Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

anlafim canim benimde kullandigim ilaclar varda ama biz tatil plani yaptik 4.gun oraya gidecegiz hastahaneye gidilmesi gerekiyor mu diye merak ettim cevabin icin tesekkurler
rica ederim doktora ben bugün sormuştum transferden sonra deniz havuz hamam serbest mi diye yok olmaz jel kullanıyorsun dedi.Embriyonun tutunmasi için iki gün yeterli imiş.

rica ederim doktora ben bugün sormuştum transferden sonra deniz havuz hamam serbest mi diye yok olmaz jel kullanıyorsun dedi.Embriyonun tutunmasi için iki gün yeterli imiş.
2 gun sonra girebilirsin mi dedi canim?
Benim için de sabah transfer günü...Rabbim şüphesiz en iyisini bilendir.
senin icin ve tum bebek isteyenler icin dua edicem canim hakkinda hayirlisi olsun

2 gun sonra girebilirsin mi dedi canim?
senin icin ve tum bebek isteyenler icin dua edicem canim hakkinda hayirlisi olsun
Yanlış yazdım on gün boyunca yatma kendine eziyet etme hem öyle daha fazla stress olursun.Tutunmasi için iki gün yeterli yat dinlen.Sonra ev içinde dolaş.yolculuk yapabilirsin araba kullanabilirsin dedi.Öncekinde on gün yattigim için

deniz icin peki 2 gun sonrasi mi dediler??

dün belirtim yok diyordum bugün adet olacakmış gibi kasık ve bel ağrısı başladı,kafaya takmayım diyordum ama hemen enerjim düştü senin kaçıncı günün :)

arkadaşlar transfer işleminde de mi anestezi yapıyorlar ?

dün belirtim yok diyordum bugün adet olacakmış gibi kasık ve bel ağrısı başladı,kafaya takmayım diyordum ama hemen enerjim düştü senin kaçıncı günün :)

İnşallah hamilelik belirtisidir arkadaşım

günaydınnnn.. :) ay hadi hayırlısı bakalım canım,inşallah herşey istediğin gibi olur :) kaç yumurtan toplanmıştı?

Kızlar benimde yarın opu m olacak heyecanlı ve mutluyum 1 süreci daha tamamlamış olacağım inşallah yumurtalarim dollenir ve kaliteli olurlar

Doktorum transferin bu ay olmayacağını söyledi uzun dönem tedavi olacakmış yani değişik ruh halleri icerisindeyim

Rabbim hepimizin yüzünü güldürdün inşallah

inşallah arkadaşım herşey istediğin gibi olur,güzel haberlerini alırız :)

inşallah arkadaşım herşey istediğin gibi olur,güzel haberlerini alırız :)
Inşallah cümlemizin canım

bir sorum alacak tup bebekte yeniyim ve dolayisiyla bilgim yok yardımcı olur musunuz

Kısmetse yarın opu m olacak ve transfer bu ay olmayacak doktorum uzun dönem dedi
Yanı 1 ya da 2 ay transfer için bekleyeceğim sanırım rahim kalınlığı ve başka hormonlara bakılarak uygun olan zamanda transfer edilecek

Şimdi ben lucrin ve gonal f kullandım dünde oviterelle kullandım
Sorum 1
Doktorun verdiği bir iğne daha var luveris diye onu hangi aşamada kullanacağım ve işlevi nedir
Sorum 2
Transfer ortalama reglin kaçıncı gününe denk getiriliyor 28 günde bir regl oluyorum opu m da 13. Günde olacak

Hayirli canim kac yumurta buyuttun?
B3nde 3. Defa buyutuyorum muhtemelen haftaya pazartesi toplamam olacak..

Luveris tedavi devam ederken kullanilir
Yani gonal f. Yaparken ek olarak luveris te yazar doktor o da yumurtalari buyutmek icin senin zaten toplama gunun gelmis artik onu kullanmazsin

Toplamadan sonra ortalama 13-15 gunde hep adet oldum ben transfer icin adet olduktan sonra domtor rahim kali ligini takibe aliyor ayni zamanda ek ilaclar veriyor rahim hazirlansin diye estroffem gibi sonra tamamen senin vucudunun verdigi cevaba gore transfer oluyor benim transferim 13. Gun olmustu mesela adetin ilk gununden itibaren 13. Gunde rahimim hazir olmustu ama sonuc negatif oldu
Insallah sen pozitifi gorurusun arkadasim

ne güzel anlatmışın yaşadıklarını.inşallah sağ salim kucağına alırsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…