dediler. Şimdi bi yandan mutluyum problem ne ortaya çıktı bi yandan hüzünlüyüm belki zamanında yapılsaydı bebişlerim düşmeyecekti

Tüp bebek denemesi öncesinde 4 defa düşük yaptım gittiğim o kadar Dr nin biride çıkıp demedi bir histereskopi yapalım etek dolusu para harcadık ben histereskopi yapsak iyi olmaz mı dedikçe gerek yok dediler. Şimdi bi yandan mutluyum problem ne ortaya çıktı bi yandan hüzünlüyüm belki zamanında yapılsaydı bebişlerim düşmeyecekti
Kısmet arkadaşım bana histereskopi yapıldı yapan doktor gebeliğe problem değil dedi çikolata kisti. Bir sene denedik olmadı. :KK12:Care başka doktorda tüp bebek tedavisiyle geldi.

İlk değerinde düşük sayılır ikincide iki kat artması olmamış.korkarim kimyasal gebelik olacak sende de.benimde bir kimyasalın var ordân biliyorum değerim 220 ye kadar çıkmıştı sonra geri düşüşe geçti.
kimyasal gebelim sonrasinda ne oluyor ameliyat falan mi

kızlar ben dün dr a gittim ya bana yasmin ile folic verdiler diğer ay yapılacakmış transfer bir şey olmazsa İnşalla h tabi

Tebrik ederim benim de 9. Gün 431 11. Gün 1800 çıktı iki embriyo transfer edilmişti kontrolüm iki hafta sonra bekliyoruz bakalım. Benim transferin 7. Gününden beri çok çok açık kahve lekelenmem oluyo kesilmedi ama artmadı da. İğne oluyorum şu an.
Benimde transferimin 7. Günümde lekelenmem oldu doktor pruloton iğne verdi 6 gün falan surdu.sonra 1 hafta iyiydik şimdi de 3 günden beri kanamam var çok korkuyorum

Back