Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

Benimde 5. Günüm de o erken yapilan testi alsam ne kadar sonra çıkar acaba bi arkadasimiz 6. Gunde ciktigini soyledi

Bütün yazı boyunca sizi takip ettim bulabilecek miyim diye lütfen şakın üzülmeyin zor biliyorum ama daha zamanı gelmemiş inşallah sizin için de dua edeceğim rabbim size tez vakitte nasip etsin inşallah keşke elimden birşey gelse rabbim bu sınavı da güzel bir şekilde geçerek evlatla en kısa zamanda nasip etsin inşallah canlarım
Canim tesekkuoer iyi dileklerin icin insallahhh yakin bi zamanda bizim de yuzumuz guler bebislerimjz gobusumuzde olurr

sonucum negatif arkadaşlar Allah sabır versin bugünde ölmezsem bir daha hiç ölmem
Oy kuzum seni cok iyi qnliyorummmm ben bugun biraz daha iyiyummm sen de iyi olacaksin kalk kendine yasaklafigin birseyi yao iyi gelir ben kahve ve cay ic.emistimmm bol.kopuklu. kahve soyledimmm iyi geldi bugun gece coknrahat uyudummm sanki on iki gundur ustimde agirlik varmis gibiydi nefes aldigimi hissetttim swn de iyi olacaksin vw olmak zorundayizzzz cunku biz anne olacazzzz anne olmak guclu olmqk demktir

Ya sorma iki gün önce eşimin çalıştığı ilçeye geldik sabahın körü acile gittim kan sonuçları yarına çıkıyor dedi ben şok :kızgın: 12 gün çatladım beklemekten birde yarın giyince kalbim durdu sanki. İptal ettim girişimi öğlen gibi en yakın ile geçicem baktırmaya . Şans işte :olamaz:
Canım gitmeden idrar testi yapsan sonuca daha hazırlıklı olursun .Bu kadar merak etmezsin sonucunun pozitif olacağını düşünüyorum ayrıca sen de belirtiler benimki gibiydi :)

cumartrsi günü yani 19 unda transferim oldu bugun 5. Gün bugün sence hangi gün yapmalıyım idrar tahlilini benimkide 5. Gün embryosu canim M muallimez
Canım transfer günü sayılmıyor bugün 4 .günün istersen 2 gün bekle ama benim arkadaşım 5.günde bile çıkmıştı tabi bu kişiden kişiye değişiyor

Canım transfer günü sayılmıyor bugün 4 .günün istersen 2 gün bekle ama benim arkadaşım 5.günde bile çıkmıştı tabi bu kişiden kişiye değişiyor
Ben bekleyeyim diyorum simi tek cizgi bi test sonucu gorursem pskolojikmen çökerim kendimi biliyorum ama merakdan da çatlıyorum bi yandan

Back