canım benim leke geldiği için doktorum bakalım dedi ondan erken test yapıldı,yoksa ben gününü beklerdim yani :)İçimdeki ses baktır diyo sonra eşim dur diyorduruyorum
bol su,yürüyüş,kayısı suyu,hoşaf tarzı şeyler iç faydasını görürsün canım inşallah..bir de doktorum bana probiyotik yoğurtlardan önermişti onların da çok faydası oluyor
Özür dilerim ama sigarayı bırakamıyorum diyenlere çok kızıyorum. Yengem bırakamıyorum dedi ve günde iki tane içti hamilelikte ve çocuğu kalp problemi ile doğdu. Bir sürü ameliyat oldu. Bir tanıdığım keza aynı şeyi yaptı ve çocuk 2 kilonun altında aylardır kuvezde. Annenin iradesizliginin acısını neden zavallı yavrular çekiyor. Özü dilerim ama eğer bu yola ciktiysaniz sorumluluğu alacaksınız, yok yapamıyorum diyorsanız çocuklara zarar vermeyeceksizin. Çok sert olmuş ve kalbiniz kırıldıysan özür dilerim ama bu çocuklar için telafisi olan şeyler değil.Bırakabilmişsin ne güzel ben çok zorladım kendimi ilk 3 4 gün gunde en fazla 2 tane silim olan sigaradan iciyordum ama gün geçtikçe korku arttıkça 4 5 çıktı bir yandan vicdan azabı çekiyorum bir yandan ona engel olamıyorum ve migrenim var icmedigimde tuyuyor doktor igne yaptiramiycam ve ilac alamiycam diye iki tane icebilirsin dedi şimdi birde onun icin korkuyorum ya demekten kendimi alamıyorum
Doktorlar içebilirsiniz demiyor bakiyorki anneler vazgeçmiyor onlarda bari sınırlandıralim diyor. Internette açıp izleyin, anne sigara içerken bebek anne karnında nasıl rahatsız oluyor, tepkiler gösteriyor. Ultrason çekimleri var. Arkadaşının çocuklarının sağlıklı olduğu ne belli, öğrenme güçlüğü olup olmadığını okula başlamadan anlamanız zor, yetikinken veya yaşlandığında bununla ilgili sıkıntılar yasamayacaginin garantisi varmı. İçmeyelim hanımlar, eğer irade gösterirseniz herşeyin üstesinden gelirsiniz, annenizin karnından sigara içerek dogmadınız, içmediğiniz zamanlarda vardı. Çocuklar sizi seçerek doğmuyor, anne olarak sorumluluk ve irade gostermelisinizBenim bir arkadaşım da bırakamadı hatta onların plansız oldu 6. Haftaya kadar günde bi paket içti sonrasında da yavaş yavaş günde 1 e kadar düşürdü şimdi 2 yaşında çom sağlıklı bir kızı var.. içmesen daha iyi tabi ama bence bir de bunun için stres yapma doktor içebilirsin dediyse onu dinle canım..
Ben kimseye sigara iç demiyorum ben de bıraktım ama arkadaşımın çocuğu zamanından erken konuştu yürüdü şu an da gayet sağlıklı bir çocuk.. kusıra bakmayın ama yazdıklarınız çok sert olmuş.. tanımadığınız bilmediğiniz küçücük çocuk için böyle şeyler söylemeniz gereksiz geldi bana..Doktorlar içebilirsiniz demiyor bakiyorki anneler vazgeçmiyor onlarda bari sınırlandıralim diyor. Internette açıp izleyin, anne sigara içerken bebek anne karnında nasıl rahatsız oluyor, tepkiler gösteriyor. Ultrason çekimleri var. Arkadaşının çocuklarının sağlıklı olduğu ne belli, öğrenme güçlüğü olup olmadığını okula başlamadan anlamanız zor, yetikinken veya yaşlandığında bununla ilgili sıkıntılar yasamayacaginin garantisi varmı. İçmeyelim hanımlar, eğer irade gösterirseniz herşeyin üstesinden gelirsiniz, annenizin karnından sigara içerek dogmadınız, içmediğiniz zamanlarda vardı. Çocuklar sizi seçerek doğmuyor, anne olarak sorumluluk ve irade gostermelisiniz
Evet canım aynı gün alınıyorbenimde opu cuma yada ctesi. eşimden aynı anda sperm alınıyor dimi opu günü?
Amin canım benimde perşembe günü opusayfalar o kadar ilerlemişki geöçmişi okuyamadım bile.çarşamba günü opum var inşallah Allah hepimizin gönlüne göre verir...
Çocukların haklarını korurken biraz agresiflese biliyorum. Çocuk hakkında yorum yazmadım çocuğa zarar vermediğini nereden biliyorsunuz diye sordum. Bence arkadaşımıza içmemesi konusunda ikna etmek doktorunu dinle demekten daha iyi. 15 yıllık öğretmenim, üzgünüm çocuk deyince dünyalar duruyor benim için, niyetiniz eminim kötü değildir ama sigara ciddi anlamda zararlı. Bıraktığınız içinde sizi tebrik ederim.Ben kimseye sigara iç demiyorum ben de bıraktım ama arkadaşımın çocuğu zamanından erken konuştu yürüdü şu an da gayet sağlıklı bir çocuk.. kusıra bakmayın ama yazdıklarınız çok sert olmuş.. tanımadığınız bilmediğiniz küçücük çocuk için böyle şeyler söylemeniz gereksiz geldi bana..
Bende bugün kan verdim akşam 11 de çatlatma iğnesini vurcam çarşamba opu olcakE2yumurtalıkların nekadar geliştiğini gösteriyor canım bende kan verdim bugün ona göre opu günüm belli olacak bekliyorum sonucu
Hakkında herşeyin hayırlısı olsun canım İnşaAllah bebeğin sana tutunur ve 9 ay hiç bırakmaz da sağlıkla kucağına alırsınKızlar sabah transferim var bana dua edermisiniz ? 5. Gün embriyosu transfer edilecek çok heyecanlıyım çikolata kıstı dışında bi problemimiz yok ilk tüp bebek denememiz
Amin canım sağol Allah razı olsunHakkında herşeyin hayırlısı olsun canım İnşaAllah bebeğin sana tutunur ve 9 ay hiç bırakmaz da sağlıkla kucağına alırsın
Bende yarın vurcam çatlatma iğnesiniBende bugün kan verdim akşam 11 de çatlatma iğnesini vurcam çarşamba opu olcak
Hadi insallah canim guzel guzel tutunsun bebisin sana vr guzel haberlerini ver bize 12 gun sonra bizler de beklwmwkteyiz heyecanlaKızlar sabah transferim var bana dua edermisiniz ? 5. Gün embriyosu transfer edilecek çok heyecanlıyım çikolata kıstı dışında bi problemimiz yok ilk tüp bebek denememiz
Ateşimi olcmedim ama kendimi sıcak hissediyorum. Geceleri özellikle ayaklarım daha çok yanıyor.Ya kizlar bisi soracam sizlere atesiniz var mi ozellile bebisi olanlar yuksek ates devam etti mi ya da bi ara yukselip sicak basmalari oluyor muydu sizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?