Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

Sanırım yumurtaları bekliyorsun transfer yapılmadı çok bilmiyorum ama transfer yapilmadiysa bence bir sakıncası olmaz sadece çok hızlı yürüyüp belini agritmaman ve transfer oncesi cok fazla kendini yormaman yeterli

yumurtalarım toplandı canım ondan sonra böyle oldum pazartesi toplama yapıldı benim ve 5 gün boyunca da serum yedim daha dün bitti serumlarım

kızlar buarada ben hastane ile görüştüm şişlikten dolayı eğer şişlik artı baskı varsa mutlaka gel dedi ben de sadece şişlik var dedim o gider dedi ama benim mide bulantım başladı bu defa da onlar da yumurta çokluğundan dolayı bu gibi şeyler olur diyorlar diyorum ineyim aşağı bir saat falan yürüyeyim bir nefes alayım sizce bir sıkıntı olur mu

Canım doktorunu arayıp sor bence. Ben 2 senedir yoga yapıyorum ve vücudum ağır spora alışık. Buna rağmen doktorum tedaviye başlarken yavaş yavaş hafifletmemi söyledi. Biraz önce de asistanına danıştım spora gitmek için, bana yapma dediler. Karın kaslarının ve kasıkların rahat olması gerekiyormuş.

Canım doktorunu arayıp sor bence. Ben 2 senedir yoga yapıyorum ve vücudum ağır spora alışık. Buna rağmen doktorum tedaviye başlarken yavaş yavaş hafifletmemi söyledi. Biraz önce de asistanına danıştım spora gitmek için, bana yapma dediler. Karın kaslarının ve kasıkların rahat olması gerekiyormuş.

tmm canım teşekkür ederim

Kızlar ne güzel bisürü yumurtalarınız olmuş ben bugün kontrole gittim 8. Günüm sadece 2 folikül var dedi Dr 14 ml ve 15 ml çok kötü oldum milletin 20 25 folikülden 3-5 tane kalıyo ben napcam sadece 2 :KK61: Nolur bana dua edin sağlıklı olsunlar iptal olmasın tedavim
Can'ım sen çok yumurtaya aldanma. Geçen ay 10 tane toplandı. Kala kala 1 tane sağlıklı kaldı.
Senin de ikisi birden sağlıklı olur inşallah. Erkenden sıkma canını.
Amh kaç?

Biliyorum çok zor ama hayatın sonu olmuyor malesef bir süre çok ağır yük olarak tasiyorsunuz ama geçmek zorunda ki tekrar tutunup yeni umut için benimde ikinci denemem ilki de tutmustu ama malesef 4bucuk ay sonra beni bıraktı simdi transferin 9. Günü bekliyorum ama nefes alıyorsanız umut bitmemiş demek

İnşallah bu sefer güzel haberi alırsınız dualarım sizinle

3,15 şüpheli bir değer ama. Sanki yükselmeye başlamış gibi. Normalde nasıl çıkıyordu Can'ım negatif değerlerin? Dr una sordun mu sonucunu?

Çoook sevindimmmm. Darısı bizlere inş. Değerin çok iyi Can'ım.

Konustum ama doktorumda çok ümitsiz konustu iki gün daha ilaçlarına devam et pazartesi tekrar kan ver dedi

Kizlar iyiaksamlar bende 10 agustosta transfer oldum beklemekteyim valla gecmiyor heyecan bi taraftan korku bi taraftan vakit geciriyorum kafamdan cikaramiyorum tv izlesem.aklima dusuo tel elimde buralarda geziyorum belirti ariyorum kendimce..bazen vucudumda biseylwr hissetmedigimde kafnim agrimaxiginda gogsumde aci hissetmedigimde kasik agrim ya da bel agfim olmadiginda tutmadigindan supheye dusuyirum agrirsa eyvah adet olcamm diyorumn sizlerde de oluyor mu boyle haller ne olur bisey soyleyin bana 3 gunum kaldi.kan vermeye inanilmazzzz meraktayim allahim.nolurrrr bebisim benimle olsunnnn

Kizlar iyiaksamlar bende 10 agustosta transfer oldum beklemekteyim valla gecmiyor heyecan bi taraftan korku bi taraftan vakit geciriyorum kafamdan cikaramiyorum tv izlesem.aklima dusuo tel elimde buralarda geziyorum belirti ariyorum kendimce..bazen vucudumda biseylwr hissetmedigimde kafnim agrimaxiginda gogsumde aci hissetmedigimde kasik agrim ya da bel agfim olmadiginda tutmadigindan supheye dusuyirum agrirsa eyvah adet olcamm diyorumn sizlerde de oluyor mu boyle haller ne olur bisey soyleyin bana 3 gunum kaldi.kan vermeye inanilmazzzz meraktayim allahim.nolurrrr bebisim benimle olsunnnn
Aynısı bnde de var merak etme yalnız değilsin. Ağrım olunca da umut ve korku. Olmayınca da aynı his. Zaman geçirmek için giriyorum aslında bu sitelere de. Aynı şeyleri yaşayanlar anlar ancak.

İnşallah bu sefer güzel haberi alırsınız dualarım sizinle
Tşk ederim canm sagol dualar önemli hele ki hiç tanımadığınız birine yaptığınız dua duanizi eksik etmeyin lütfen bu defa hüsran olmasın ama ben şunu da biliyorum Rabbim nasip etmiyorsa var bir bildiği

Yanlız değilsiniz benim de transfer 10 ağustosta yapıldı aynı şeyleri hissediyorum ağrı olsa Eyvah diyorum olmasa hasteneyi arıyorum benim ağrım yok tutunmadımı acaba diye üstelik daha once ki denemede hiçbir belirti yaşamamıştım sadece kasığım da cok az ağrım oluyordu sonucu pozitif almış biriyim ama bu defa panik halindeyim şuan regl olacakmış gibi ağrım var ve ne yapsam diye düşünüyorum ama panikleyince çok fazla hemen dua okumaya başlıyorum ki Allah yardım etsin dindirsin içimdekini diyorum

Bir çırpıda olup bitiveren bir süreç hiç kaygilanma arkadaşım.uyuyosun uyaniyosun bitiyo.inşallah güzel haberlerini bekliyoruz.
Teşekkür ederim canım iyi dileklerin için evet çol şükür sıkıntısız geçti şimdi kaldı en büyük sıkıntı allah izin verirse gelecek ay da ameliyat olacam

Yanlız değilsiniz benim de transfer 10 ağustosta yapıldı aynı şeyleri hissediyorum ağrı olsa Eyvah diyorum olmasa hasteneyi arıyorum benim ağrım yok tutunmadımı acaba diye üstelik daha once ki denemede hiçbir belirti yaşamamıştım sadece kasığım da cok az ağrım oluyordu sonucu pozitif almış biriyim ama bu defa panik halindeyim şuan regl olacakmış gibi ağrım var ve ne yapsam diye düşünüyorum ama panikleyince çok fazla hemen dua okumaya başlıyorum ki Allah yardım etsin dindirsin içimdekini diyorum

Hepimiz aynı duygulardayız sanırım. Sırt ağrım var 2 gündür. Adet olacağım zamanda sırtım kuluçlarım ağırırdı. Korkuyorum ya tutmadıysa diye. Sürekli kendimde bir belirti arıyorum bulamıyorum. Kasık ağrım ve gögüslerimde siskinliğim yok. Ama çok depresifim. Alınganım. Doktor 14.güne kan tahlili verdi ama o kadar dayanabilir miyim bilmiyorum. Sizin az kalmış sonucu öğrenmeye. İnşallah hamilesinizdir. İnşallah hepimizin yüzü güler.

Nasil at
Aynısı bnde de var merak etme yalnız değilsin. Ağrım olunca da umut ve korku. Olmayınca da aynı his. Zaman geçirmek için giriyorum aslında bu sitelere de. Aynı şeyleri yaşayanlar anlar ancak.
Nasil atlatacaz bunlari bilemiyorumm cok zor durumdayis allah yardim etsin bize valla dua etmekten baska care bulamiyorum kendime

Hepimiz aynı duygulardayız sanırım. Sırt ağrım var 2 gündür. Adet olacağım zamanda sırtım kuluçlarım ağırırdı. Korkuyorum ya tutmadıysa diye. Sürekli kendimde bir belirti arıyorum bulamıyorum. Kasık ağrım ve gögüslerimde siskinliğim yok. Ama çok depresifim. Alınganım. Doktor 14.güne kan tahlili verdi ama o kadar dayanabilir miyim bilmiyorum. Sizin az kalmış sonucu öğrenmeye. İnşallah hamilesinizdir. İnşallah hepimizin yüzü güler.
Insallah hepimizin yuzu guler de bu yasadiklarimis guzel
Insallah hepimizin yuzu guler kizlar da bu yasadiklarimiz cok guzel bir ani olarak.kalir inan sabirsiLikla bekliyorum bebegimii onu opup koklayacagim gunu oynayacagim gunleri uykusuz kalacagom gunleri istiyorum cabucak insan ozler mi hic dogmamis yavrusunu ben cok ozluyorummmmm

Canim
Yanlız değilsiniz benim de transfer 10 ağustosta yapıldı aynı şeyleri hissediyorum ağrı olsa Eyvah diyorum olmasa hasteneyi arıyorum benim ağrım yok tutunmadımı acaba diye üstelik daha once ki denemede hiçbir belirti yaşamamıştım sadece kasığım da cok az ağrım oluyordu sonucu pozitif almış biriyim ama bu defa panik halindeyim şuan regl olacakmış gibi ağrım var ve ne yapsam diye düşünüyorum ama panikleyince çok fazla hemen dua okumaya başlıyorum ki Allah yardım etsin dindirsin içimdekini diyorum[/QUOT
Canim aksama dogru az ik belim agridj vala sevindim sonra durdum dedim ki delircem herhalde

Back