Düşündükleriniz yada söyledikleriniz konusunda haksız olmaya bilirsiniz ama zaten gergin geçen bir süreçte bir de bukadar keskin sözler biraz ağır olmamış sizce evet anne adayı olan hiçbir annenin daha dünyaya gelmemiş bir çocuğa bunu yaşatmaya hakkı yok bu konuda hem fikiriz ama ben sigara kullanıyorum ve rahatsızlarimdan dolayı ve zaten çok evhamlı gergin geçiriyorum bu sureci ama bu demek degil daha önceki gibi paket paket sigara içiyorum sadece bir kac tane içiyorum icmesem daha mi iyi evet ama ona da engel olamıyorum bunları burada hayatımızi anlatarak konuşmuyoruz zaten cozulemeyen sıkıntılar var ve hayatınız da bir umut olsun istiyorsunuz bir çocuk o yuzden şu cümleyi kullanmak doğru değil yargılamak olur bu direk o zaman bu yola cikmayacaksiniz diyeDoktorlar içebilirsiniz demiyor bakiyorki anneler vazgeçmiyor onlarda bari sınırlandıralim diyor. Internette açıp izleyin, anne sigara içerken bebek anne karnında nasıl rahatsız oluyor, tepkiler gösteriyor. Ultrason çekimleri var. Arkadaşının çocuklarının sağlıklı olduğu ne belli, öğrenme güçlüğü olup olmadığını okula başlamadan anlamanız zor, yetikinken veya yaşlandığında bununla ilgili sıkıntılar yasamayacaginin garantisi varmı. İçmeyelim hanımlar, eğer irade gösterirseniz herşeyin üstesinden gelirsiniz, annenizin karnından sigara içerek dogmadınız, içmediğiniz zamanlarda vardı. Çocuklar sizi seçerek doğmuyor, anne olarak sorumluluk ve irade gostermelisiniz
Ayrıca arkadasımız bana sigara iç iyi yapiyorsun demedi lütfen bunu bu şekilde anlamayın sadece kasma kendini bunun icin bu kadar dedi lütfen bu kadar keskin olmayın evet vaafımız aynı çocuklar ama malesef yaşadıklarımız ve hissetme eşiğimiz aynı şey değilÖzür dilerim ama sigarayı bırakamıyorum diyenlere çok kızıyorum. Yengem bırakamıyorum dedi ve günde iki tane içti hamilelikte ve çocuğu kalp problemi ile doğdu. Bir sürü ameliyat oldu. Bir tanıdığım keza aynı şeyi yaptı ve çocuk 2 kilonun altında aylardır kuvezde. Annenin iradesizliginin acısını neden zavallı yavrular çekiyor. Özü dilerim ama eğer bu yola ciktiysaniz sorumluluğu alacaksınız, yok yapamıyorum diyorsanız çocuklara zarar vermeyeceksizin. Çok sert olmuş ve kalbiniz kırıldıysan özür dilerim ama bu çocuklar için telafisi olan şeyler değil.
Valla bana sicak basmalari falan oluyir ama kendimi sicKta hissediyorummmAteşimi olcmedim ama kendimi sıcak hissediyorum. Geceleri özellikle ayaklarım daha çok yanıyor.
bende hicbir belirti yok dahaValla bana sicak basmalari falan oluyir ama kendimi sicKta hissediyorummm
Hadi inşallah Rabbim güzel haber almayı nasip etsinMaşallah subhanallah
Bugün yedinci günüm biraz önce idrar testi yaptım ikinci çizgi siliksabah kandaki değere baktircam.hayırlısı ile iki katlar inşallah
Canım o bende de oluyordu gece camı elim kapatıyor ben açıyordur sırtımda alev topu var gibi hissediyordum ama benbuna hiç takılmadımyani bi belirti olarak düşünmedim çünkü o kadar çok ilaç kullanıyorz ki hormonlar tavan yapıyo ilaçların etkisi de olabilir diye düşündüm inşaallah sennki pozitife işarettir.Valla bana sicak basmalari falan oluyir ama kendimi sicKta hissediyorummm
İçimdeki ses baktır diyo sonra eşim dur diyorduruyorum
Eşim diyecektimCanım o bende de oluyordu gece camı elim kapatıyor ben açıyordur sırtımda alev topu var gibi hissediyordum ama benbuna hiç takılmadımyani bi belirti olarak düşünmedim çünkü o kadar çok ilaç kullanıyorz ki hormonlar tavan yapıyo ilaçların etkisi de olabilir diye düşündüm inşaallah sennki pozitife işarettir.
Benim 27 si ama pazara denk geldiği için 28 i olacak:)Kizlar bende de belirti yok ama ara ara buldum
Kalbim cok hizli carpiyor hatta esime acile gidelim diyecektim sonradan vazgectim telaslandirmak istemedim. Beklemek cok sıkıcı
Ayin 29unda test tarihi olan var mi??
tarihlerimiz yakin. Kacinci gun embriyosu? Ilk denemen mi? Sabahtan gidip baktircak misin bir saati yok degil mi? Birde belirtin var mi bende hic yok. Minik hucrelerin ne gibi bir belirtisi olabilir ki zaten ama insan yinede hissetmek istiyorBenim 27 si ama pazara denk geldiği için 28 i olacak:)
Valla canim bu is belirtiye bakmiyor.biliyir musun rabbimmm kismet ederse farketmiyor belirtili belirtisizbende hicbir belirti yok daha
Ayyy agxin bal yesin insaallahhhhhh yarin test gunum su an dugundeyimmmm stress atiommmCanım o bende de oluyordu gece camı elim kapatıyor ben açıyordur sırtımda alev topu var gibi hissediyordum ama benbuna hiç takılmadımyani bi belirti olarak düşünmedim çünkü o kadar çok ilaç kullanıyorz ki hormonlar tavan yapıyo ilaçların etkisi de olabilir diye düşündüm inşaallah sennki pozitife işarettir.
dogru dedin canim hayirlisi olsun insallahValla canim bu is belirtiye bakmiyor.biliyir musun rabbimmm kismet ederse farketmiyor belirtili belirtisiz
O zaman vaktini bekle canım bende öyle yaptım çıkmaz üzülürüm artacağı varsa da ya artmaz diye korktum hatta 12. Gün bile nerdeyse bakmayacaktım eşimle bana bi sakinlik çöktü anlatamam çok şükür olumlu sonuç aldım yarın keseyi görmeye gideceğiz rabbim sana da nasip etsin inşallah canımCanım doktorum çok tembihledi 23 ünde baktır dddi kırmayayım doktorumuya cidden dayanamıyorum da kendimi biliyorum üzülürüm sonra son günlerim stresli geçer düşük çıkar bişey olursa
Hiç stres yapma hepsi geçecek ve İnan buna değiyor canım sende güzel sonuçlar alacaksınKızlar yarın yumurtalarımı toplayacaklar. Bir elimde su bardağı bir elimde telefon, televizyon karşısında ayaklarımı da topladım oturuyorum. Bir yandan da şu koca karnıma bakıyorum. Yani nasıl şiş anlatamam. Sabah yürüyüş yaptım yine de inmedi. Baskı hissediyorum ama ağrı yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?