Amin darısı tüm isteyenlere canlarım
Aynen canım bende dr güveniyorum inşallah mutlu haberleri bırdan vermek nasip olur inşallahHalkında hayırlısı canım benim zeki hoca üçümüze de Umut olur inşallah , kendisine güvenim sonsuz
Evet uyutup tüm işlemi öyle yapıyorlar. İki saat kadar dinlendirin kahvaltı veriyorlar taburcu ediyorlar aynı gün. Benim hiç ağrım falan olmadı daha sonrasında da kişiden kişiye değişiyor umarım sizinde olmazkızlar bı arada toplama işlemi nasıl oluyor canın yanıyor mu anestezi veriyorlar mi
Jel kullanıyorsan o olabilir canımKizlar 5.günüm hafif kahverengi lekeyle bi parça geldi hayırlısı bilemedim tutunma olsa bile 5. Gün gelmesi normal mi
5.gün embriyosu kan sulandirici iğne hap seklinde progestan haricinde jel tarzi şeyler kullanmiyorumJel kullanıyorsan o olabilir canım
Protestan alttanmı bende kel gelmişti korkmuştum Allah'ın izniyle içini gerah tut bişey olmaz5.gün embriyosu kan sulandirici iğne hap seklinde progestan haricinde jel tarzi şeyler kullanmiyorum
gözünaydın.inşallah sağ salim kucağına alırsın...Kızlar benim 1 Ağustos'ta transferim oldu ve çok şükür bu gün değerim belli oldu 242
ameliyathane ortamında muayene pozisyonunda oluyorsun.anesteziyle oluyor hiçbir şey hissetmiyorsun.sonrasında ağrı sızı vb olmamıştı bende.kızlar bı arada toplama işlemi nasıl oluyor canın yanıyor mu anestezi veriyorlar mi
Allah seninde yardımcın olsun.inşallah olumlu gelişmelerini paylaş...Merhaba arkadaşlar bende agustos tupbebek mucadelesine bir haftadır başladım insaAllah yumurtaciklarim istenilen kadar büyürse 9.opu işlemi perşembe günü gerçekleşecek...Allah hepimizin yardımcısı olsun dualarda unitmayin
Evet uyutup tüm işlemi öyle yapıyorlar. İki saat kadar dinlendirin kahvaltı veriyorlar taburcu ediyorlar aynı gün. Benim hiç ağrım falan olmadı daha sonrasında da kişiden kişiye değişiyor umarım sizinde olmaz
ameliyathane ortamında muayene pozisyonunda oluyorsun.anesteziyle oluyor hiçbir şey hissetmiyorsun.sonrasında ağrı sızı vb olmamıştı bende.
rica ederim ne demek.transfer neden ertelendi bu arada.inşalah benimde senden bir kaç gün sonra opum yapılır.teşekkür ederim cevabın için allah razı olsun
rica ederim ne demek.transfer neden ertelendi bu arada.inşalah benimde senden bir kaç gün sonra opum yapılır.
anladım masal hakkında hayırlısı olsun.inşallah opuda güzel sonuçlar alırsın...İnşallah canım inşallah
Benim progesteron tahlilim normal değerin üstünde olduğu için ertelendi canım malesef 1.56 çıkmış galiba o yüzden toplayacak ama yerleştirme yapılmayacak diğer ay bir şey olmazsa o zaman yapacaklar heralde
Hakkınızda hayırlısı olsun.Güzel düşünelim güzel olsun inşallahMerhaba kızlar. Ben de bu ay ikinci denememi yaptırdım. Birincisi mart ayında olmuştu. 4 yumurta alınmıştı ancak biri işlem gördü o da dollenmemisti. Dr vitamin verdi 4 ay kullan dedi. Ağustosa kaldık. 28 temmuz da adet oldum. Perşembe günü yumurtalarım toplandı. Daha iyi durumdaydı. Ama yine 4 yumurta almış doktorum. Sol yumurtaligim boş hiç oluşmuyor. Sağdan 4 tane alındı. Dün aradılar cesaretim yoktu telefonu açmaya eşim konuştu. Ikisi işlem görmüş biri döllenmiş. Inşallah gelişimi devam eder de transfer olur. Çok korkuyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Her şey Allah tan O ol deyince oluverir.
Bilirim bu hissi canını sıkma moral çok önemli arkadaşımarkadaşlar merhaba ben de bu bölüme yeni geldim bizde tüp bebeğe başladık ilk denemem yani şu saate kadar her şey iyiydi yumurtalar büyümüştü çoğalmıştı ama son yapılan progesteron tahlili 1.59 mu ne çıkmış yani bu ne demek bir bilgisi olan var mı ? toplama yapılacak ama transfer diğer aya kaldı çok üzgünüm ben kendimi çok hazırlamıştım şuan ağlayarak yazıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?