Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

Tşk ederim canım Sağol evet herşeyin bir vakti zamanı var elbbette rabbim dilerse herşey olur ama zor icindekini dindirmek 9 yıldır her ay bir umut diyorsun her yola basvuruyorsun ve yipraniyorsun her defasında ama tevekkül Allaha elbette ondan gelene hamd olsun diyebilcek başka birşey kalmıyor duaların için çok sağol Allah razı olsun
Hep dua edeceğim canım rabbim tez zaman da seninde yüzünü güldürsün inşallah

Dilaraginosss Dilaraginosss verdin mi arkadaşım kan. Sabrına hayran kaldım. Bende verdim geldim
Ya sorma iki gün önce eşimin çalıştığı ilçeye geldik sabahın körü acile gittim kan sonuçları yarına çıkıyor dedi ben şok :kızgın: 12 gün çatladım beklemekten birde yarın giyince kalbim durdu sanki. İptal ettim girişimi öğlen gibi en yakın ile geçicem baktırmaya . Şans işte :olamaz:

Ya sorma iki gün önce eşimin çalıştığı ilçeye geldik sabahın körü acile gittim kan sonuçları yarına çıkıyor dedi ben şok :kızgın: 12 gün çatladım beklemekten birde yarın giyince kalbim durdu sanki. İptal ettim girişimi öğlen gibi en yakın ile geçicem baktırmaya . Şans işte :olamaz:
olsun canım sıkma canını geç olsun güç olmasın güzel haberlerle dönersin inşallah

Kızlar bugün 7. Günüm aranızda hiç 3. Gün embriyosunu 8. Gün idrar testiyle öğrenen var mı çok meraktayım acaba yarın test alıp baksam mı doktor 10. Gün kan dedi ama zaman geçmiyor :KK76:

Kizlar bugun transferimin 5. Günü ilk iki gun kasık agrim oldu ama sonrasinda gecti şimdi hic bisey hissetmiyorum 5. Günü embryosu 2 tane verdiler acaba olmadi mi diye korkuyorum bu sefer :(

Kizlar bugun transferimin 5. Günü ilk iki gun kasık agrim oldu ama sonrasinda gecti şimdi hic bisey hissetmiyorum 5. Günü embryosu 2 tane verdiler acaba olmadi mi diye korkuyorum bu sefer :KK43:
Benimde genetikten sağlıklı gelmis 1 tane 5. Gün embriyom ama aynı senin yasadıklarını yasiyorum.bugün benim transfer sonrası 6. Gunum birsey yok.belirti aramayın deniyor :KK51: yoksa bende senin gibiydim.biraz iyi peki diyebiliyorum

Back