Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

E2 değerin kaçtı canım kaçkın karar verdi okuyarak 5yumurta çıktı korkma Allah'ın izniyle bişey olmaz
Canım e2kaç cıktı bilmiyorum test yaptılar ama onu söylemediler pazartesi şu saatte gel yapıyoruz dediler. Benim ilk tedavim. Amh ın 1. Az yumurta bekliyordum ama 5 tanede de şansım varmı bilmiyorum Umarım olur.

Canım bende sigara içen biriydim doktorum bırak demesine rağmen taki transfere kadar içtim transferden sonrada denedim içeyim diye istemsiz içemedim İnan canım öyle bir istiyor ki dayanamıyorum bazen inşallah tiksinrim
Sen hangi aşamadasın şakın stres yapma canım stres İnan daha tehlikeli. Ama transfer sürecinde isen tutma aşaması için içine çekme en azından kanlanma açısından umarım bir sıkıntı olmaz burak denilince İnan'ın olmuyor keşke tamamen aklımdan silebilsem olmuyor bu gün bile bakkala gidip alsam mı dedim ve kendimi durdurdum çok zor inşallah sende yenersin inşallah tiksiniriz çok zor seni o kadar iyi anlıyorum li kafana takma sende yeneceksin İnan bana
İnanın çok deniyorum çok zorluyorum vicdan azabiyla yakıyorum ya ucunu kırıyorum yada sonuna kadar icmiyorum çok gergin degilsem ama kendime söz verdim eger yarın pozitif gorursem sonucu içmicem çünkü Bebeğimi hissetmis olucam migrenim tuttuğu zaman diyazem yapılmadan geçmiyor malesef o yüzden içiyorum zorlayamiyorum kendimi ama olursa inşallah o ağrıya da dayanma gücü verir Rabbim

İnanın çok deniyorum çok zorluyorum vicdan azabiyla yakıyorum ya ucunu kırıyorum yada sonuna kadar icmiyorum çok gergin degilsem ama kendime söz verdim eger yarın pozitif gorursem sonucu içmicem çünkü Bebeğimi hissetmis olucam migrenim tuttuğu zaman diyazem yapılmadan geçmiyor malesef o yüzden içiyorum zorlayamiyorum kendimi ama olursa inşallah o ağrıya da dayanma gücü verir Rabbim

amin arkadaşım

Arkadaşlar e2 kaç olunca opu oluyor? Ve e2 istenilen gibi çıkmayınca ne oluyor herşey iptal mi?

Hayirdir neymiss kizzz soylede bizdw bakalimm
A
Insallaahh kuzum.hersey ginlunce olur rabbim seni bu dardann en kisa zamanda kurtarsinnnnn insallahh
Canim dedim ya kalbim cok hizli carpiyor diye bu bir belirti degil herhalde ;)
Canım benim ilk denemem 3. Gün embriyosu 28 i kan verceğim 29 u 12 de öğreneceğim pazar diye
29u sali canim pazar degil ki

Arkadaşlar e2 kaç olunca opu oluyor? Ve e2 istenilen gibi çıkmayınca ne oluyor herşey iptal mi?
o degerlere dr.lar karar verecek canim sen onlara kafani yorma hormonlar hazir olunca dr. Opu olacak diyor

Kızlar e2 demek ohss riski için bakılan değer demek 5000 nin altında olmas gereklidir eğer üzerindeyse o ay embriyolar dondurulur bir sonraki ay konulur.

Back