Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

o gunu dahil etmeyeceksin canim ertesi gunden baslayacaksin saymaya

Kizlar birsey soracagim
Progestan fitil kullanan varsa enfeksiyon riski olabilir mi? Ben biraz suphelendim cok hijyenik kullanmadim galiba
Ben kullanıyorum canim günde 3 defa 8 saatte 1. Benim de aklıma geliyor arada enfeksiyon kapma riski. Elimden geldiğince sık sık iç çamaşırımı değiştiriyorum çünkü çok akinti yapıyor. Kullanmadan önce de ellerimi iyice yıkıyorum ama dediğin gibi enfeksiyon riski benim de hep aklımda. Eldiven takmak daha mantıklı ama eldiven alamadım malesef. Yaaa bir de sanki yarısi geri çıkıyor gibi ağızdan alsam sanki daha etkili olacağını hissediyorum bazen. Yarim saat hiç kalkmıyorum ama yine de yarısı dışarıya çıkıyor . Benim transferin 6. Gunu. Rabbim yardımcınız olsun hayirlisiyla genişlerle karnimiz dolsun insallah.

o gunu dahil etmeyeceksin canim ertesi gunden baslayacaksin saymaya

Kizlar birsey soracagim
Progestan fitil kullanan varsa enfeksiyon riski olabilir mi? Ben biraz suphelendim cok hijyenik kullanmadim galiba
Ben kullanıyorum canim günde 3 defa 8 saatte 1. Benim de aklıma geliyor arada enfeksiyon kapma riski. Elimden geldiğince sık sık iç çamaşırımı değiştiriyorum çünkü çok akinti yapıyor. Kullanmadan önce de ellerimi iyice yıkıyorum ama dediğin gibi enfeksiyon riski benim de hep aklımda. Eldiven takmak daha mantıklı ama eldiven alamadım malesef. Yaaa bir de sanki yarısi geri çıkıyor gibi ağızdan alsam sanki daha etkili olacağını hissediyorum bazen. Yarim saat hiç kalkmıyorum ama yine de yarısı dışarıya çıkıyor . Benim transferin 6. Gunu. Rabbim yardımcınız olsun hayirlisiyla bebislerle karnimiz dolsun insallah.

Ben kullanıyorum canim günde 3 defa 8 saatte 1. Benim de aklıma geliyor arada enfeksiyon kapma riski. Elimden geldiğince sık sık iç çamaşırımı değiştiriyorum çünkü çok akinti yapıyor. Kullanmadan önce de ellerimi iyice yıkıyorum ama dediğin gibi enfeksiyon riski benim de hep aklımda. Eldiven takmak daha mantıklı ama eldiven alamadım malesef. Yaaa bir de sanki yarısi geri çıkıyor gibi ağızdan alsam sanki daha etkili olacağını hissediyorum bazen. Yarim saat hiç kalkmıyorum ama yine de yarısı dışarıya çıkıyor . Benim transferin 6. Gunu. Rabbim yardımcınız olsun hayirlisiyla genişlerle karnimiz dolsun insallah.
ya ben elimi yikamamistim geri cikardim tekrar koydum.bu arada evet hep geri cikiyor yapcak bisey yok

Öncelikle inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. İnsan bu bekleme sürecinde vücuduna kulak tutuyor resmen her bir değişikliği duymak umutlanmak için.. Tuttuğuna dair hiçbirşey hissetmiyorum. Korkuyorum. İğne batması filan olmadı bir önceki denememde olmuştu ama negatifti. Bugün 7. Günüm. Bu arada günleri saymaya transfer gününden başlayarak mi sayıyorsunuz. Ben o günü de dahil ediyorum. Beklemek çok duygusallaştırdı. Sürekli içim sıkılıyor. Allah yüzümüzü güldürür inşallah.
Amin inşallah pozitif olur. Beklemek bu işin en zor tarafı bence. Transfer gününden sonra başlıyorsun, o günü sayıyorsun yani

Kızlar merhaba aranıza yeni geldim. Transferden sonraki 4. Günümdeyim. Opudan sonra bugüne kadar kabızlık çektim transfer günğ doktor ilaç verdi ishal olup rahatlasam bile karnım 4 aylık hamile kadar şiş hem sert hem gergin ben artık bunun kabızlıkla ilgisi olmadığını ohss olduğumu düşünüyorum aranızda bunu yaşamış biri var mı?

Kızlar merhaba aranıza yeni geldim. Transferden sonraki 4. Günümdeyim. Opudan sonra bugüne kadar kabızlık çektim transfer günğ doktor ilaç verdi ishal olup rahatlasam bile karnım 4 aylık hamile kadar şiş hem sert hem gergin ben artık bunun kabızlıkla ilgisi olmadığını ohss olduğumu düşünüyorum aranızda bunu yaşamış biri var mı?
Benim de altıncı gün daha bugün biraz esnedi karnım hep şiş ve gaz problemi vardı.:olamaz: Bugün biraz daha rahatım. Kullanılan ilaçların etkisinin olduğunu düşünüyorum.Ohss hakkında bilgim yok. Sabah aç karnına elma,kayısı kurusu ve ılık su tüketimi iyi geliyor :super:

Benim de altıncı gün daha bugün biraz esnedi karnım hep şiş ve gaz problemi vardı.:olamaz: Bugün biraz daha rahatım. Kullanılan ilaçların etkisinin olduğunu düşünüyorum.Ohss hakkında bilgim yok. Sabah aç karnına elma,kayısı kurusu ve ılık su tüketimi iyi geliyor :super:
Ya ayıptır söylemesi tuvalete çıksam bile durum aynı bende ohss den şüphelendim umarım dediğin gibi geçer 2 güne

Back