Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

Merhaba herkese .öncellikle rabbim herkese bu yolda yardım etsin ilk tüp bebek denemem olacak pazartesi opu olacak büyük ihtimal.9 yumurtam vardi baslangicta sadece 5 i ignelere cevap verdi insallah bos degillerdir cok korkuyorum gercekten zor bir surecmis allah yardimcimiz olsun
amin aman kaygidan uzak olalım arkadaşım

Kizlar iyi aksamlar
Benim az once transferim oldu
Yani saat 6.30 gibi
Tuvaletimi yaptim biraz siddetli yaptim oncelikle boyle yapan var mi cok gelmisti yani.
Birde sonrasinda yani suanda hic bisey hissetmiyorum normal mi sizce??yani ne karin agrisi ne bi aci??

Kizlar iyi aksamlar
Benim az once transferim oldu
Yani saat 6.30 gibi
Tuvaletimi yaptim biraz siddetli yaptim oncelikle boyle yapan var mi cok gelmisti yani.
Birde sonrasinda yani suanda hic bisey hissetmiyorum normal mi sizce??yani ne karin agrisi ne bi aci??
Çok normal canım beni yarım saat uzandırdılar sonra wc ye gittim dikkat etmedim ve yola çıktık dağ yolundan adıyaman a geldik çok şükür bir sıkıntı olmadı rabbim ne zaman derse o zaman olur

Amin hepimizin insallah Opudan sonra dollenen olursa dondurulacak eylül ayında polip ameliyatı olacağım sonra da ekim ayında transfer edilecek benimki bayağı uzun ve bekleyişli bir süreç...
Aa canım tedavilerimiz aynı zamanlarda benimde cumartesi günü opum var Eylül'de laposkobi olacam ekimde bebişi yerleştirecekler

Çok normal canım beni yarım saat uzandırdılar sonra wc ye gittim dikkat etmedim ve yola çıktık dağ yolundan adıyaman a geldik çok şükür bir sıkıntı olmadı rabbim ne zaman derse o zaman olur
ben 15 dk dinlendim sonra giyindim eve gectim canim. Evde tuvaletimi yaptim. Ama suanda ne agri var ne sizi hicbisey hissetmiyorum normal mi bu?

Kizlar transferden sonra bir sey hissettiniz mi? Ben hic bir agri sızı hissetmiyorumda

ya aslinda şoyle transfer sonucta biraz acili bi islem en azindan ondan dolayi bi agri sizi da olur demistim ama yok olmadi bisey
aslinda transfer kolay opu daha zor, ağri olmadi benim, sadece psikolojik olarak karin kaslarini kullanmam gerekecek hareketler pek yapmiyorum.. Embriyolat nasildi, kaç tane oldu, ikiz istiyordun oldu mu?

Back