Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

Daha çok erken burda erken yapip da negatif sonuc alip kendini harab eden okadar sabırsız anne adayi varki başta ben o yuzden biraz bekle sabret canim kan testi yap direk
Daha test yapmadım 6. -7. Gün falan idrar yapsam çıkarmı diye düşündüm de sormak istedim. Ama doğru diyorsun en iyisi beklemek ve gününde kan testi yapmak. Teşkkür ederim.

merhaba arkadaşım sen bu ilacı ne zaman alıyorsun? Diğer ilaçlarla aynı saatte alma dedi.Seninkilerin arasında ne kadar var? Kahvaltıdan yarım saat önce al dedi.
Merhabalar canım bikac gündür giremedim evet banada kahvaltıdan yarim saat önce iç düzenli aynı saatte içmeye çalış dedi..bakalim inşallah sorunsuz bir sekilde düşer tsh

Kızlar maalesef olmadı değerim 0.1 ilk denememdi hiç bir sorun yoktu ama olmadı demek zamanı değildi rabbim en güzel zamanı o bilir. İnşallah sizlerin yüzü güler

Kızlar maalesef olmadı değerim 0.1 ilk denememdi hiç bir sorun yoktu ama olmadı demek zamanı değildi rabbim en güzel zamanı o bilir. İnşallah sizlerin yüzü güler
Hayırlısı böyleymiş Can'ım. İnan şuan o kadar iyi anlıyorum ki seni. Geçen ay ben de aynı şeyi yaşadım. Ama silkelenip toparlanıyorsun yapacak bir şey Yok. Aynı gayretle yeniden umut beslemeye başlıyorsun ve diniyor bugün hissettiklerin.
Olacak mı bilmiyorum ama ben ikinci kez bekliyorum sonucu. Geçen ay yaşandı bitti. Senin de öyle olacak. Ha yine olmayacak belki sonra belki yine... ama emin ol sonunda olacak sadece üzüntünü yaşa umutsuzluğa kapılmadan.

Allahın verdiğine sual olunmaz kuzum evet çok üzülüyorum ama geçecek rabbim verecek inanıyorum.

Şu an tüm sözler boş geliyor biliyorum.Duygularını çok iyi anlıyorum çünkü bende 3. Drnememde pozitifi gördüm. Bundan sonraki drnemede inşallah mutlu haberi alırsınız.

Kızlar ya benimde bugün transferimin 5.günü belim ağrımaya başladı karnım da adet olacakmış gibi ağrıyor bugüne kadar sadece ara sıra kasık ağrılarım olmuştu galiba bende adet belirtileri başladı

D desertrose2810 canim ne desek bos... Allah sabir versin ama bak dondurulmus yumurtan varmis. Sanirim onda da yumrta toplama islemi dahil o kisma kadarki islemi yaptirmiyorsun direk sana koyuyorlar embriyoyu

Canım ne diyebilirim bilmiyorum üzülme demek kolay ama demiycem çünkü çok emek veriyoruz umutla bekliyoruz güçlü ol pes etme sakın demekki vakti zamanı gelmemiş Rabbim herşeyin en iyisini bilir bazen bizim "Hayır olarak bildiklerimizde şer, şer olarak bildiklerimizde de hayır" olabilir hakkında hayırlısı neyse o olsun dilerim en kısa zamanda bebeğine kavuşursun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…