- 4 Kasım 2014
- 416
- 210
- 53
- 34
Aynen herşeyin hayırlısı canım.Zaman zaten geçmiyor.sen surekli yatiyomusun?Hiç bilmiyorum. Her şeyin hayırlısı öncelikle. Zamanda geçmiyor sanki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen herşeyin hayırlısı canım.Zaman zaten geçmiyor.sen surekli yatiyomusun?Hiç bilmiyorum. Her şeyin hayırlısı öncelikle. Zamanda geçmiyor sanki
Kızlar benimde doktorum Ebru hanım ama o izinli olacagından cem bey yapacak opu yu.. kısmet onaymış bakalım.. daha hiç tanımıyorum kendisiniOpu sonrası ağrı, kanama falan olmadı ama çok gaz sancım ve şişkinliğim var. Benimde doktorum Bahçeciden Cem Bey eğer embriyolar 5. Güne giderse pazartesi belli olucak bir ay dondurup transfer yapacak
Ya bisi sorcam akintin var miydi bildigin su giibi amaBenim sabah uyanır uyanmaz hiiiç bi belirti dahi olmuyordu ozaman yok olmadı negatf diyordum ara ara kasığmda baskı hissediyordum umutlanmamak için adet belirtisidr diyordum çok şükür ki pozitifi gördüm aynısını herkes yaşıyor demekki
Benimde yarın opKızlar benimde pazartesi günü opu günüm.. İlk denemem kaygılıyım Acaba saglıklı yumurtam varmı.. bu çatlatma iğnesindenmi yoksa psikolojikmi bilmiyorum, karnım çatlıcak gibi. Değişik hislerdeyim.. Allahım yardım et sen herkese..
Belirteri merak eden arkadaşlar için benim bu 3. Denemem. Öncesinde de hem pozitif hem de negatifim vardı. Her ikisinde de bazen adet olacakmış gibi ağrı, bazen hiç bir belirti olmadı. Ama her iki pozitifimde ortak olan alt kasiklarimda küçük küçük igne batmaları gibi, adet sancıları ile alakası olmayan bir çeşit his vardı. İlk 5. Gün hissettim birde 9. Gün. Bazen hala ara ara da oluyor. Onun dışında hiçbir belirti hissetmedim hele test gününe yakın hiç bir şey yok gibiydi. Meme hassasiyeti, migde bulantısı, baş dönmesi bende hiç olmadı 6. Hafta dayım ve hala da yok. Dediğim gibi tek pozitiflerde hissettiğim farklı şey buydu. Bana 5. Gün embriyosu transfer edildi. Bu arada sizde bu belirti yok diye de endişelenmeyin herkes farklı yaşıyor bence aslında belirti diye hissedislenlerin çoğu Psikolojik veya kullanılan ilaçlar nedenli.
Benim 1 hafta sürdü daha doğrusu regl erken oldum ve ardınan hafifledi bende birde mide bulantısı vardı hiç birşey yiyemiyorum hormonların alt üst olması sebeb aslında
Canım benim arkadaşım dedi bunun İçin en önemli olan bol sıvı tüketmek ve ev içinde 5 er 10 ar dakikalık yürüyüş merak etme hepsi geçecek aynen bana da serum verdiler volüven evde de takmaya devam ettim ve şimdi bebişime hamileyim umarım en kısa sürede sende olumlu sonuç alırsınaynı bende senin gibiyim bana da diyorlar adet olduğunda düzene biner şişkinlik iner hormonlar alt üst olduğu için bı şekilde diyorlar bol bol et ye diyorlar ama etten midem bulanır oldu artık
Merhaba canım hayırlısı olsun.Bir sorum olucak belirtilerin nelerdi? Benim cuma transferim oldu ogundwn berik kasik agrim ikigundurde bel agrim var dusunmeden edemiyorum acaba hersey yolundami iceride diye![]()
Merhaba cnm bnm de 6. Günüm kaç gündür hafif ağrılarım oluyordu. Bugün çok fazla kasik agrım var. Adet olacakmışım gibi geliyor. Ne yapsam bilemiyorum.
İnşallah Can'ım. Hepimizin yüzü gülsün.Evet ben de aynı fikirdeyim. Bu arada inşallah güzel haberlerini alırız
Can'ım ben de tam tersi doktorum su çok içme vücudun su toplamasın dedi.Canım benim arkadaşım dedi bunun İçin en önemli olan bol sıvı tüketmek ve ev içinde 5 er 10 ar dakikalık yürüyüş merak etme hepsi geçecek aynen bana da serum verdiler volüven evde de takmaya devam ettim ve şimdi bebişime hamileyim umarım en kısa sürede sende olumlu sonuç alırsın
Gerçekten mi bana da vücut içimdeki sıvı kaybı karın boşluğuna geçtiği için bol sıvı tüketmelisin dediler belki de durumdan duruma değişiyordur ama sıvı dengesizliği Yok olması için dedi Dr hatta serum verilmesinde ki amaç da o hem sıvı ağızdan hemde damardan aldım hatta ben orta derece de geçirdim hatta bundan dolayı clexan da başlandı benim Drİnşallah Can'ım. Hepimizin yüzü gülsün.
Can'ım ben de tam tersi doktorum su çok içme vücudun su toplamasın dedi.
Canım benim arkadaşım dedi bunun İçin en önemli olan bol sıvı tüketmek ve ev içinde 5 er 10 ar dakikalık yürüyüş merak etme hepsi geçecek aynen bana da serum verdiler volüven evde de takmaya devam ettim ve şimdi bebişime hamileyim umarım en kısa sürede sende olumlu sonuç alırsın
Insallah canım belirtiler konusundada haklısın ama hamile olan kisilerden belirti duyupta o belirti bendede varsa mutlu oluyorum iste umut dünyasındayız umut etmkte güzel☺☺Kızlar kimin de belirti oluyor kiminde olmuyor kişiden kişiye değişebiliyor benim de sonuca doğru ağrılarım olmuştu hafif hafif şu iki gündür De daha fazla var kiminde hiç ağrı belirti olmuyor kiminde de oluyor stres yapmayım inşallah güzel sonuçlar vereceksiniz
Evet canım az su iç bol protein tüket dediler. Ohss riskine karşı.Gerçekten mi bana da vücut içimdeki sıvı kaybı karın boşluğuna geçtiği için bol sıvı tüketmelisin dediler belki de durumdan duruma değişiyordur ama sıvı dengesizliği Yok olması için dedi Dr hatta serum verilmesinde ki amaç da o hem sıvı ağızdan hemde damardan aldım hatta ben orta derece de geçirdim hatta bundan dolayı clexan da başlandı benim Dr
Hatta sık sık az az yemek yememi söyledi kendimi zorlamadan
Evet canım az su iç bol protein tüket dediler. Ohss riskine karşı.
o gunu dahil etmeyeceksin canim ertesi gunden baslayacaksin saymayaÖncelikle inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. İnsan bu bekleme sürecinde vücuduna kulak tutuyor resmen her bir değişikliği duymak umutlanmak için.. Tuttuğuna dair hiçbirşey hissetmiyorum. Korkuyorum. İğne batması filan olmadı bir önceki denememde olmuştu ama negatifti. Bugün 7. Günüm. Bu arada günleri saymaya transfer gününden başlayarak mi sayıyorsunuz. Ben o günü de dahil ediyorum. Beklemek çok duygusallaştırdı. Sürekli içim sıkılıyor. Allah yüzümüzü güldürür inşallah.
Valla Can'ım bilmiyorum en iyisi herkes güveniyorsa kendi dr unu dinlesinkimin dediğine uyicaz anlamadım hepsi değişikbana bol su iç dediler sür yoğurt yumurta bol bol tüket dediler