- 19 Ağustos 2016
- 1.358
- 1.008
- 83
Canım aynı gün verıyorlar mı sonuçları peki?
Bir saat sonra öğrenirsin canım sonucu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım aynı gün verıyorlar mı sonuçları peki?
Canım e2kaç cıktı bilmiyorum test yaptılar ama onu söylemediler pazartesi şu saatte gel yapıyoruz dediler. Benim ilk tedavim. Amh ın 1. Az yumurta bekliyordum ama 5 tanede de şansım varmı bilmiyorum Umarım olur.E2 değerin kaçtı canım kaçkın karar verdi okuyarak 5yumurta çıktı korkma Allah'ın izniyle bişey olmaz
yarim saat bir saate çıkar acildeCanım aynı gün verıyorlar mı sonuçları peki?
İnanın çok deniyorum çok zorluyorum vicdan azabiyla yakıyorum ya ucunu kırıyorum yada sonuna kadar icmiyorum çok gergin degilsem ama kendime söz verdim eger yarın pozitif gorursem sonucu içmicem çünkü Bebeğimi hissetmis olucam migrenim tuttuğu zaman diyazem yapılmadan geçmiyor malesef o yüzden içiyorum zorlayamiyorum kendimi ama olursa inşallah o ağrıya da dayanma gücü verir RabbimCanım bende sigara içen biriydim doktorum bırak demesine rağmen taki transfere kadar içtim transferden sonrada denedim içeyim diye istemsiz içemedim İnan canım öyle bir istiyor ki dayanamıyorum bazen inşallah tiksinrim
Sen hangi aşamadasın şakın stres yapma canım stres İnan daha tehlikeli. Ama transfer sürecinde isen tutma aşaması için içine çekme en azından kanlanma açısından umarım bir sıkıntı olmaz burak denilince İnan'ın olmuyor keşke tamamen aklımdan silebilsem olmuyor bu gün bile bakkala gidip alsam mı dedim ve kendimi durdurdum çok zor inşallah sende yenersin inşallah tiksiniriz çok zor seni o kadar iyi anlıyorum li kafana takma sende yeneceksin İnan bana
İnanın çok deniyorum çok zorluyorum vicdan azabiyla yakıyorum ya ucunu kırıyorum yada sonuna kadar icmiyorum çok gergin degilsem ama kendime söz verdim eger yarın pozitif gorursem sonucu içmicem çünkü Bebeğimi hissetmis olucam migrenim tuttuğu zaman diyazem yapılmadan geçmiyor malesef o yüzden içiyorum zorlayamiyorum kendimi ama olursa inşallah o ağrıya da dayanma gücü verir Rabbim
Amin inşallah canm tşk ederimamin arkadaşım
Yarın sabah testim var ve dua ediyorum hiç birimizin içinde de benim elimiz boş kalmasın umutlarımız yarıda kalmasın Allahın izniyle
Rabbimin izniyle inşallah ama duanizi eksik etmeyin korkuyorumAllah ım yüzünü güldürsün canım inşallah güzel haberleri verirsin bize
Var canım olmaz olurmu inşallah hepsi 5.güne kadar giderCanım e2kaç cıktı bilmiyorum test yaptılar ama onu söylemediler pazartesi şu saatte gel yapıyoruz dediler. Benim ilk tedavim. Amh ın 1. Az yumurta bekliyordum ama 5 tanede de şansım varmı bilmiyorum Umarım olur.
İnşallah
Rabbimin izniyle inşallah ama duanizi eksik etmeyin korkuyorum
İnşallah
Rabbimin izniyle inşallah ama duanizi eksik etmeyin korkuyorum
Umarım önce bir varlığını hissedeyim Allahın izniyle gerisine de rabbim sağlıkla yaşamayı nasip etsin inşallah çok sagol canımyok canım korkma inşallah hayırlı sağlıklı bir şekil de kucağına da alırsın
Amiiiiinn amiiiiinn amiiiiinn inşallahYarın sabah testim var ve dua ediyorum hiç birimizin içinde de benim elimiz boş kalmasın umutlarımız yarıda kalmasın Allahın izniyle
İnşallah yarın iyi haberler vermek dileğiyle ..Var canım olmaz olurmu inşallah hepsi 5.güne kadar gider
Amin canım inşallahİnşallah yarın iyi haberler vermek dileğiyle ..![]()
Kaç olmalı bilmiyorum Can'ım ama benim en son yapılan 1990 dı. Her kontrole gidişte yapılıyordu. 36 ile başladı ilk.Arkadaşlar e2 kaç olunca opu oluyor? Ve e2 istenilen gibi çıkmayınca ne oluyor herşey iptal mi?
Canim dedim ya kalbim cok hizli carpiyor diye bu bir belirti degil herhaldeHayirdir neymiss kizzz soylede bizdw bakalimm
A
Insallaahh kuzum.hersey ginlunce olur rabbim seni bu dardann en kisa zamanda kurtarsinnnnn insallahh
29u sali canim pazar degil kiCanım benim ilk denemem 3. Gün embriyosu 28 i kan verceğim 29 u 12 de öğreneceğim pazar diye
o degerlere dr.lar karar verecek canim sen onlara kafani yorma hormonlar hazir olunca dr. Opu olacak diyorArkadaşlar e2 kaç olunca opu oluyor? Ve e2 istenilen gibi çıkmayınca ne oluyor herşey iptal mi?