ay canım hadi gözün aydın çok sevindim :) ben de 2. kan sonucumu bekliyorum bügün :)[18/08 10:19] Doktor Sahin Zeteroglu:
Bugün için çok iyi bir değer
İnşallah sağlıkla devam eder
[18/08 10:19] Doktor Sahin Zeteroglu: Gözün aydın.
[18/08 10:20] Doktor Sahin Zeteroglu: Hayırlı olsun
Gününde tekrar yapalım
İlaçlara devam edelim. Kızlar doktorumun cevabi watsaptan göndermiştim sonucu
inşallah canım benim Rabbim isteyen,emek veren herkese hayırlı,sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah..Inşallah darısı başımıza
inşallah canım benim Rabbim isteyen,emek veren herkese hayırlı,sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah..
Amiiinnniiiin amiiiiinn amiiiiinn bekleyen herkese olsun bizim değerde sağlıkla artsın inşallah
Allah razı olsun canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizim değerlerimizden sağlıkla artsın inşallahay canım hadi gözün aydın çok sevindim :) ben de 2. kan sonucumu bekliyorum bügün :)
Coook teşekkür ederim hepimizin inşallahİnşallah değerim katlanarak artar canım allah ım yüzünü güldürsün
yok canim benim fitil olarak kullaniyorum ama ignem vardi cok agri yapinca kullanma birak dediBenimki tablet. Baş dönmesi mi yaptı. Bende de oluyordu geçti daha birşey yapmıyor.
oyle mi diyosun insallah canimCanım benim daha önceki iki tüp bebek tedavimde de yerleştirme sınucu dayanılmayacak kadar çok sancım olmuştu daha hastaneden çıkmadan ve ikisinde de tutunmadı bence ağrı sancı olmaması daha iyi
Kızlar 7. Gün sonuç 25 çıktı doktoru aradım mesgul
Benim 4. günüm bakalım.Sakin sakin bekliyor gibiyim ama bilinçaltı kaynayan kazan gibicemre senin kaçıncı günün transferden sonra
evet iki kalçam da felaket oluyor ama şükür benim ilkinde çok fena ağrılarım olmuştu kriz şeklinde kramp şeklinde ilk üç gün. bunda iyiyim.iğne yağlı olduğu için acıtıyorpeki bacagini cok kotu yapmiyo mu igne
hadi hayırlı uğurlu olsun :)Az once transferim yapildi 2inci gun embriyosu 4 hucreymis sabah 2 hucreyken oglen 4 olmus arkadas insallah tutunur arife gunu kan tahlili var heyecanli bekleyisim basladi :)
Çok teşekkür ederim Rabbim herkese nasip etsin benim değerim de sağlıkla artsın inşallah
Biliyorduummmm
Hayırlı olsun Can'ım
Canım gözün aydın inşallah değerin kat kat artar sağlıklı haberlerini paylaşırsınÇok teşekkür ederim Rabbim herkese nasip etsin benim değerim de sağlıkla artsın inşallah
Kizlar birsey soracahin size ay iyice paranoyak oldum. Mutfakta 4 5 tepsi vardi biraz da agirca onlari alip baska bi yere koydum sizce bi sakjncasi var mi?
Geçmiş olsun. Benim de bugün toplandı Can'ım. Çok yumurtan oldu sanırım.Selam kızlar benımde bugun toplandı yumurtalarım ama transfer iptal edildi ohss riskinden dolayı yarın arıcaklar bakalım dondurulacak duphaston verdı Dr adet olmam için eylüle kaldı transferım hayırlısı olsun hakkımızda
Evet cnm ben daha önce oğlumda yaşadığım için iptal ettı Dr hayırlısı olsun hepımız hakkındaGeçmiş olsun. Benim de bugün toplandı Can'ım. Çok yumurtan oldu sanırım.
Gerçi bende de ohss riski var. Transfer sonrası çatlatma iğnesi olacağım o yüzden. Yumurtalar büyüyüp ohss olmasın diye. Benim pazartesi transfer olacak.
Eylül de olsun yeter ki seninle olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?