Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

Ben şimdi folik başlamalı mıyım acaba? Kandaki pozitif değeri gördüm.Doktorum yurt dışında arayamiyorum.Crinone, oksapar bir de estrofem kullanıyorum.:KK64:
Canim kaç cıktı senin kan tahlilin. Ben daha kana baktırmadım ama bir tane daha idrar testi yaptim baska bir marka bu cok cok silik cikti hic digeri gibi degil canim sıkıldi ;(

Canim yeni gordummm mesajini hakkimizda hayirlisi olsunnn sinav dunyasi bu baska bisey degil ve biz sabrimizla duamizla bu sinavi gecicezzz ve cok guzel bebeklerimiz olacak bunlarin hepsini ama hepsiniii gulerek hatirlayacagizzz cok uzme kendini saglik oldugu surece hersey olur
Tşk ederim canım evet hersey rabbimin bir sınavı buda sınav bize biliyorum ama atlatmak zor oluyor inşallah ne diyeyim senin sonuç kaç çıkmıştı

Canim kaç cıktı senin kan tahlilin. Ben daha kana baktırmadım ama bir tane daha idrar testi yaptim baska bir marka bu cok cok silik cikti hic digeri gibi degil canim sıkıldi ;(
8.gün değeri 57 çıktı bakalım hayırlısı arkadaşım.Moral çok önemli.Ben dün erken gebelik testi ile yaptım ikincisi silik çıktı ardından beş liralikla yaptım tek çizgi çıktı. İdrar testleri yanıltıcı olabiliyor. iyi düşün iyi olsun. Güne göre çok erken belirti zaten idrarda çıkması

8.gün değeri 57 çıktı bakalım hayırlısı arkadaşım.Moral çok önemli.Ben dün erken gebelik testi ile yaptım ikincisi silik çıktı ardından beş liralikla yaptım tek çizgi çıktı. İdrar testleri yanıltıcı olabiliyor. iyi düşün iyi olsun. Güne göre çok erken belirti zaten idrarda çıkması
Hayirli.olsun canim allah tamamina erdirsin kucaginda gir insallahjj

Ay canim benim hayirli ugurlu olsun katlanarak artsin darısı başıma insallah ben dayanamayacağım yarın sabah gidip kan tahlili yaptıracagim. Rabbim buyuk hayirlisi insallah.

hicbir sey hissetmeyipte hamile olanlar da var. Dr.lar videolarda anlatiyorlar o etkiler ilaclarin etkisiymis yani olmasi yada olmamasi bisey anlam ifade etmiyor. Benimde 5. Gunum bende hic bisey hissetmiyorum ama umidimi kaybetmiyorum. Bebegin varsa uzuyosun onu suanda lutfen annesi olumlu ol ve bebegini de mutlu et
Benim de 5. Gun bende birsey hissetmiyorum.

neden oyle diyosun canim

ya birçok kişinin yorumunu okuyorum hamile olduğumu hissettim falan yada şöyle belirti böyle belirti diyorlar. ben hiçbirşey hissetmiyorum üstelik bir belirti de yaşamıyorum. diğer tedavilerimde de hamile olduğumu hissedecek bişey yaşamamıştım. sonuç yine negatif olacak diye çok korkuyorum o yüzden. çünkü diğer yaşadıklarımdan farklı bişey yaşamadım keşke bi belirti olsada umutlansam
Bende bundan önce iki negatifim var hiç bişey hissetmedim ama hiç bişey bunda pozitif çok şükür bunda da hiç bişey hissetmiyorum hiç kendini sıkma rahat ol

canim bu 5 liralik dedigin ne?erken gebelik mi yoksa normal test mi? Eczaneden mi aldin yoksa netten mi?
Benim de 5. Gun bende birsey hissetmiyorum.
bende ayni. Hicbisey yok. Korktugumda yada biseye sıkıldigimda direk mide bolgemde hissediyorum acisini sanki

E2 düşük çıkarsa yumurta toplama iptal mi ediliyor?
O doktoruna bağlı.ne kadar ilgili olduğu önemli.benim ilk tedavide oluşan önceki e2 500 bile değilmis ama opu yaptı doktor.dun ise 2613 çıktı değerim sabah gene opu var.
Kızlar mesajları okuyorum hep inşallah Allah hepimizin gönlüne göre versin..tez zamanda yavrularimiza kavuştursun. Bugün transferim yapıldı çok şükür şuan herşey yolunda iyi kalitede 5.gün embriyosu transfer edildi şansımızın en az %50 olduğunu söyledi doktorumuz, heyecanla gün sayıcam şimdi. Inşallah tutunur bebeğim ona çok ihtiyacım var çünkü..
İnşallah tutunur bebeğin.Allah gönlüne göre versin...

Değerin 8.gun için gayet iyi.insallah sağ salim kucağına alırsın.bizlerde dua et bol bol.

canim bu 5 liralik dedigin ne?erken gebelik mi yoksa normal test mi? Eczaneden mi aldin yoksa netten mi?
bende ayni. Hicbisey yok. Korktugumda yada biseye sıkıldigimda direk mide bolgemde hissediyorum acisini sanki
ikisini de eczaneden aldim arkadaşım.Erken gebelik testi 25 lira diğeri normal test 5 lira onu kasdetmistim :110: Stres yapma arkadaşım o çok önemli ilki stres kaynaklı olmadı bende büyük ihtimal.Tabi kaderi de unutmamak lazım :dua:

O doktoruna bağlı.ne kadar ilgili olduğu önemli.benim ilk tedavide oluşan önceki e2 500 bile değilmis ama opu yaptı doktor.dun ise 2613 çıktı değerim sabah gene opu var.

İnşallah tutunur bebeğin.Allah gönlüne göre versin...

Değerin 8.gun için gayet iyi.insallah sağ salim kucağına alırsın.bizlerde dua et bol bol.
inşallah arkadaşım ama garanti gözüyle bakamiyorum ki daha. kendimi ferahlatmaya çalışıyorum ama içim başka :KK17: kötü olasılıkları düşünmek istemiyorum hiç :KK12:

İnanın çok deniyorum çok zorluyorum vicdan azabiyla yakıyorum ya ucunu kırıyorum yada sonuna kadar icmiyorum çok gergin degilsem ama kendime söz verdim eger yarın pozitif gorursem sonucu içmicem çünkü Bebeğimi hissetmis olucam migrenim tuttuğu zaman diyazem yapılmadan geçmiyor malesef o yüzden içiyorum zorlayamiyorum kendimi ama olursa inşallah o ağrıya da dayanma gücü verir Rabbim
İnşallah canım arkadaşım en kısa zamanda olumlu sonuç alırsınız İnanın içmeyeceksiniz onu hissedince ben buna inanıyorum ama kendini suçlayıp daha kötü hissetme tamam mı migren bende de var anlıyorum o daha büyük travma hamile olduğunda ve ilerleyen dönemlerde migren de kalmayacak inşallah rabbim yardım edecek

Tşk ederim canım evet hersey rabbimin bir sınavı buda sınav bize biliyorum ama atlatmak zor oluyor inşallah ne diyeyim senin sonuç kaç çıkmıştı

Benim degerrr seninkini doverr 1.20 :KK50::KK48: o kadar yuksek ki bebisimnn yuksek yiksek negatifffff hemde

Bütün yazı boyunca sizi takip ettim bulabilecek miyim diye lütfen şakın üzülmeyin zor biliyorum ama daha zamanı gelmemiş inşallah sizin için de dua edeceğim rabbim size tez vakitte nasip etsin inşallah keşke elimden birşey gelse rabbim bu sınavı da güzel bir şekilde geçerek evlatla en kısa zamanda nasip etsin inşallah canlarım

inşallah allah ım sana da yavrunu sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin arkadaşım ağzına yüreğine sağlık

Bütün yazı boyunca sizi takip ettim bulabilecek miyim diye lütfen şakın üzülmeyin zor biliyorum ama daha zamanı gelmemiş inşallah sizin için de dua edeceğim rabbim size tez vakitte nasip etsin inşallah keşke elimden birşey gelse rabbim bu sınavı da güzel bir şekilde geçerek evlatla en kısa zamanda nasip etsin inşallah canlarım
Tşk ederim canım Sağol evet herşeyin bir vakti zamanı var elbbette rabbim dilerse herşey olur ama zor icindekini dindirmek 9 yıldır her ay bir umut diyorsun her yola basvuruyorsun ve yipraniyorsun her defasında ama tevekkül Allaha elbette ondan gelene hamd olsun diyebilcek başka birşey kalmıyor duaların için çok sağol Allah razı olsun

Back