Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

transferin hayırlı olsun inşallah emeklerinin karşılığını alırsın. iğne konusunda rahat ol.en azından transfer yaptırabimişin o da büyük bir şey sonuçta...

Teşekkürler. :dua:Ameliyattan, koldan, karından iğne yaptırma konusundan filan korkmuyorum hiç ama kalçadan yapılacak deyince tansiyonum düşüyor korkudan. Doktora başka alternatifi yok mu çok korkuyorum dedim yok, tutunması için bu iğne şart dedi. Ama kalçam çok acıyor ya.. 14 gün 14 iğne. nasıl dayancam bilmiyorum. Transferde çişimi tutmayı düşünmekten ağrı bile hissetmedim. :KK48:

Dokuz yumurta toplandi.Yedisi olgundu. 6 tanesi döllendi.Bugün iki tanesi transfer edildi. Blostakist embriyolar.Öncekine nazaran bunların kalitesinin daha iyi olduğunu söyledi. Önceki işlem 10 dk ugrastirici ve çok stresliydi çok gerilmistim.Bugün maşallah iki dk sürdü doktorumla hemşirenin yüzü gülüyordu.İnşallah on iki gün sonra da benim yüzüm güler.Medicanada oldum. Ama bu sefer gerçekten sakindim.Bütün işlemler ağrısız oldu ilki böyle değildi.:KK43: Kısmet Yaradan büyük bu sefer umutluyum.:nazar::KK49:

İnşallah hayırlı haberler veririz birbirimize.. Sırada beklemek var.. :)

Kızlar az önce kahverengi leke geldi moralim çok bozuk ağla ağla öldüm hemşireyi aradım böyle lekelenmeler olabilir yarın gel test yapalım dedi.napacagimi bilmiyorum, sanırım yine olmadi

Kızlar az önce kahverengi leke geldi moralim çok bozuk ağla ağla öldüm hemşireyi aradım böyle lekelenmeler olabilir yarın gel test yapalım dedi.napacagimi bilmiyorum, sanırım yine olmadi
Kaçıncı günündesin benim 8.günüm 3 gündür kahverengi lekeler geliyor ben de aradim normal dedi cuma teste gidicem, bugün açık kırmızı gelince tekrar aradim iğne verdi doktor, korkma ağlama Allah büyük en başından beri olacak diyorum kendimi motive ediyorum olmasa bile nasip Allahtan diyeceğim, bugün kan verdim sirf meraktan sonuç yarin bakalim ne olacak

Kaçıncı günündesin benim 8.günüm 3 gündür kahverengi lekeler geliyor ben de aradim normal dedi cuma teste gidicem, bugün açık kırmızı gelince tekrar aradim iğne verdi doktor, korkma ağlama Allah büyük en başından beri olacak diyorum kendimi motive ediyorum olmasa bile nasip Allahtan diyeceğim, bugün kan verdim sirf meraktan sonuç yarin bakalim ne olacak
Benim de bugün 8.gunum cuma test günüm.sabahtan beri sırt ve kasik ağrım vardı..yarın sabaha kadar kırmızılar dönmezse bende gidecem herşey nasip tabi ama yıkıldım bı anda

Ve ayrıca kanamadan sonra crinone jel resmen top gibi bir parça düştü anlamadım niye böyle oldu..

biriktigi için öyle top halinde gelebiliyor telaş yapma arkadaşım.Güzel düşün güzel olsun.
Doktorumu aradım yarın sabahtan mutlaka gel test yapalım dedi.tutunma kanaması olabilir dedi,yada düşük olabilir dedi.bugun sabahı zor ederim sanırım

Allah yardımcınız olsun kızlar hayırlısıyla tutunup devam eder gelişmeye inşallah. Bnm de transferde daha birinci günün korkuyorum Yanlış bir hareket yaparım tutunmaz diye
Sağol arkadaşım dikkat et tabi en az 4 gün,ben 6 gün genel de yattım arada evin için de gezmeye,WC ye,yemek yemeye kalktım..

Sağol arkadaşım dikkat et tabi en az 4 gün,ben 6 gün genel de yattım arada evin için de gezmeye,WC ye,yemek yemeye kalktım..

Sağol cnm. Ben de sadece dediklerini yapıyorum ama kalkıp yatarken otururken sanki karin kaslarım kasiliyor o yüzden korkuyorum bir de jel ı kullanıyorken biraz kasıyorum kendimi. Inşallah bir şey olmaz da tutunur kuzucuklarimiz.

Sağol cnm. Ben de sadece dediklerini yapıyorum ama kalkıp yatarken otururken sanki karin kaslarım kasiliyor o yüzden korkuyorum bir de jel ı kullanıyorken biraz kasıyorum kendimi. Inşallah bir şey olmaz da tutunur kuzucuklarimiz.
İnşallah Rabbim hakkımiz da hayirlilarini nasip etsin

günaydın kızlar, sabah kan verdim sonuç öğleden sonra çıkacakmış bakalım ne oalacak? ama benim hala ara ara kasık ve bel ağrım devam ediyor.hemşire bu tarz şeyler olabiliyor dedi ama nasip artık..bugün nasıl geçer bilmiyorum :KK43:

Back