Kızlar merhaba aranıza yeni geldim. Transferden sonraki 4. Günümdeyim. Opudan sonra bugüne kadar kabızlık çektim transfer günğ doktor ilaç verdi ishal olup rahatlasam bile karnım 4 aylık hamile kadar şiş hem sert hem gergin ben artık bunun kabızlıkla ilgisi olmadığını ohss olduğumu düşünüyorum aranızda bunu yaşamış biri var mı?
Yarın yedinci günilk denemede de 8.gün kan testi yaptırmıştım.Sanırım yine bekleyemicem cumartesiyi
Tamamen rahatlama söz konusu değil yine arkadaşım.İlk günlere nazaran iyiyimYa ayıptır söylemesi tuvalete çıksam bile durum aynı bende ohss den şüphelendim umarım dediğin gibi geçer 2 güne
Ben yaptım canim çok şükür hamileyim :) 9.gun leke gelmesinden dolayı test yaptık sonucum 142 çıktı 11.gun tekrar test yaptık 439 çıktı yarın 14.gunum tekrar test yapcaz bakalım kaç çıkacak :)Yeni test yapıp sonuç öğrenen varmı?
amin inşallah Allah kalbimi biliyo bu sefer bi rahatlık var.Sanki oldu bu sefer gibibende iki gün daha bekle bekleyebilirsenallah yardımcınız olsun zor ya beklemek bakalım ben ne yapacam hayırlı güzel sonuçlar alırsın İnşallah arkadşım
Hayırlı olsun arkadaşım tebrik ederim.Allah sağlıklı bir şekilde gebelik geçirmeyi bir çırpıda doğum yapmayı ve sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahBen yaptım canim çok şükür hamileyim :) 9.gun leke gelmesinden dolayı test yaptık sonucum 142 çıktı 11.gun tekrar test yaptık 439 çıktı yarın 14.gunum tekrar test yapcaz bakalım kaç çıkacak :)
Canım benim yumurta geliştirme ignelerim yapılırken acayip agrilarim olmuştu,sanki yumurtalar dışardan belli olacakmış gibi büyüdüğünü hissediyordum.doktorum çok normal demistiHerkese selam, bu akşamüstü en son yumurta oluşturmak için verilen iğneyi yaptım. Yarım saat sonra yumurtalıklarımda hafif ağrı başladı. Doktorun asistanına ulaştım, normal dedi. Yumurtalar büyüdüğü için yapabilirmiş. Aranızda aynısını yaşayan var mı? Sanki regli olacakmış gibi çok hafif birşey hissediyorum. Yarın sabah koruyucu iğnenin son dozunu yapıp akşam çatlatmaları vuracağım
Tesekkuler canim insaalh ya benim de simdilik.umut ettigim tek sey o diyebilirimm insaĺah o bir belirtidir bende var hala ve 1 gunum kaldi teste cok heyecanliyimmm sofma cokta korkuykrummmCanım bu defa o su gibi akıntı çok olmadı ama ilk hamileliğimde acayip olmuştu afersin çiş yapmş gibi oluyordu.sonucun hayrlusı ile pozitf olur inşaallah
Amin canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah..Hayırlı olsun arkadaşım tebrik ederim.Allah sağlıklı bir şekilde gebelik geçirmeyi bir çırpıda doğum yapmayı ve sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Canim rabbim.melegine bi an once kavustursun seni de hakkinda hayitlisi olsunHakkında hayırlısı olsun.Güzel haberlerle dönüş yaparsın buraya inşallah
Valla cok sevindim suoer haber bu allah tamamina erdirip 9 ay sonra kucagina almayi nasip etsinn darisini da bize gostwrsin insalah benim de 1 gunum kaldi teste ve deliriyorummm ve de korkuyorummmm cokkk ben de lekenleme de olmadiBen yaptım canim çok şükür hamileyim :) 9.gun leke gelmesinden dolayı test yaptık sonucum 142 çıktı 11.gun tekrar test yaptık 439 çıktı yarın 14.gunum tekrar test yapcaz bakalım kaç çıkacak :)
Benim de yarın 13.30 daKızlar yarın transferim olacak heyecan dorukta
Bana dua eder misiniz
Inşallah allah hepimizin emeklerinin karşılığını en kısa sürede hayırlısıyla verir
Opudan beri ben de aynı durumdayım Can'ım. Zaten ohss riski vardı. Pko olduğumdan. Çok yumurta oluşmuştu. Transferden sonra ne olacak bilmiyorum bakalım. Hem kaşık ağrım var hem acayip bir şişlik ve sertlik. Geçer inş.Kızlar merhaba aranıza yeni geldim. Transferden sonraki 4. Günümdeyim. Opudan sonra bugüne kadar kabızlık çektim transfer günğ doktor ilaç verdi ishal olup rahatlasam bile karnım 4 aylık hamile kadar şiş hem sert hem gergin ben artık bunun kabızlıkla ilgisi olmadığını ohss olduğumu düşünüyorum aranızda bunu yaşamış biri var mı?
çok sayıda yumurta toplandı ise hamilelikle ohss arayabiliyor ama genelde bazı klinikler dondurup bekletiyor ilaçların etkisi de olabilir bilmiyorum ben ohss geçirdim ama benim embriyo donduruldu 2. Regl sonrası transfer yapıldı eğer ohss gelişmişi se en geç 2 hafta içerisinde gebelikte geçiyor öyle demişlerdiKızlar merhaba aranıza yeni geldim. Transferden sonraki 4. Günümdeyim. Opudan sonra bugüne kadar kabızlık çektim transfer günğ doktor ilaç verdi ishal olup rahatlasam bile karnım 4 aylık hamile kadar şiş hem sert hem gergin ben artık bunun kabızlıkla ilgisi olmadığını ohss olduğumu düşünüyorum aranızda bunu yaşamış biri var mı?
Canım senin embriyo dondurulmadı mı transfer olacak mı hemen tedavin ertelendi miBenim de yarın 13.30 dainş hayırla sonuçlanır.
Opudan beri ben de aynı durumdayım Can'ım. Zaten ohss riski vardı. Pko olduğumdan. Çok yumurta oluşmuştu. Transferden sonra ne olacak bilmiyorum bakalım. Hem kaşık ağrım var hem acayip bir şişlik ve sertlik. Geçer inş.
İnşallah canım rabbim yardımcın olsun bize güzel haberlerle dönamin inşallah Allah kalbimi biliyo bu sefer bi rahatlık var.Sanki oldu bu sefer gibi
Belki çıkar belki çıkmaz eğer stres olmazsan bak ben korktuğun için 12. Güne kadar bekledim canımBenim haftaya 24unde 7.gunum cikar mi sizce??
Ayrica evlilik yildonumumuz...
Ben bir kadındoğumcuya sordum normal regl tarihinden sayılacak dedi bebek transfer edildiğinde iki haftalık oluyor kesin sonucu aldığımızda 4 haftaYa kızlar bide bişey soracam tüp bebekle hamilelikte bebeğin.kac haftalik olduğu nasıl hesaplanıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?