- 30 Temmuz 2015
- 509
- 415
- 53
- 42
rica ederim doktora ben bugün sormuştum transferden sonra deniz havuz hamam serbest mi diye yok olmaz jel kullanıyorsun dedi.Embriyonun tutunmasi için iki gün yeterli imiş.anlafim canim benimde kullandigim ilaclar varda ama biz tatil plani yaptik 4.gun oraya gidecegiz hastahaneye gidilmesi gerekiyor mu diye merak ettim cevabin icin tesekkurler
2 gun sonra girebilirsin mi dedi canim?rica ederim doktora ben bugün sormuştum transferden sonra deniz havuz hamam serbest mi diye yok olmaz jel kullanıyorsun dedi.Embriyonun tutunmasi için iki gün yeterli imiş.
senin icin ve tum bebek isteyenler icin dua edicem canim hakkinda hayirlisi olsunBenim için de sabah transfer günü...Rabbim şüphesiz en iyisini bilendir.
Yanlış yazdım on gün boyunca yatma kendine eziyet etme hem öyle daha fazla stress olursun.Tutunmasi için iki gün yeterli yat dinlen.Sonra ev içinde dolaş.yolculuk yapabilirsin araba kullanabilirsin dedi.Öncekinde on gün yattigim için2 gun sonra girebilirsin mi dedi canim?
senin icin ve tum bebek isteyenler icin dua edicem canim hakkinda hayirlisi olsun
deniz icin peki 2 gun sonrasi mi dediler??Yanlış yazdım on gün boyunca yatma kendine eziyet etme hem öyle daha fazla stress olursun.Tutunmasi için iki gün yeterli yat dinlen.Sonra ev içinde dolaş.yolculuk yapabilirsin araba kullanabilirsin dedi.Öncekinde on gün yattigim için
dün belirtim yok diyordum bugün adet olacakmış gibi kasık ve bel ağrısı başladı,kafaya takmayım diyordum ama hemen enerjim düştüBenim de ikinci denemem arkadaşım.Ama bu sefer daha bi sakinim nedense ilki öldürmüştü beni strestenÇok kendini dinleme biliyorum insan sonuca odaklanıyor.Bu sefer ben kendime söz verdim son güne kadar beklicem test için.Olmazsa kader deyip devam edicem. Maşallah azaltmissin günleri Darısı bana
dün belirtim yok diyordum bugün adet olacakmış gibi kasık ve bel ağrısı başladı,kafaya takmayım diyordum ama hemen enerjim düştüsenin kaçıncı günün :)
Allah razı olsun ne güzel dilekler bunlar :) Rabbim herkesin yardımcısı olsun bu yolda inşallah..Burdan bize güzel haberler vereceksin inanıyorum
hayıt transfer de anestezi olmuyor,zaten 5-10 dakikalık kısa bir işlem..arkadaşlar transfer işleminde de mi anestezi yapıyorlar ?
diğerlerin de bu belirtiler yine olmuştu tutmamıştı adet olmuştum ama bu sefer inşallah dediğin gibidir :)İnşallah hamilelik belirtisidir arkadaşım
çok normal sancın olması,bikaç gün sancı ve kanama olabilir..arkadaşlar benim bugün yumurta toplandı ama benim sancım var bu durum sizde oldu mu ? olduysa ne yaptınız
Günaydın benim bekleyiş kısmetse bugün itibari ile başlayacak. Transfer öğlen olacak bakalımdün belirtim yok diyordum bugün adet olacakmış gibi kasık ve bel ağrısı başladı,kafaya takmayım diyordum ama hemen enerjim düştüsenin kaçıncı günün :)
inşallah arkadaşım herşey istediğin gibi olur,güzel haberlerini alırız :)Kızlar benimde yarın opu m olacak heyecanlı ve mutluyum 1 süreci daha tamamlamış olacağım inşallah yumurtalarim dollenir ve kaliteli olurlar
Doktorum transferin bu ay olmayacağını söyledi uzun dönem tedavi olacakmış yani değişik ruh halleri icerisindeyim
Rabbim hepimizin yüzünü güldürdün inşallah
Inşallah cümlemizin canıminşallah arkadaşım herşey istediğin gibi olur,güzel haberlerini alırız :)
Hayirli canim kac yumurta buyuttun?Inşallah cümlemizin canım
bir sorum alacak tup bebekte yeniyim ve dolayisiyla bilgim yok yardımcı olur musunuz
Kısmetse yarın opu m olacak ve transfer bu ay olmayacak doktorum uzun dönem dedi
Yanı 1 ya da 2 ay transfer için bekleyeceğim sanırım rahim kalınlığı ve başka hormonlara bakılarak uygun olan zamanda transfer edilecek
Şimdi ben lucrin ve gonal f kullandım dünde oviterelle kullandım
Sorum 1
Doktorun verdiği bir iğne daha var luveris diye onu hangi aşamada kullanacağım ve işlevi nedir
Sorum 2
Transfer ortalama reglin kaçıncı gününe denk getiriliyor 28 günde bir regl oluyorum opu m da 13. Günde olacak
ne güzel anlatmışın yaşadıklarını.inşallah sağ salim kucağına alırsın...Arkadaslar cuma gunu transferimin 9.gunuydu ve cuma gunune kadar hicbir belirtim yokken cuma gunu adet olacakmisim gibi karin agsrisi ve aksam uzeri lekelenme de gorunce bitti dedim. Dunyam basima yikildi... yine adet oluyorum dedim...kelimelerin tukendigi an... o caresizligi o uzuntuyu anlatamam... tum bedenim titredi aglamaktan nefes alamadim. Esim ise o zaten bir intihar etmedigi kaldi...
Doktorumu aradim agladim bitti dedimacil git kan ver oyle ara dedi... gittik kan veedim ve eve geldik... tabi evde resmen cenaze varmis gibi bir huzun neyse esim nette sonuca bir bakti sonuc 73.66. Pozitif... mucizem gelisiyle ilk yaramazligini yapmis megersem hala inanamiyorum ben simdi hamile miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?