Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

Allah sağlıkla devam ettirsin inşallah tüm sonucu pozitif alanların kini ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Yaşamayan anlayamaz sadece anladığını düşünür o kadar ama mümkün değil onun yaşattığı boşluğu anlamaları bir de birsey sorucam sana canm sigara kullanıyor musun
Kullanıyodum evet ama transferden 1 hafta önce bıraktım.. eğer sen içiyorsan emre üstünuçarın bırakmak istiyorum diye bir dvd si var d&r larda falan var mutlaka izle tavsiye ederim..

Kullanıyodum evet ama transferden 1 hafta önce bıraktım.. eğer sen içiyorsan emre üstünuçarın bırakmak istiyorum diye bir dvd si var d&r larda falan var mutlaka izle tavsiye ederim..
Bırakabilmişsin ne güzel ben çok zorladım kendimi ilk 3 4 gün gunde en fazla 2 tane silim olan sigaradan iciyordum ama gün geçtikçe korku arttıkça 4 5 çıktı bir yandan vicdan azabı çekiyorum bir yandan ona engel olamıyorum ve migrenim var icmedigimde tuyuyor doktor igne yaptiramiycam ve ilac alamiycam diye iki tane icebilirsin dedi şimdi birde onun icin korkuyorum ya demekten kendimi alamıyorum

Bende ondan istiyorummm canim nasil bir duyguymus hissetmek anlamak istiyirum artik bebek bekleyenlere imrwnmek istemiyorum hamile gorunce ic cekmek istemiyorum gozum dolsun istemiyorum bebek gordugimde ozellikle yeni dogan icim sancilaniyor burnimun diregi sizliyor o.kadar hasretlik cekiyorum.ki anlatamam sonra deli gibi aglamalar geliyor basimaaa dunya uzerimde yukmus gibi
bende senin gibiyim cocuklara karsi ama hep dua ediyorum Allah bir gun bize de kismet etsin diye icimi karartmiyorum. Onceden agliyordum artik aglamiyorum. Sende aglama bak insallah bu sefer olacak

Bırakabilmişsin ne güzel ben çok zorladım kendimi ilk 3 4 gün gunde en fazla 2 tane silim olan sigaradan iciyordum ama gün geçtikçe korku arttıkça 4 5 çıktı bir yandan vicdan azabı çekiyorum bir yandan ona engel olamıyorum ve migrenim var icmedigimde tuyuyor doktor igne yaptiramiycam ve ilac alamiycam diye iki tane icebilirsin dedi şimdi birde onun icin korkuyorum ya demekten kendimi alamıyorum
Benim bir arkadaşım da bırakamadı hatta onların plansız oldu 6. Haftaya kadar günde bi paket içti sonrasında da yavaş yavaş günde 1 e kadar düşürdü şimdi 2 yaşında çom sağlıklı bir kızı var.. içmesen daha iyi tabi ama bence bir de bunun için stres yapma doktor içebilirsin dediyse onu dinle canım..

Benim bir arkadaşım da bırakamadı hatta onların plansız oldu 6. Haftaya kadar günde bi paket içti sonrasında da yavaş yavaş günde 1 e kadar düşürdü şimdi 2 yaşında çom sağlıklı bir kızı var.. içmesen daha iyi tabi ama bence bir de bunun için stres yapma doktor içebilirsin dediyse onu dinle canım..
Çok tsk ederim inşallah arkasanızın yaşadığı gibi olur söz verdim kendime yarın pozitif çıkar ve ben meleğimi hissedersem içmicem yeter ki şu stresi atayım üzerimden desteginiz ve dualarınız için çok sağolun ve eksik etmeyin lütfen

kizlar bugün transferimin 8. günü, 1 haftadir evde istirahat halindeydim, bugün işbaşı yaptim, aksi gibi işte çok yoğundu 2-3 saat ayakta kaldim, kasiklarimda hafif ağri var. Birşey olur mu, çok moralim bozuldu. Şimdi öğle arası eve geldim, dinleniyorum

kizlar bugün transferimin 8. günü, 1 haftadir evde istirahat halindeydim, bugün işbaşı yaptim, aksi gibi işte çok yoğundu 2-3 saat ayakta kaldim, kasiklarimda hafif ağri var. Birşey olur mu, çok moralim bozuldu. Şimdi öğle arası eve geldim, dinleniyorum
Canim agir is yapmadigin surece skinti yok dinlen aksmaa kadar fazla ayakta kalma topuklu giyme

Çok tsk ederim inşallah arkasanızın yaşadığı gibi olur söz verdim kendime yarın pozitif çıkar ve ben meleğimi hissedersem içmicem yeter ki şu stresi atayım üzerimden desteginiz ve dualarınız için çok sağolun ve eksik etmeyin lütfen
Canim icme bebeguni dusun uzaklasirsin o zmann ben de 15 gun onceden biraktimm hem yumoslarim zaten zayifmis bi de ustune icince hepten kalir ortada bundan sonra da icmicem hatta su an kokusu bile cok rahatsiz.ediyor beni insalah bi daha agzima surmem

Canim icme bebeguni dusun uzaklasirsin o zmann ben de 15 gun onceden biraktimm hem yumoslarim zaten zayifmis bi de ustune icince hepten kalir ortada bundan sonra da icmicem hatta su an kokusu bile cok rahatsiz.ediyor beni insalah bi daha agzima surmem
İnşallah icmezsin bende pozitifi göreyim icmicem

Arkadaşlar E2 testi nedir. Opu olacağım ben birkaç gün sonra.. e2 ye göre mi belli oluyor opu olup olmayacağımız?

Valla cok sevindim suoer haber bu allah tamamina erdirip 9 ay sonra kucagina almayi nasip etsinn darisini da bize gostwrsin insalah benim de 1 gunum kaldi teste ve deliriyorummm ve de korkuyorummmm cokkk ben de lekenleme de olmadi :KK43: rabbim bilir artik hakkimjzda hayirlisini versin
lekelenme olması şart değik ki canım,hiçbir belirtisi olmayanlar oluyor.inşallah güzel haberlerini alırız senin de

Arkadaşlar E2 testi nedir. Opu olacağım ben birkaç gün sonra.. e2 ye göre mi belli oluyor opu olup olmayacağımız?
senden ilk tedaviye basladiginda kan alip test yaptilar ya canim hep e2 degerlerine fsh degerlerine baktilar. Bunlar hormonlarimiz yumurtalarimizin olgunlastigini bize soyleyen degerler

:KK200:
İnşallah canım rabbim yardımcın olsun bize güzel haberlerle dön

Belki çıkar belki çıkmaz eğer stres olmazsan bak ben korktuğun için 12. Güne kadar bekledim canım
Rabbim evinizi bebişinizle taçlandırsın canım

Ben bir kadındoğumcuya sordum normal regl tarihinden sayılacak dedi bebek transfer edildiğinde iki haftalık oluyor kesin sonucu aldığımızda 4 hafta
Tam doğrumudur bilmiyorum ama
evet öyleymiş bugün bende sordum canım,bugün transferimin 14. günü+14 yani şu an bebeğim 28 günlük oluyor :)

Back