- 30 Temmuz 2015
- 509
- 415
- 53
- 42
aminÇok teşekkür ederim herkese çok heyecanlıyım stresliyim gerginim Allah kimsenin emegini boşa cikarmasin. 1.30 saat sonra çıkacak sonuç güzel bir haber vermek bana da nasip olur inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aminÇok teşekkür ederim herkese çok heyecanlıyım stresliyim gerginim Allah kimsenin emegini boşa cikarmasin. 1.30 saat sonra çıkacak sonuç güzel bir haber vermek bana da nasip olur inşallah
Katlanarak artsın inşaallah.Sen de dayanamayıp erken test yapanlardansin arkadaşım.Kızlar 7. Gün sonuç 25 çıktı doktoru aradım mesgul
progestan iğne olarak kullanıyorum. kutu içinde beş tane idi.Bitince tamam.Ama vajinal jel kullanıyorum o da progestan.Kizlar progestani fitil olarak mi kullaniyorsunuz yoksa igne mi?
Dr.um bana igne cok kotu yapinca birak dedi de
progestan iğne olarak kullanıyorum. kutu içinde beş tane idi.Bitince tamam.Ama vajinal jel kullanıyorum o da progestan.
peki bacagini cok kotu yapmiyo mu igneprogestan iğne olarak kullanıyorum. kutu içinde beş tane idi.Bitince tamam.Ama vajinal jel kullanıyorum o da progestan.
Katlanarak artsın inşaallah.Sen de dayanamayıp erken test yapanlardansin arkadaşım.
Amiiiiinn Rabbim kimsenin emeğini boşa cikarmasin inşallahHayırlı olsun gözünüzaydın darısı tüm bekleyenlere inşaallah
Hayırlı olsun canım. Değerin çok güzel. MaşallahKızlar 7. Gün sonuç 25 çıktı doktoru aradım mesgul
Ben fitil olarak kullanıyorum ağızdan yan etkileri daha fazla oluyormuş sanırım uyku dışında bi şikayetim yokKizlar progestani fitil olarak mi kullaniyorsunuz yoksa igne mi?
Çok güzel gözünüz aydın umarım biz de alırız o güzel haberi:) doktor çok önemli benimki 7. Gün idrar test yaptım diye beni azarlayıp bi de telefonu yüzüme kapattı[18/08 10:19] Doktor Sahin Zeteroglu:
Bugün için çok iyi bir değer
İnşallah sağlıkla devam eder
[18/08 10:19] Doktor Sahin Zeteroglu: Gözün aydın.
[18/08 10:20] Doktor Sahin Zeteroglu: Hayırlı olsun
Gününde tekrar yapalım
İlaçlara devam edelim. Kızlar doktorumun cevabi watsaptan göndermiştim sonucu
Amiiinnniiiin amiiiiinn amiiiiinn bekleyen herkese olsun bizim değerde sağlıkla artsın inşallahHayırlı olsun canım. Değerin çok güzel. Maşallahdarısı bize olur inşallah.
Evet kesinlikle. Korkma idrarda çıkmıyor kan ver direk canimÇok güzel gözünüz aydın umarım biz de alırız o güzel haberi:) doktor çok önemli benimki 7. Gün idrar test yaptım diye beni azarlayıp bi de telefonu yüzüme kapattı![]()
Benim 7. Ve 8. Gün idrarda pozitif çıktı ama doktor ısrarla cmt kan tahlili yaptır dedi ben de bekliyorum yarı sabahı :) umarım kan testinde de güzel haberi alırım :)Evet kesinlikle. Korkma idrarda çıkmıyor kan ver direk canim
[18/08 10:19] Doktor Sahin Zeteroglu:
Bugün için çok iyi bir değer
İnşallah sağlıkla devam eder
[18/08 10:19] Doktor Sahin Zeteroglu: Gözün aydın.
[18/08 10:20] Doktor Sahin Zeteroglu: Hayırlı olsun
Gününde tekrar yapalım
İlaçlara devam edelim. Kızlar doktorumun cevabi watsaptan göndermiştim sonucu
Amiiiiinn Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah bizimde sağlıkla degerimiz artsinHayırlı olsun, sağlıkla bebeğiniz doğar, büyür inşallah. Darısı başımıza
Çok güzel gözünüz aydın umarım biz de alırız o güzel haberi:) doktor çok önemli benimki 7. Gün idrar test yaptım diye beni azarlayıp bi de telefonu yüzüme kapattı![]()
ben de bugün tekrar test vardım bakalım ne çıkacak bugün 11. günüm.9.gün verdiğim de 142.8 çıkmıştı :) inşallah bugün 400 500 leri görürüz :)
Kizlar progestani fitil olarak mi kullaniyorsunuz yoksa igne mi?
Canım benim daha önceki iki tüp bebek tedavimde de yerleştirme sınucu dayanılmayacak kadar çok sancım olmuştu daha hastaneden çıkmadan ve ikisinde de tutunmadı bence ağrı sancı olmaması daha iyiya aslinda şoyle transfer sonucta biraz acili bi islem en azindan ondan dolayi bi agri sizi da olur demistim ama yok olmadi bisey