- 24 Ağustos 2012
- 11.996
- 26.282
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet doğru yanlış yazmışım 27 si pazar oluyor ben 27 si vereceğim 28 i 12 de öğreneceğim yazmalıydım. Ama şimdi öğrendimki devlet hastanesinden hemen veriliyormuş oraya gideceğim pazar.Canim dedim ya kalbim cok hizli carpiyor diye bu bir belirti degil herhalde
29u sali canim pazar degil ki
o degerlere dr.lar karar verecek canim sen onlara kafani yorma hormonlar hazir olunca dr. Opu olacak diyor
Gözün aydın tamamına erdirsinMaşallah subhanallah
Bugün yedinci günüm biraz önce idrar testi yaptım ikinci çizgi siliksabah kandaki değere baktircam.hayırlısı ile iki katlar inşallah
Ben de o gün iğneyi vurdum bence de geçmiştr etki. Ayrıca ara sıra gün içinde sancı oluyor bazen lavabodan sonra yumurta akı kıvamı bi sıvı geliyor peçete. Sende de böyle miBen catlatma ignesini 8 ağustosta yapmışım. Arada on üç gün var geçmiştir etkisikafayı siyirdim galiba ben
![]()
Bende catlatma iğnesi olmuştum ve 7. Gün idrar testinde çift çizgi gördüm. Şimdi hamıleyım. Bence sende hamilesinBen catlatma ignesini 8 ağustosta yapmışım. Arada on üç gün var geçmiştir etkisikafayı siyirdim galiba ben
![]()
Canım akupunktur ile migreni tedavi ediyorlarmış diye duymuştum hamilelikte bir zararı olur mu bilmiyorum ama bir araştır bence.. ilaç içmeden kurtulursun belki ağrılarındanİnanın çok deniyorum çok zorluyorum vicdan azabiyla yakıyorum ya ucunu kırıyorum yada sonuna kadar icmiyorum çok gergin degilsem ama kendime söz verdim eger yarın pozitif gorursem sonucu içmicem çünkü Bebeğimi hissetmis olucam migrenim tuttuğu zaman diyazem yapılmadan geçmiyor malesef o yüzden içiyorum zorlayamiyorum kendimi ama olursa inşallah o ağrıya da dayanma gücü verir Rabbim
Ben de ilk 3 gün evden çıkmadım sonraki gün yemeğe gidip yürüyüş yaptık yarım saat yürümüşümdür heralde.. zaten 6. Gün işe başladım çok yatmadım yani. sadece hiç ev işi yapmıyorum eşimle annem sağolsunlar hallediyolar ev işlerini.. 3. Gün de duş aldımBenim bugun 4. Gunundu acik havaya ciktim oturdum orgu ordun biraz yuruyus yaptim
Aksam gelip yemek yiyip yine ciktik disari yuruyus yaptik sizde boyle aktif misiniz kizlar
Birde transferin kacinci gunu dus aldiniz? Ben bugun aldim bisey olur diye korktum
Canım herşeyde vardır bir hayır sıkma canını lütfen...Rabbim yardımcın olsun...Maddi manevi sıkıntılarını gidersin inşallah :)Hepiniz ne kadar güzelsiniz . Canım ülkemin canım insanları . Konuyu açtım fakat ben tedaviye başlayamadım. Ama bütün mesajlarınız ı okuyorum . Okudukça kimi zaman boğazım düğümleniyor, kimi zaman sizlerle seviniyorum. Benim hikayem hep zorlu gidiyor. Bu sınavlar hiç bitmiyor . Tedavi sürecine şimdilik maddi anlamda hazır olmadığımız için özelde baslayamadik.devlette böyle bir imkan varken neden olmasın dedim. O da bir türlü kısmet olamadı . Hep bir engel çıktı .ama öyle cok inanıyorum ki rabbim in hep benimle olduğuna.. o yüzden herşeye şükür diyorum. Böylesine zorlu bir süreçte vardır bu engellerin de bir sebebi diyorum .hep hayır arıyorum herşeyde bir hayır vardır diyorum . Şimdi de eşimle aramız hiç iyi değil .tedavi olmak istemiyorum diyebilirim . Şuna inandım kı Rabbim hep Bir engel koyduysa demek ki olmaması daha hayırlı. Sizlerin dualarına çok ihtiyacım var şu süreçte . Ozellikle hamile olan arkadaşlarım dualarınızı bekliyorum . İnşallah tedaviye başlayan herkes olumlu sonuçlar alır hayırlısı ile .
Moralini yüksek tut inşallah güzel haberler alırsın...Bütün yumurtaların döllenir inşallahBenim opu bugündü, sadece 5yumurta çıktı Yarın kötü haber alırmıyım çok endişeleniyorum.. Allahım bize yardım et ..
bende ilk 3 gun yattim.3. Aksam yuruyuse ciktim. Esimde bende izindeyiz simdi geziyoruz bakalim. Bugun hayirlisiyla 5. Gunum. Allah kucagimiza alacagimiz gunleri nasip etsin insallah. Sen kesesini gordun mu?Ben de ilk 3 gün evden çıkmadım sonraki gün yemeğe gidip yürüyüş yaptık yarım saat yürümüşümdür heralde.. zaten 6. Gün işe başladım çok yatmadım yani. sadece hiç ev işi yapmıyorum eşimle annem sağolsunlar hallediyolar ev işlerini.. 3. Gün de duş aldım
Anladim canim Allahim insallah butun bebisler tutunmistur...Evet doğru yanlış yazmışım 27 si pazar oluyor ben 27 si vereceğim 28 i 12 de öğreneceğim yazmalıydım. Ama şimdi öğrendimki devlet hastanesinden hemen veriliyormuş oraya gideceğim pazar.
canim kacinci gunun?Ben catlatma ignesini 8 ağustosta yapmışım. Arada on üç gün var geçmiştir etkisikafayı siyirdim galiba ben
![]()
Dün aradılar 5. güne sadece 1 embriyo ulaşmış. Doktorumla görüştüm havuz sistemi uyguluycaz dedi. Adetin ikinci günü yeniden ilaçlara başlıyacağız...Maddi ve manevi çok zorlayacak bizi ama Allah yardımcımız olsun
Merhaba bu ay bizde tedaviye başladık.suan iğneler devam ediyor.yumurtalardan 5 i büyüyor 2 tane daha vardı ama onlar 4 mm de kalmıs.normalde kaç yumurta gelişiyor? Bilmiorum.ayın 28 i gibi aksilik olmazsa toplama işlemi olacak o esnada bide rahim içine doğru bi miyom var onuda alacak doktorum.yenileme ihtimali varmış ama olmaz inşallah.embriyolar dondurulacak ama böle ihtimal daha yüksek oluyormus aksilik olmazsa ekim sonu gibide transfer.öyle zorlu bi süreç ki çocuk sahibi olmaya çalışmak artık umut etmeye korkar oldum
Allah yardımcın olsun inşallah derdi veren Rabbim dermanini da verir inşallah sonuç güzel olur inşallahDün aradılar 5. güne sadece 1 embriyo ulaşmış. Doktorumla görüştüm havuz sistemi uyguluycaz dedi. Adetin ikinci günü yeniden ilaçlara başlıyacağız...Maddi ve manevi çok zorlayacak bizi ama Allah yardımcımız olsun
Amiiiiinn amiiiiinn amiiiiinn inşallahiçini ferah tut canım rabbim bizim de yüzümüzü güldürecek inşallah