Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

Benim sabah uyanır uyanmaz hiiiç bi belirti dahi olmuyordu ozaman yok olmadı negatf diyordum ara ara kasığmda baskı hissediyordum umutlanmamak için adet belirtisidr diyordum çok şükür ki pozitifi gördüm aynısını herkes yaşıyor demekki

İnşallah tsk ederim ama birinde olan belirtiyi kendiniz de aramayın bünye den bünyeye değişiyor herşey bazen hiç belirti olmazken bazıları tüm belirtileri yaşıyor evet az kaldı ama zaman geçmiyor ve her gün biraz daha korkuyorum sanki sonra kendimi telkin ediyorum Hayır tutundu benim bebeğim ve benimle diye garip duygular

Hayırlı olsun ve sağlıkla devam etsin inşallah Allah pozitifi gören herkese sağlıklı şekilde kucağına da almayı nasip etsin inşallah

Hayırlı olsun ve sağlıkla devam etsin inşallah Allah pozitifi gören herkese sağlıklı şekilde kucağına da almayı nasip etsin inşallah
Sağolasın canım Rabbim isteyen herkese tattırsın inşaalah bu duyguyu sonucumu öğrendiğim halde burayı okumadan edemiyırm pozitf görünce aynı mutluluğu tekrar yaşıyırm negatf görünce üzülüyorm Rabbim yar ve yardmcınız olsun

Sagol canım amin inşallah rabbim herkese aynı duyguyu hissetmeyi nasip etsin inşallah insan sonucu alsada merak ediyor sanırım kim ne yaptı nasıl diye

Kızlar ben yumurta oluşturma aşamasındayım. Merilon ve Orgalutran ve de Femara kullanıyorum. Bugün hafif kahverengi akıntılar oldu. Normal mi sizce nedir bu?

Kızlar ben yumurta oluşturma aşamasındayım. Merilon ve Orgalutran ve de Femara kullanıyorum. Bugün hafif kahverengi akıntılar oldu. Normal mi sizce nedir bu?
Yumurta toplama aşamasında normal ignelerin etkisiyle olabiliyor diye biliyorum ama seni yaniltmayayim yine de en kısa zaman da görüş istersen doktorunla

Evet olabiliyor bazen baktin seni gercekten rahatsiz ediyor surekliligi veya miktaro dokgorunla konus mutlaka canim bu arada bol ve raahat kiyafetler giy cunku follikul olusturma da cok etkili dar kiyafwtlwrden uzak dur onemliymis gercektwn nacizane tavsoyemm

Çok teşekkür ederim canım

Herkese selam, bu akşamüstü en son yumurta oluşturmak için verilen iğneyi yaptım. Yarım saat sonra yumurtalıklarımda hafif ağrı başladı. Doktorun asistanına ulaştım, normal dedi. Yumurtalar büyüdüğü için yapabilirmiş. Aranızda aynısını yaşayan var mı? Sanki regli olacakmış gibi çok hafif birşey hissediyorum. Yarın sabah koruyucu iğnenin son dozunu yapıp akşam çatlatmaları vuracağım

Normal tatlim hatta kontroll esnasinda bile cok canin yanar sebebi yumoslarin buyumesi gayet yolunda herwey mwrak etne

İki gündür bendede var sağ tarafımda regli gibi değilde farklı bir ağrı hareket ettikçe artıyor koruyucu (orgalutran)iğneden diye tahmin ediyorum öncesinde yoktu

İki gündür bendede var sağ tarafımda regli gibi değilde farklı bir ağrı hareket ettikçe artıyor koruyucu (orgalutran)iğneden diye tahmin ediyorum öncesinde yoktu

Sanırım sebeplerimiz aynı, yumurtalar büyüyor. Koruyucu iğneyi enjekte ettiğim yerde kızarıklık oluyor iki gündür ama normalmiş, hem doktora sordum hem araştırdım. Bu arada ben de Orgalutran kullanıyorum

Canım ev içinde hafif yürüyüşler yap ve bol bol sıvı tüket kendini yormaktan kaçın ama evde ara ara yürü sonra dinlen bende geçirdim de

yumurtalarım toplandı canım ondan sonra böyle oldum pazartesi toplama yapıldı benim ve 5 gün boyunca da serum yedim daha dün bitti serumlarım
Aynısı benimde başıma geld canım benim Haziran'da toplandı ama ohss geliştiği için dondurup bekledik çok yumurtadan oluyor. 1 Ağustos'ta da transferim oldu bu ben bol sıvı içtim dinlendim ve ev içerisinde yürüyüş yaptım ayrıca kendini kontrol et idrar çıkışın azalır şiddetli ağrı olur nefes alman zorlaşırsa mutlaka hastaneye başvur canım benim hiç birine gerek olmadı bol sıvı ve hafif yürüyüşle geçti umarım seninde geçer ve sıkıntı yaşamazsın

Günaydın kızlar, bugün akşam onbirde çatlatma iğnelerini yapacağım. Çok heyecanlıyım. Birkaç embriyo sağlıklı gelişirse tek embriyo transfer ettirmek yerine iki tane transfer ettirmek daha mı doğrudur? İki embriyonun hamilelik şansını arttırdığı söyleniyor. Aranızda tek embriyo ile hamile kalan ya da iki ile başlayan var mı? Bana bir fikir verirseniz çok sevinirim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…