Merhaba bende 17 agustosta transfer oldum.1 tane genetikten gelmis 5. Gun embriyosu.merkezimde bahceci fulya erbil bey.
Merhaba benim transferin 9. Günü salı günü test yapılacak ama müthiş bir kaygı var icimde sanırım test yaptirmaktan korkuyorum
Benim daha yumurtalar toplanmadı, salı günü toplanacak ama şimdiden endişe duymaya başladım. Ya sağlıklı yumurta olmazsa, ya gebelik olmazsa diye...
Ben de 7. Günde etkisi gidiyor. Yani idrar 6.7. Günden itibaren hep negatif oluyordu.O iğnenin etkisi 10 gun
Bence süper. İyi kalitedeler demek ki dondurulduklarına göre.kızlar şimdi hastaneden aramışlar eşimi beş tane embriyo dondurulmuş bu iyi bir şey mi yani
kızlar şimdi hastaneden aramışlar eşimi beş tane embriyo dondurulmuş bu iyi bir şey mi yani
Bence süper. İyi kalitedeler demek ki dondurulduklarına göre.
Benim geçen ay hiç kalmamıştı dondurulacak kalitede.
Umarım burdaki herkesin kaygıları olumlu şekilde sonuçlanır bir an önce inşaallah Allah yar ve yardımcımız olsun bence şimdiden bu kadar kaygı etmeyin ne kadar olumlu baslarsaniz motiveniz yüksek olursa öyle devam edip sonuçlanıyorBenim daha yumurtalar toplanmadı, salı günü toplanacak ama şimdiden endişe duymaya başladım. Ya sağlıklı yumurta olmazsa, ya gebelik olmazsa diye...
Çok yumurta olması bişey ifade etmiyor aslında. 20 yumurta toplanıp 1 kalan; 5 yumurta toplanıp 4 kalan kişiler var.canım ben de 34 yumurta ile başladım her gün arayıp söylüyorlar işte şu kadar kaldı vs die bende dedim heralde hiç kalmayacak
Çok yumurta olması bişey ifade etmiyor aslında. 20 yumurta toplanıp 1 kalan; 5 yumurta toplanıp 4 kalan kişiler var.
Benim de 23 tane toplandı. Ama kaç tane kalacak belirsiz. 5 tane olsa ohhhh der geçerim valla
Her şey yolunda giderse pazartesi olacak Can'ım.İnşallah canım kaliteli bir sürü yumurtan kalır
Senin transferin ne zaman ?
Her şey yolunda giderse pazartesi olacak Can'ım.
[/QUOTE]Kur-an biliyorsan eğer gitmeden önce üç yasin yedi ayetel kürsi oku bir de çıkınca daha önce yazmıştım transfer gününden itibaren 12 gün boyunca okunması gereken duayı yazmıştım
Tamm Can'ım çok sağolAli imranin 54.cu suresi hiseple biten 12 boyunca olunacak başı kullille humme ile basliyor.
731 defa ya halik 41 defa ya vacip 41 defa ya varis cek
Tamm Can'ım çok sağol
Biliyorum çok zor ama hayatın sonu olmuyor malesef bir süre çok ağır yük olarak tasiyorsunuz ama geçmek zorunda ki tekrar tutunup yeni umut için benimde ikinci denemem ilki de tutmustu ama malesef 4bucuk ay sonra beni bıraktı simdi transferin 9. Günü bekliyorum ama nefes alıyorsanız umut bitmemiş demekikinci denememde negatif beta hcg 12. gün 3.15 çıktı allahım nasıl kaldıracağız bu yükü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?