- 20 Mayıs 2009
- 699
- 1.095
- 313
Pazartesi saat 23.00 de çatlatma iğnemi oldum Çarşamda saat 10.00'da opu yapıldıKızlar çatlatma iğnesini olduktan sonra kaç saat sonra opu yapılıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pazartesi saat 23.00 de çatlatma iğnemi oldum Çarşamda saat 10.00'da opu yapıldıKızlar çatlatma iğnesini olduktan sonra kaç saat sonra opu yapılıyor
tesekkut ederkm canim. Senin transferin daha olmadi degil mi?Hayırlı olsun inşallah tutunsun kuzucukların annelerine sımsıkı :)
Kızlar opu sonrası transfere kadar iğne ilaç falan kullanılıyor mu? Benim doktorum 1 ay donduracak yumurtaları (eğer herşey yolunda giderse tabi) bilen var mı?
Kızlar kan vermeye gidecem bugün dua bekliyorum![]()
tesekkut ederkm canim. Senin transferin daha olmadi degil mi?
Canım hayırlı haberler yazarsın inşallahÇok teşekkür ederim herkese çok heyecanlıyım stresliyim gerginim Allah kimsenin emegini boşa cikarmasin. 1.30 saat sonra çıkacak sonuç güzel bir haber vermek bana da nasip olur inşallah
inşallah çok çok yükselirGüm güm![]()
Coook teşekkür ederim amiiiiinn inşallah inşallahGözünaydın canım inşallah katlanarak çoğalır daha erken 12 gün daha yüksek çıkar
bence acele etme canım bekle,en az 11 12. günlere gel,çok zor beklemek ama daha güzel sonuçlar almak için sabret :)Merhaba , mesajlarınızı uzun zamandır okuyorum ama yeni üyelik aldım. Ben 31 yaşındayım, mart ayındaki negatif sonuçtan sonra 09 ağustosta 2 tane 5. Gün embriyosu transfer edildi. Dün 7. Günümdü dayanamadım erken gebelik testi yaptım çift çizgiyi gördüm ama normal test negatif çıktı umutlansam mı bilemedim. doktorumu aradım neden erken test yaptın diye bi de azarladı benieşim bile çok acele ediyosun diyor ama beklemek çok zor.. sizce bu gün tekrar test yapsam mı? Çok kararsızım
Amiiiiinn inşallah canım inşallah
Güzel ve hayırlı sonuç alırsın inşallah.Kızlar kan vermeye gidecem bugün dua bekliyorum![]()
Hayırlı olsun gözünüzaydın darısı tüm bekleyenlere inşaallahCoook teşekkür ederim amiiiiinn inşallah inşallah
ya hic bisey olmamis gibi yani bende de o yuzden acaba wc.de falan biraz ıkındim ondan mi oldu diyorum
yuksek dedigin bardaklik degil di mi ben bardakliga kadar uzaniyorum birde yapacak kimsem yok annem uzakta kv uzakta cagiramam ki. Mecburen kendim yapcam esim de ogleden sonra izin alacak insallah
canimm insallah
aynen benimde ohss dısında hepsi oldu opu.da felaket bi islemdi ne oturabildim ne kalkabildim iki buklum kaldim ama transfer sanki hic bisey olmamis gibiydi. Demek istedigim su yani transferden sonra ufakta olsa hic mi bisey hissetmez insan?? Yok bende tık yok zerre agri yok bende supheleniyorum bisey mi yaptim yanlislikla diye
Daha çok erken belirti için ama...
Allah yardimcin olsun guzel haberlerini bekliyorum