Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

Arkadaşlar bana dua edin dün gece kanamam başladı şimdi durdu hastanede yatıyorum kese hala yerinde duruyor ama dua edin birşey olmasın. Ne olur

çok geçmiş olsun canım allah ım yavrunu sana bağışlasın inşallah ikiniz de iyi olursunuz haber ver bize mutlaka

çok geçmiş olsun canım allah ım yavrunu sana bağışlasın inşallah ikiniz de iyi olursunuz haber ver bize mutlaka
Geçmiş olsun rabbim sağlıkla seninle kalmayı nasip etsin bebeğine kanamanda olsa sen ne kadar iyi hissedersen bebeğin o kadar tutunur sana Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah

Ayyy süper enerjin var inşallah canım öyle olacağım güzel haberler alacağım :)) hepberaber

Merhaba canım, Nasıl oldun? Hiç yorum yazmamışsın merak ettim. İyi misin? Gittin mi doktora?

Geçmiş olsun rabbim sağlıkla seninle kalmayı nasip etsin bebeğine kanamanda olsa sen ne kadar iyi hissedersen bebeğin o kadar tutunur sana Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah

Kızlar çöm sağolun kanamam durdu bebiş benimle ama bakacağız neler olacak çok farklı bir parça düştü öyle rahatladım hepinizden Allah razı olsun inşallah

Kızlar çöm sağolun kanamam durdu bebiş benimle ama bakacağız neler olacak çok farklı bir parça düştü öyle rahatladım hepinizden Allah razı olsun inşallah
Ayy canım çok sevindim çok şükür Rabbim bebeğini hayırlısyla sana bağışlasn inşaallah

Bol bol dinlen vitaminli şeyler tuket ve mutlaka en kısa sürede doktora git.durumu söylersin ona göre tedavi uygulanır...
Çok sağol Can'ım benim.
Merhaba canım, Nasıl oldun? Hiç yorum yazmamışsın merak ettim. İyi misin? Gittin mi doktora?
Sağol Can'ım. Aynıyım aslında. Dün gece sabaha kadar mide bulantısından yatamadım. Bir tarafta da ateş. Sabah hastaneyi aradım ulaşamadım. Mesaj bıraktım aramalarını bekliyorum.
Yemek yiyemiyorum bulantıdan. Yesem toparlarım belki ama. Büyük ihtimalle doktora gitme diyecekler Zaten. Progestanı vurulmaya gidecek halim bile yok. Nasıl atlatırım bilmiyorum. Allah yardımcımız olsun.

valla arife benım 13. gün acaba 11. gün test yaptırsam mı diye şimdiden düşünmeye başladım umut umutsuzluk sabır sabırsızlık hepsi bir arada :)

Ben 29unda yaptırmaya karar verdim 10.günüm oluyor.
Clexnane vuruluyorum her gün 1 tane pıhtılaşma için. Bir an önce öğreneyim sonucu da yoksa boşuna iğne vurulmayayım dedim :)

Sabah ben de endokrin için gittim.Aile sağlığı merkezinde yanlış ölçüm yapılmış olabilir dedi doktor.Kan verdim sonuca baktı aynı. 2.5 olmasi gereken troid tsh değerim nur topu gibi 7.35
ilaç yazdı iki hafta sonra tekrar gel dedi.Korkmali miyim diye cevabını bildiğim bir soru sordum düşükle sonuçlanabilir dedi gayet rahat. Hayırlısı dediğim gibi bundan sonraki süreç tevekkül Arkadaslar beta ile birlikte tsh, st3 ve st4 değerine de baktirabilirsiniz her ihtimale karşı.

Canım bazen okadar raha
Insallah sıkıntısız geçer canım bazen hemsireler cok rahat konusabiliyor ayni duyguyu yasamadigindan

İyi düşün Can'ım. İnş söyledikleri gibi bişey olmaz.

Bilmiyorum forumda biri 6. Gun yaptim silik de olsa cikti yazmis bu sefer bende yaptım o erken cikan testten ama tek cizgi cikti moralim bozuldu bu sefer keske yapmasaydim

yapılan
transfer sonrası günler
Embriyonun Gelişim Aşamaları
Bir Blastosist aşamasına gelmiş embriyo kabuğundan dışarı çıkmaya başlar
Iki Embiryo Blastosist kabuğundan dışarı çıkmaya devam eder ve rahim tutunmasına başlar
Üç Blastosist rahim zarının içine derin iliştirir
Dört Tutunma ( İmplantasyon ) devam ediyor
Beş Implantasyon tamamlandığında,plasenta ve fetus olacak hücreler geliştirmeye başlar
Altı Anne adayının kanında koryonik gonadotropin (hCG) hormonu dolaşmaya başlar
Yedi Fetal gelişim devam eder ve hCG’nin salgılanmaya devam eder

Buna göre en en erken 6.gün anlaşılabilir gibi ? O da idrarda mı bilemiyorum. Azıcık erken olmuş seninki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…