Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

kızlar bı arada toplama işlemi nasıl oluyor canın yanıyor mu anestezi veriyorlar mi

kızlar bı arada toplama işlemi nasıl oluyor canın yanıyor mu anestezi veriyorlar mi
Evet uyutup tüm işlemi öyle yapıyorlar. İki saat kadar dinlendirin kahvaltı veriyorlar taburcu ediyorlar aynı gün. Benim hiç ağrım falan olmadı daha sonrasında da kişiden kişiye değişiyor umarım sizinde olmaz

Kizlar 5.günüm hafif kahverengi lekeyle bi parça geldi hayırlısı bilemedim tutunma olsa bile 5. Gün gelmesi normal mi

ameliyathane ortamında muayene pozisyonunda oluyorsun.anesteziyle oluyor hiçbir şey hissetmiyorsun.sonrasında ağrı sızı vb olmamıştı bende.

Allah seninde yardımcın olsun.inşallah olumlu gelişmelerini paylaş...

teşekkür ederim cevabın için allah ım emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah isteyen herkesin de kucağı boş kalmasın inşallah

ameliyathane ortamında muayene pozisyonunda oluyorsun.anesteziyle oluyor hiçbir şey hissetmiyorsun.sonrasında ağrı sızı vb olmamıştı bende.

teşekkür ederim cevabın için allah razı olsun

kızlar benim de pazartesi toplama olacak ama yerleştirme diğer aya kaldı

rica ederim ne demek.transfer neden ertelendi bu arada.inşalah benimde senden bir kaç gün sonra opum yapılır.

İnşallah canım inşallah
Benim progesteron tahlilim normal değerin üstünde olduğu için ertelendi canım malesef 1.56 çıkmış galiba o yüzden toplayacak ama yerleştirme yapılmayacak diğer ay bir şey olmazsa o zaman yapacaklar heralde

anladım masal hakkında hayırlısı olsun.inşallah opuda güzel sonuçlar alırsın...

hepimiz inş güzel haberler alırız canım

Hakkınızda hayırlısı olsun.Güzel düşünelim güzel olsun inşallah

Bilirim bu hissi canını sıkma moral çok önemli arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…