Yok canım normal şu 5 liralık testlerden.Senin yaptigin early mi ekspress mi canim
Âmin teşekkür ederim :)Umarım herşey yolunda gider ve sana sımsıkı tutunur canım.
Verdiğin bilgiler için tşk ederim hakkımızda hayırlısı olsun inşaAllah
Birde canım kaç hücreliydi embriyon biliyormusum acaba
Arkadaşlar bana dua edin dün gece kanamam başladı şimdi durdu hastanede yatıyorum kese hala yerinde duruyor ama dua edin birşey olmasın. Ne olur
Geçmiş olsun rabbim sağlıkla seninle kalmayı nasip etsin bebeğine kanamanda olsa sen ne kadar iyi hissedersen bebeğin o kadar tutunur sana Allah yar ve yardımcınız olsun inşallahçok geçmiş olsun canım allah ım yavrunu sana bağışlasın inşallah ikiniz de iyi olursunuz haber ver bize mutlaka
Ayyy süper enerjin var inşallah canım öyle olacağım güzel haberler alacağım :)) hepberaberAmin canım sağolsen de lütfen olumlu ol olumlu düşün Allah'ın izni olursa olucak sen sadece bebeğine odaklan ve transferden itibaren gebeymişsin gibi düşün öyle yaşa . Onlara iyi bak . Doktorum bana gebesin artık öyle düşün demişti
Kızlar önceki yazıları okuyamadım.
Ben çok hastayım. Transferin 3. Günü. Mide bulantısı karın ağrısı ateş...
Acile gitsem serum taktırsam bir zararı olur mu? Başına böyle bir durum gelen var mı?
Çok zor dayanıyorum. Bu durumda embriyolar ne halde kimbilir. Hastaneye ulaşamam bu saatte.
Bugün hemşire ile görüşmüştüm grip oldum dedim bişey olmaz takmayın dedi. Ama bayağı ilerledi bugün
çok geçmiş olsun canım allah ım yavrunu sana bağışlasın inşallah ikiniz de iyi olursunuz haber ver bize mutlaka
Geçmiş olsun rabbim sağlıkla seninle kalmayı nasip etsin bebeğine kanamanda olsa sen ne kadar iyi hissedersen bebeğin o kadar tutunur sana Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah
Kızlar çöm sağolun kanamam durdu bebiş benimle ama bakacağız neler olacak çok farklı bir parça düştü öyle rahatladım hepinizden Allah razı olsun inşallah
Ayy canım çok sevindim çok şükür Rabbim bebeğini hayırlısyla sana bağışlasn inşaallahKızlar çöm sağolun kanamam durdu bebiş benimle ama bakacağız neler olacak çok farklı bir parça düştü öyle rahatladım hepinizden Allah razı olsun inşallah
Çok sağol Can'ım benim.Bol bol dinlen vitaminli şeyler tuket ve mutlaka en kısa sürede doktora git.durumu söylersin ona göre tedavi uygulanır...
Sağol Can'ım. Aynıyım aslında. Dün gece sabaha kadar mide bulantısından yatamadım. Bir tarafta da ateş. Sabah hastaneyi aradım ulaşamadım. Mesaj bıraktım aramalarını bekliyorum.Merhaba canım, Nasıl oldun? Hiç yorum yazmamışsın merak ettim. İyi misin? Gittin mi doktora?
Ayy Can'ım benim geçmiş olsun ya. Yeni okudum. Allah korusun seni ve bebeğini.Kızlar çöm sağolun kanamam durdu bebiş benimle ama bakacağız neler olacak çok farklı bir parça düştü öyle rahatladım hepinizden Allah razı olsun inşallah
valla arife benım 13. gün acaba 11. gün test yaptırsam mı diye şimdiden düşünmeye başladım umut umutsuzluk sabır sabırsızlık hepsi bir arada :)
Gözün aydın arkadaşım.Geçmiş olsun.Kızlar çöm sağolun kanamam durdu bebiş benimle ama bakacağız neler olacak çok farklı bir parça düştü öyle rahatladım hepinizden Allah razı olsun inşallah
Insallah sıkıntısız geçer canım bazen hemsireler cok rahat konusabiliyor ayni duyguyu yasamadigindanSabah ben de endokrin için gittim.Aile sağlığı merkezinde yanlış ölçüm yapılmış olabilir dedi doktor.Kan verdim sonuca baktı aynı. 2.5 olmasi gereken troid tsh değerim nur topu gibi 7.35
ilaç yazdı iki hafta sonra tekrar gel dedi.Korkmali miyim diye cevabını bildiğim bir soru sordumdüşükle sonuçlanabilir dedi gayet rahat. Hayırlısı dediğim gibi bundan sonraki süreç tevekkül Arkadaslar beta ile birlikte tsh, st3 ve st4 değerine de baktirabilirsiniz her ihtimale karşı.
İyi düşün Can'ım. İnş söyledikleri gibi bişey olmaz.Sabah ben de endokrin için gittim.Aile sağlığı merkezinde yanlış ölçüm yapılmış olabilir dedi doktor.Kan verdim sonuca baktı aynı. 2.5 olmasi gereken troid tsh değerim nur topu gibi 7.35
ilaç yazdı iki hafta sonra tekrar gel dedi.Korkmali miyim diye cevabını bildiğim bir soru sordumdüşükle sonuçlanabilir dedi gayet rahat. Hayırlısı dediğim gibi bundan sonraki süreç tevekkül Arkadaslar beta ile birlikte tsh, st3 ve st4 değerine de baktirabilirsiniz her ihtimale karşı.
GERÇEKTEN BU JEL YAZILABİLİYORMU RAPORUNUZ VAR DİYEMİ VERDİLER ACABA
BANA DR YAZDI ÖDEMEDİ ÖZELDEN ALDIM BU JELİ 120 TLYE
Bilmiyorum forumda biri 6. Gun yaptim silik de olsa cikti yazmis bu sefer bende yaptım o erken cikan testten ama tek cizgi cikti moralim bozuldu bu sefer keske yapmasaydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?