Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

İyi akşamlar kızlar, yorumları okurken gördüm herkes kabızlıktan bahsetmiş ancak hep opudan sonra. Ben tedaviye başladıktan bir iki gün sonra kabızlık çekmeye başladım. İlaçların etkisi olduğunu düşünüyorum. Su içiyorum bol bol ama pek bir faydası olmadı...:KK57:
bol su,yürüyüş,kayısı suyu,hoşaf tarzı şeyler iç faydasını görürsün canım inşallah..bir de doktorum bana probiyotik yoğurtlardan önermişti onların da çok faydası oluyor

Arkadaşlar E2 testi nedir. Opu olacağım ben birkaç gün sonra.. e2 ye göre mi belli oluyor opu olup olmayacağımız?
Yum
ne fark var canım 2 yada 5 arasında
5gün daha iyi oluyor embriyo gelişim canım tutunma oranı daha yüksek diyorlar ama bazen 5 günlük tutunmuyor 2günlük tutunuyor Kader kısmet canım artık bu takılma çok oraya Allahım ol dedikten sonra 1 günlükle bile olur çok düşünme

Günaydın herkese. Bugün transferimin 10. Günü dün gece başlayan ve nerdeyse saat başı olan kasık ağrım var aniden başlıyor üç saniye falan sürüp bitiyor ama çok şiddetli. o_O Gece uykumdan uyandım kaç defa o derece . Normal bi durum mu sizce yaşayanınız var mıydı ?
canım bende inanılmaz bir kasık ve bel ağrısı vardı baya adet ağrısı gibiydi.kesin adet oldum diye her dakika wc ye gidiyordum ama çok şükür bebeğim bana tutundu :)

Ben de aynı şekilde ve adet olacaksim gibi hissediyorum sonra ara ara geçiyor seviniyorum ama tekrar aynı şeyi hissedince çok korkuyorum ve gercekten test yaptırmaktan korkuyorum biliyorum herşey Rabbimin izniyle o ol derse olu verir ve ben ondan istiyorum
bende aynı adet ağrılarını yaşadım canım,yani o hiç belli olmuyor adet olacam diye dikkat etmemeye bile başlamıştım ama şükür ki hamileyim :)

canım bende inanılmaz bir kasık ve bel ağrısı vardı baya adet ağrısı gibiydi.kesin adet oldum diye her dakika wc ye gidiyordum ama çok şükür bebeğim bana tutundu :)
Canım gözün aydın ☺️ Bende de bugüne kadar bel ağrım vardı, dün geceden beri de kasık ağrısı çok şiddetlendi :( inşallah benim de öyle olur hayırlısıyla .. 10. Günüm test yapmadım bekliyorum büyük bi sabırla

Can'ım benim tedavim ertelenmedi. Geçen ay negatifti sonuç. Bu ay tekrar başladık. Yarın da transfer var. Embriyo kalırsa eğer dondurulacak. Benim durum karışık biraz. Memur olarak atandım başka şehre. Eşim olmayacak. Ayrıca orada tedavi imkanım da olmayacak. Güvenilir bir merkez Yok. İzin alıp uzun süre gelemem de. O yüzden bu ay da transfer istedik. Çünkü yüksek ihtimalle bayramdan hemen sonra işe başlayacağım. Dondurulmuş kalırsa da süper olur. En azından sadece transfer için bir gün izin alıp gelebilirim belki.
Yani ya yıllardır beklediğim işten vazgeçicem ya bebekten. İnş bu duruma düşmem de bebeğimle giderim çalışmaya.
Ayy canım rabbim yardımcın olsun tek seferde tutsun inşallah be sıkıntısız bir şekilde geçirsin en kısa sürede bebeğini kuçağına al inşallah

Canım gözün aydın ☺️ Bende de bugüne kadar bel ağrım vardı, dün geceden beri de kasık ağrısı çok şiddetlendi :KK43: inşallah benim de öyle olur hayırlısıyla .. 10. Günüm test yapmadım bekliyorum büyük bi sabırla
benim 9. gün yaptığım teste çıkmıştı :) 11. gün idrar testinde de çıktı :)

Kızlar hastanedeyim. Transferi bekliyorum. Zaman geçtikçe heyecan basıyor. Hala sıkışmadım. 2 tane transfer edilecek. 5 tane de dondurulacak kalitedeymiş 3. Gün için. Dua edin
Canim duali yat duali kalk masadann allahim tez vakittr hatirli haberini de almayi nasip etsin rahat ol.meleklerini gor ekranda inanilmaz bi duygu o..sadece bizim gibilere ozel onlatin hucre halini gormek bu bile insani mutlu etmeye yetiyir rabbim yardimcin olsun ..

Canim duali yat duali kalk masadann allahim tez vakittr hatirli haberini de almayi nasip etsin rahat ol.meleklerini gor ekranda inanilmaz bi duygu o..sadece bizim gibilere ozel onlatin hucre halini gormek bu bile insani mutlu etmeye yetiyir rabbim yardimcin olsun ..
Sağol Can'ım. Rabbim dualarımızı kabul eder inşallahhhh. Gerçekten çok güzel bir duygu yıldız gibi kaymalarını görmek.

Back