Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

ay canım hadi gözün aydın çok sevindim :) ben de 2. kan sonucumu bekliyorum bügün :)

Benimki tablet. Baş dönmesi mi yaptı. Bende de oluyordu geçti daha birşey yapmıyor.
yok canim benim fitil olarak kullaniyorum ama ignem vardi cok agri yapinca kullanma birak dedi

Canım benim daha önceki iki tüp bebek tedavimde de yerleştirme sınucu dayanılmayacak kadar çok sancım olmuştu daha hastaneden çıkmadan ve ikisinde de tutunmadı bence ağrı sancı olmaması daha iyi
oyle mi diyosun insallah canim

Kızlaarrr benim de bu sabah yumurtalar toplandı. 23 tane. Umarım sağlıklı bir şekilde döllenirler ve dondurabiliriz.
Yolunda giderse her şey pazartesi de transfer inş.
Başladı progestan iğnelerim

Az once transferim yapildi 2inci gun embriyosu 4 hucreymis sabah 2 hucreyken oglen 4 olmus arkadas insallah tutunur arife gunu kan tahlili var heyecanli bekleyisim basladi :)
hadi hayırlı uğurlu olsun :)

Kizlar birsey soracahin size ay iyice paranoyak oldum. Mutfakta 4 5 tepsi vardi biraz da agirca onlari alip baska bi yere koydum sizce bi sakjncasi var mi?

Selam kızlar benımde bugun toplandı yumurtalarım ama transfer iptal edildi ohss riskinden dolayı yarın arıcaklar bakalım dondurulacak duphaston verdı Dr adet olmam için eylüle kaldı transferım hayırlısı olsun hakkımızda

Kizlar birsey soracahin size ay iyice paranoyak oldum. Mutfakta 4 5 tepsi vardi biraz da agirca onlari alip baska bi yere koydum sizce bi sakjncasi var mi?

İnşallah yoktur canım ama sen kendine dikkat et bırak kalsın boşver senden kıymetli değil ki hiçbir şey sonra yaparsın eğilip kalkma fazla ağır kaldırma çok iş yapma ayakta fazla kalma yükseğe uzanma dikkat et kısacası

Geçmiş olsun. Benim de bugün toplandı Can'ım. Çok yumurtan oldu sanırım.
Gerçi bende de ohss riski var. Transfer sonrası çatlatma iğnesi olacağım o yüzden. Yumurtalar büyüyüp ohss olmasın diye. Benim pazartesi transfer olacak.
Eylül de olsun yeter ki seninle olsun.

Evet cnm ben daha önce oğlumda yaşadığım için iptal ettı Dr hayırlısı olsun hepımız hakkında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…