Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

Kızlar ben daha opu olmadım günde 2 türk kahvesi birşey yapar mı?
Can'ım sen yine de onu 1 e düşür. Eğer kahvesiz yapamıyorsan. Bu süreçte kafeinden de uzak durmak gerekiyor. Rahim kendini hazırlasın diye. Opudan sonra transferin olacak mı bekleyecek misin 1 ay?

Kızlar pazařtesi günü transferim var inşallah

Crinone jel kullanıyorum canıma okuyor resmen patlamaya hazır bir balon gibi oldum sistim

Inanılmaz gazim var sizde durumlar nasıl buna bir 15 gün nasıl dayanırım bilmiyorum

Herkese selam, salı günü yumurtalarım toplanacak. Bir kaç sorum var yardımcı olabilirseniz sevinirim. 1) transfer yapılırken canınız acıyor mu? :) yumurtalar genel anestezi altında toplanacak ama transfer için anestezi yok 2) hamile olduğunuzu en erken ne zaman öğreniyorsunuz?

Can'ım sen yine de onu 1 e düşür. Eğer kahvesiz yapamıyorsan. Bu süreçte kafeinden de uzak durmak gerekiyor. Rahim kendini hazırlasın diye. Opudan sonra transferin olacak mı bekleyecek misin 1 ay?
Tamam 1e düşürüyorum haklısın. Opu sonrası bekliyorum. %15 şansı arttırıyormuş...

Kızlar pazařtesi günü transferim var inşallah

Crinone jel kullanıyorum canıma okuyor resmen patlamaya hazır bir balon gibi oldum sistim

Inanılmaz gazim var sizde durumlar nasıl buna bir 15 gün nasıl dayanırım bilmiyorum
Benim de her şey yolundaki giderse pazartesi transferim var Can'ım. Bugün opu oldu. Yarın jele ve progestan iğneye başlıcam ben de. Keşke sadece jel olsaydı.

Herkese selam, salı günü yumurtalarım toplanacak. Bir kaç sorum var yardımcı olabilirseniz sevinirim. 1) transfer yapılırken canınız acıyor mu? :) yumurtalar genel anestezi altında toplanacak ama transfer için anestezi yok 2) hamile olduğunuzu en erken ne zaman öğreniyorsunuz?
Transferde acımıyor Can'ım. Çok azcık. O da aletleri takarken. 6. Günden itibaren öğrenenler var.

Benim de her şey yolundaki giderse pazartesi transferim var Can'ım. Bugün opu oldu. Yarın jele ve progestan iğneye başlıcam ben de. Keşke sadece jel olsaydı.

Transferde acımıyor Can'ım. Çok azcık. O da aletleri takarken. 6. Günden itibaren öğrenenler var.
Hadi güzel haberleri birlikte alalim insaĺah sanırım bayramın 2 . Günü sonuç belli oluyor

Benden 10. Gün kan tahlili istediler canım. 7. Ve 8. Günde idrara tahlilinde pozitif çıktı yarın 10. Gün heyecanla kan tahlilini bekliyorum :) inşallah ikimiz de hamileyizdir benim tavsiyem uzun sezonları olan bi diziye başlaman zaman çabuk geçiyo :)

Hadi inşallah :KK49: Yarın güzel haberlerinı alalım. Ben daha bekliycem inşallah bu bekleyişin sonunda yüzümüz güler.

Çok teşekkür ederim bilgi için

Sen de Allah'a emanet ol arkadaşım. Hakkında hayırlısı sen metanetlisin maşallah.Benim ilk negatifte dünya başıma yıkılmıştı. Belki doğal yolla hamile kalıp döneceksin aramıza belli mi olur.Çok örnek var öyle.Duamdasin tanimasam da ortak bir kader birliği var.
Ne güzel yazmışsin Allah razı olsun, ne yapayim derdimi veren Allah küsmek olur mu :);) dermaninida verir elbet, belki derman vermemesi... Yani yasamandan bilemicez

Hadi güzel haberleri birlikte alalim insaĺah sanırım bayramın 2 . Günü sonuç belli oluyor
Can'ım o gün çıkar mı bilmiyorum çünkü ohss olmayayım diye transferden bikaç gün sonra çatlatma iğnesi vurulucam bir daha. O yüzden test yanıltıcı olabilir.

Merhaba benim transferin 9. Günü salı günü test yapılacak ama müthiş bir kaygı var icimde sanırım test yaptirmaktan korkuyorum

Back