Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

Ben de yumurta toplamadan sonra aynısı çektim canım hala da çekiyorum biraz
ananas ye canım ben bugün yedim ikindin akşam lavaboya çıktım sen de ananas tüketmeye bak ne kadar lavaboya çıkarsan bence yavaş yavaş ta iniyor

Yarın yedinci gün ilk denemede de 8.gün kan testi yaptırmıştım.Sanırım yine bekleyemicem cumartesiyi

bende iki gün daha bekle bekleyebilirsen allah yardımcınız olsun zor ya beklemek bakalım ben ne yapacam hayırlı güzel sonuçlar alırsın İnşallah arkadşım

Yeni test yapıp sonuç öğrenen varmı?
Ben yaptım canim çok şükür hamileyim :) 9.gun leke gelmesinden dolayı test yaptık sonucum 142 çıktı 11.gun tekrar test yaptık 439 çıktı yarın 14.gunum tekrar test yapcaz bakalım kaç çıkacak :)

Ben yaptım canim çok şükür hamileyim :) 9.gun leke gelmesinden dolayı test yaptık sonucum 142 çıktı 11.gun tekrar test yaptık 439 çıktı yarın 14.gunum tekrar test yapcaz bakalım kaç çıkacak :)
Hayırlı olsun arkadaşım tebrik ederim.Allah sağlıklı bir şekilde gebelik geçirmeyi bir çırpıda doğum yapmayı ve sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Canım benim yumurta geliştirme ignelerim yapılırken acayip agrilarim olmuştu,sanki yumurtalar dışardan belli olacakmış gibi büyüdüğünü hissediyordum.doktorum çok normal demisti

Canım bu defa o su gibi akıntı çok olmadı ama ilk hamileliğimde acayip olmuştu afersin çiş yapmş gibi oluyordu.sonucun hayrlusı ile pozitf olur inşaallah
Tesekkuler canim insaalh ya benim de simdilik.umut ettigim tek sey o diyebilirimm insaĺah o bir belirtidir bende var hala ve 1 gunum kaldi teste cok heyecanliyimmm sofma cokta korkuykrummm

Ya kızlar bide bişey soracam tüp bebekle hamilelikte bebeğin.kac haftalik olduğu nasıl hesaplanıyor?

Valla cok sevindim suoer haber bu allah tamamina erdirip 9 ay sonra kucagina almayi nasip etsinn darisini da bize gostwrsin insalah benim de 1 gunum kaldi teste ve deliriyorummm ve de korkuyorummmm cokkk ben de lekenleme de olmadi rabbim bilir artik hakkimjzda hayirlisini versin

Kızlar yarın transferim olacak heyecan dorukta
Bana dua eder misiniz
Inşallah allah hepimizin emeklerinin karşılığını en kısa sürede hayırlısıyla verir
Benim de yarın 13.30 da inş hayırla sonuçlanır.

Opudan beri ben de aynı durumdayım Can'ım. Zaten ohss riski vardı. Pko olduğumdan. Çok yumurta oluşmuştu. Transferden sonra ne olacak bilmiyorum bakalım. Hem kaşık ağrım var hem acayip bir şişlik ve sertlik. Geçer inş.

İyi akşamlar kızlar, yorumları okurken gördüm herkes kabızlıktan bahsetmiş ancak hep opudan sonra. Ben tedaviye başladıktan bir iki gün sonra kabızlık çekmeye başladım. İlaçların etkisi olduğunu düşünüyorum. Su içiyorum bol bol ama pek bir faydası olmadı...

Eğer
çok sayıda yumurta toplandı ise hamilelikle ohss arayabiliyor ama genelde bazı klinikler dondurup bekletiyor ilaçların etkisi de olabilir bilmiyorum ben ohss geçirdim ama benim embriyo donduruldu 2. Regl sonrası transfer yapıldı eğer ohss gelişmişi se en geç 2 hafta içerisinde gebelikte geçiyor öyle demişlerdi
Güzel sonuçlarla haber ver bize iniallah

Canım senin embriyo dondurulmadı mı transfer olacak mı hemen tedavin ertelendi mi
Eğer daha sonra transfer olacaksa herşey normale dönüyor ve ohss olmadan geçiriyorsun transfer sürecini umarım hepiniz güzel haberler verirsiniz

amin inşallah Allah kalbimi biliyo bu sefer bi rahatlık var.Sanki oldu bu sefer gibi
İnşallah canım rabbim yardımcın olsun bize güzel haberlerle dön

Benim haftaya 24unde 7.gunum cikar mi sizce??
Ayrica evlilik yildonumumuz...
Belki çıkar belki çıkmaz eğer stres olmazsan bak ben korktuğun için 12. Güne kadar bekledim canım
Rabbim evinizi bebişinizle taçlandırsın canım

Ya kızlar bide bişey soracam tüp bebekle hamilelikte bebeğin.kac haftalik olduğu nasıl hesaplanıyor?
Ben bir kadındoğumcuya sordum normal regl tarihinden sayılacak dedi bebek transfer edildiğinde iki haftalık oluyor kesin sonucu aldığımızda 4 hafta
Tam doğrumudur bilmiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…