Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

Canim hadi hayirli olsun simdiden ilk deneme mi olacak yasa geregj bazi sartlari tasirsan 2 koyabiliyorlar

Canim hadi hayirli olsun simdiden ilk deneme mi olacak yasa geregj bazi sartlari tasirsan 2 koyabiliyorlar

İlk denemem olacak. Doktor tedavinin en başında hep bir embriyoyu tavsiye etti. Başka bir doktorla daha görüşmüştüm, profesör, o ise yaşım 36 olduğu için iki embriyo transfer edeceğini söylemişti. Çoğul gebelik riskli dendiği için endişe ediyorum yoksa iki embriyo transfer şansım olursa iki transfer ettiririm

Benim ilk denemem 3. Gün tek embriyoydu ama tutmadı. Bu sefer 5. Gün 2 tane embriyo transferi yapıldı çok şükür hamileyim. çift embriyo transferinde tutma şansı daha fazla bi de %70 olasılıkla teki tutuyormuş ama çoğul gebelik ihtimali de var tabi.. benim tek mi çift mi olduğu keseye bakıldığında belli olucak. Bu arada ailede ikiz varsa çoğul gebelik riski artıyo diye biliyorum.

Yaş öncelikli seçenek iki embriyo için benim doktorum bana ayrıcalık geçti sağolsun iki embriyo transfer etti ikiz isteğimizi söyledik şartlara uymasak da bu salı günü belli olacak çift mi tek mi olduğu ama bence teki tuttu öyle hissediyorum rabbim sana da tez zamanda nasip etsin canım

İkiz mi oldu?

Şartlar nedir acaba?

Ailede tek yumurta ikizi var amcam ve babam :))
Teşekkür ederim bilgi için

Teşekkür ederim:) inşallah sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz

Can'ım benim de yarın transferim var. İlkinde 5. Gün tek embriyo konuldu. Tutmadı maalesef Dr normalde ilkinde tek koyuluyor ama bizim insiyatifimizde demişti. Hatta bir tane daha sağlıklı olsaydı ikisini de transfer edecekti.
Yarın 2 tane isteyeceğim. İkiz olması sıkıntı değilse sen de isteyebilirsin. Gerçi Allah'ın işi. Tek embriyo transfer edilip üçüz doğuranı bile duyduk. Amaç tutma şansını artırmak.

Evet ben de aynı fikirdeyim. Bu arada inşallah güzel haberlerini alırız

Topdigin ilk müjdeli haberi benden olsun test sonucum pozitif
Merhaba canım hayırlısı olsun.Bir sorum olucak belirtilerin nelerdi? Benim cuma transferim oldu ogundwn berik kasik agrim ikigundurde bel agrim var dusunmeden edemiyorum acaba hersey yolundami iceride diye

Merhaba canım hayırlısı olsun.Bir sorum olucak belirtilerin nelerdi? Benim cuma transferim oldu ogundwn berik kasik agrim ikigundurde bel agrim var dusunmeden edemiyorum acaba hersey yolundami iceride diye

Merhaba cnm bnm de 6. Günüm kaç gündür hafif ağrılarım oluyordu. Bugün çok fazla kasik agrım var. Adet olacakmışım gibi geliyor. Ne yapsam bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…