Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

ikinci denememde negatif beta hcg 12. gün 3.15 çıktı allahım nasıl kaldıracağız bu yükü
3,15 şüpheli bir değer ama. Sanki yükselmeye başlamış gibi. Normalde nasıl çıkıyordu Can'ım negatif değerlerin? Dr una sordun mu sonucunu?
10. Gün 132 çıktı değerim hamileyimmmm:anneadayı: darısı da tüm isteyenlerin başına olsun.. benim de değerim katlanarak artsın inşallah:KK48:
Çoook sevindimmmm. Darısı bizlere inş. Değerin çok iyi Can'ım.

Benim de toplanan 23 yumurtadan 14 ü döllenmiş. Bakalım 3. 5. Güne kat tanesi devam edecek. Stres hiç bitmiyor.

10. Gün 132 çıktı değerim hamileyimmmm:anneadayı: darısı da tüm isteyenlerin başına olsun.. benim de değerim katlanarak artsın inşallah:KK48:

maşallah maşallah :nazar::nazar: hayırlı olsun canım allah ım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip etsin bizlere de dua et senin duan kabul olur inşallah

Benim de toplanan 23 yumurtadan 14 ü döllenmiş. Bakalım 3. 5. Güne kat tanesi devam edecek. Stres hiç bitmiyor.

Aynen ya stres hiç bitmiyor ben hiç kalmaz die korkmaya başlamıştım böyle bir stres yok hayırlısı ile bizde güzel haberleri alırız inşallah

Opu sonrası birşey yaşadın mı canım
Anlatabilir misin süreci ne kadar bekliceksin peki?
Benim doktorum Erbil bey. Opu sonrası 1ay dondurucak.
Opu sonrası ağrı, kanama falan olmadı ama çok gaz sancım ve şişkinliğim var. Benimde doktorum Bahçeciden Cem Bey eğer embriyolar 5. Güne giderse pazartesi belli olucak bir ay dondurup transfer yapacak

Kızlar ne güzel bisürü yumurtalarınız olmuş ben bugün kontrole gittim 8. Günüm sadece 2 folikül var dedi Dr 14 ml ve 15 ml çok kötü oldum milletin 20 25 folikülden 3-5 tane kalıyo ben napcam sadece 2 :KK61: Nolur bana dua edin sağlıklı olsunlar iptal olmasın tedavim

Kızlar ne güzel bisürü yumurtalarınız olmuş ben bugün kontrole gittim 8. Günüm sadece 2 folikül var dedi Dr 14 ml ve 15 ml çok kötü oldum milletin 20 25 folikülden 3-5 tane kalıyo ben napcam sadece 2 :KK61: Nolur bana dua edin sağlıklı olsunlar iptal olmasın tedavim
nwden uzuluyosun ki onemli olan sadece 1 tane kaliteli yumurta bence bosuna stres yapma Allahi gucendirme

Ben sadece 1 yumurtası oluşta hamile olan bir tane sperm olup hamile olan bir sürü kişi duydum rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah canım üzülme stres yapma sakın

Endişe atma canım benim de 3 folikül var. Önemli olan sağlıklı tek bir yumurta elde edebilmek.

Hem ayrıca tedavi süreci yaklaşık 10-14 gün sürebiliyor. İptal etmezler. İptal edilecek olsa benimki iptal edilirdi. Salı günü yumurta toplamak için randevu verildi.

Sadece 2 tane diye bu kadar endişelenme moralini düşürme bu kadar önemli olan embriyonun gelişimi ve kalitesi benimki de sadece 4 taneydi 2 tanesi döllenebildi ve doktor iyi kalitede dedi suan 2 emriyoyla 9. Günüm ilk denemede de 2 embiriyiydu ve biri tutmuştu sen kendini iyi hissetmeye ve bu iki embriyonun iyi gelisecegine hazırla öyle düşün ikisinind tutunabilecegini düşün

canım hiç üzülme arkadaşların dediği gibi bir sürü yumurtası olupta kaliteli olmayan var önemli olan kaliteli olması seninkilerde inşallah kalitelidir allah ım güzel sonuç almayı nasip etsin

kızlar buarada ben hastane ile görüştüm şişlikten dolayı eğer şişlik artı baskı varsa mutlaka gel dedi ben de sadece şişlik var dedim o gider dedi ama benim mide bulantım başladı bu defa da onlar da yumurta çokluğundan dolayı bu gibi şeyler olur diyorlar diyorum ineyim aşağı bir saat falan yürüyeyim bir nefes alayım sizce bir sıkıntı olur mu

kızlar buarada ben hastane ile görüştüm şişlikten dolayı eğer şişlik artı baskı varsa mutlaka gel dedi ben de sadece şişlik var dedim o gider dedi ama benim mide bulantım başladı bu defa da onlar da yumurta çokluğundan dolayı bu gibi şeyler olur diyorlar diyorum ineyim aşağı bir saat falan yürüyeyim bir nefes alayım sizce bir sıkıntı olur mu
Sanırım yumurtaları bekliyorsun transfer yapılmadı çok bilmiyorum ama transfer yapilmadiysa bence bir sakıncası olmaz sadece çok hızlı yürüyüp belini agritmaman ve transfer oncesi cok fazla kendini yormaman yeterli

Sanırım yumurtaları bekliyorsun transfer yapılmadı çok bilmiyorum ama transfer yapilmadiysa bence bir sakıncası olmaz sadece çok hızlı yürüyüp belini agritmaman ve transfer oncesi cok fazla kendini yormaman yeterli

yok canımm daha transferime var adet olduktan sonra giderim heralde

Back