aa beni hatirlamissin bende 2 3 gundur giremiyordum. Bence de opu cok zor oldu benim.12 yumurta toplandi. 7 tane kaliteliden 6 tanesi transfer icin bekletildi. 3.gune kadar 4 tanesi gelmis. 2 tanesini koydular. 2 tanede iyi degil bu nedenle dondurmadik dediler.iki tane koydular sonuc olarakaslinda transfer kolay opu daha zor, ağri olmadi benim, sadece psikolojik olarak karin kaslarini kullanmam gerekecek hareketler pek yapmiyorum.. Embriyolat nasildi, kaç tane oldu, ikiz istiyordun oldu mu?
transfer iyi de canim opu benim zorlu gecti ama ertesi gune cok iyiydimKızlar transfer acılı mı kaç dakika sürüyo
Opu yaptırıcam ben haftaya opu sonrası bir olay bir problem var mı? :)
Canım zorlu geçti derken ne oldu opudaaa beni hatirlamissin bende 2 3 gundur giremiyordum. Bence de opu cok zor oldu benim.12 yumurta toplandi. 7 tane kaliteliden 6 tanesi transfer icin bekletildi. 3.gune kadar 4 tanesi gelmis. 2 tanesini koydular. 2 tanede iyi degil bu nedenle dondurmadik dediler.iki tane koydular sonuc olarak
transfer iyi de canim opu benim zorlu gecti ama ertesi gune cok iyiydim
Opuda anestezi uyguluyorlar bir sey duymuyorsun ama uyandiktan sonra hem ilaclarin etkisi hem rahim agrisi hemde kabizlik agrisi oldu bende ayakta duramadim ama herkeste olacak birsey degil canim bu
Can'ım ne zaman test yapacaksın? 7. Gün idrarda silik görenler varTransferden sonrada bişey hissetmedim 6. Gunumdeyim hala bişey hissetmiyorum
Opu benim de zordu. Bir hafta geçmedi ağrısıaa beni hatirlamissin bende 2 3 gundur giremiyordum. Bence de opu cok zor oldu benim.12 yumurta toplandi. 7 tane kaliteliden 6 tanesi transfer icin bekletildi. 3.gune kadar 4 tanesi gelmis. 2 tanesini koydular. 2 tanede iyi degil bu nedenle dondurmadik dediler.iki tane koydular sonuc olarak
transfer iyi de canim opu benim zorlu gecti ama ertesi gune cok iyiydim
Bugün opu yapıldı ve tranferim tahmini pazartesi yada salı olacak bana 6 tane ilaç verdiler progestan estrofem coraspirin monodox deltacortril folbiol bunlardan ikisini 5 gün kullanıp kesicekmisim enfeksiyon için antibiyotik verdi meselaKızlar opu sonrası transfere kadar iğne ilaç falan kullanılıyor mu? Benim doktorum 1 ay donduracak yumurtaları (eğer herşey yolunda giderse tabi) bilen var mı?
Bende sancı ilk günn olmadı sonradan hafif hafif oldu 11. Günde bel ağrım oldu sonucumun pozitif olduğunu öğrendim kişiden kişiye değişir sadece stres yapma tatlım olur muben 15 dk dinlendim sonra giyindim eve gectim canim. Evde tuvaletimi yaptim. Ama suanda ne agri var ne sizi hicbisey hissetmiyorum normal mi bu?
Doktor bana günlük işlerine geri dön ağır kaldırma ve yükseğe uzanma dedi stres yapma hayatına kaldığın yerden devam et dedi kahvaltı felan hazırladım arada sıkıntıdan ama ben geri kalan Zamanlarda da dinlendimKizlar bugun transferim oldu yarin yemegimi kendim pisirmem gerekiyo boyle yapan var mi aranizda?? Yani ayakta kalan?? Birde gunluk mu yiyorsunuz? Yani ayni gun pisenleri mi yiyorsunuz? Yoksa bir onceki gun pisen bi yemegi yiyor musunuz?
yok gibi di mi? Sanki wc.ye gittim geldim yok bisey?
En kısa sürede 12 günü tamamlar ve bize güzel sonuçlar verirsiniz kızlarAynen. İçimize koyuldugunu bilmenin verdiği bir i bir his bence hemen hamile gibi hissetmek istiyoruz
Hayır canım transfer çok kolay opu çok zor anestezi verilmesine rağmen ben uyandıktan sonra çok kötü oldum ve bana volüven taktılar ve ardından da ohss oldum transfer de basit geçti ilk iki gün pek birşey Yok gibi idi sonradan adet ağrısı çektim ama İnan kişiden kişiye değişiyor ben çok şükür gebeyim ağrı çektim bir arkadaşımda hiç birşey hissetmedi ağrı hiç yaşamadı oda hamile içini rahat tut tatlımya aslinda şoyle transfer sonucta biraz acili bi islem en azindan ondan dolayi bi agri sizi da olur demistim ama yok olmadi bisey
ya hic bisey olmamis gibi yani bende de o yuzden acaba wc.de falan biraz ıkındim ondan mi oldu diyorumBende sancı ilk günn olmadı sonradan hafif hafif oldu 11. Günde bel ağrım oldu sonucumun pozitif olduğunu öğrendim kişiden kişiye değişir sadece stres yapma tatlım olur mu
yuksek dedigin bardaklik degil di mi ben bardakliga kadar uzaniyorum birde yapacak kimsem yok annem uzakta kv uzakta cagiramam ki. Mecburen kendim yapcam esim de ogleden sonra izin alacak insallahDoktor bana günlük işlerine geri dön ağır kaldırma ve yükseğe uzanma dedi stres yapma hayatına kaldığın yerden devam et dedi kahvaltı felan hazırladım arada sıkıntıdan ama ben geri kalan Zamanlarda da dinlendim
canimm insallahEn kısa sürede 12 günü tamamlar ve bize güzel sonuçlar verirsiniz kızlar
aynen benimde ohss dısında hepsi oldu opu.da felaket bi islemdi ne oturabildim ne kalkabildim iki buklum kaldim ama transfer sanki hic bisey olmamis gibiydi. Demek istedigim su yani transferden sonra ufakta olsa hic mi bisey hissetmez insan?? Yok bende tık yok zerre agri yok bende supheleniyorum bisey mi yaptim yanlislikla diyeHayır canım transfer çok kolay opu çok zor anestezi verilmesine rağmen ben uyandıktan sonra çok kötü oldum ve bana volüven taktılar ve ardından da ohss oldum transfer de basit geçti ilk iki gün pek birşey Yok gibi idi sonradan adet ağrısı çektim ama İnan kişiden kişiye değişiyor ben çok şükür gebeyim ağrı çektim bir arkadaşımda hiç birşey hissetmedi ağrı hiç yaşamadı oda hamile içini rahat tut tatlım
Allah yardimcin olsun guzel haberlerini bekliyorumKızlar kan vermeye gidecem bugün dua bekliyorum
Kızlar kan vermeye gidecem bugün dua bekliyorum
Çok teşekkür ederim herkese çok heyecanlıyım stresliyim gerginim Allah kimsenin emegini boşa cikarmasin. 1.30 saat sonra çıkacak sonuç güzel bir haber vermek bana da nasip olur inşallah
Hayırlı olsun inşallah tutunsun kuzucukların annelerine sımsıkı :)Kizlar iyi aksamlar
Benim az once transferim oldu
Yani saat 6.30 gibi
Tuvaletimi yaptim biraz siddetli yaptim oncelikle boyle yapan var mi cok gelmisti yani.
Birde sonrasinda yani suanda hic bisey hissetmiyorum normal mi sizce??yani ne karin agrisi ne bi aci??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?